Testing new Forum

Replies: 17 Views: 4,731 Started: Oct 21, 2000, 12:01 AM
Testing new Forum · Oct 21, 2000, 12:01 AM · edited May 15, 2003, 5:11 AM
This is an example post in your phpBB 2 installation. You may delete this post, this topic and even this forum if you like since everything seems to be working!
Post #2 · May 14, 2003, 9:46 PM
Hi this is ql.Super je covece super si napravio. :D 8) :wink:
Miskec
Post #3 · May 14, 2003, 9:59 PM
Jos jedino neznam dali da napravim da se moras registrirati da bi mogao pisati na forum jer cemo onda znati tocno koliko ljudi/obozavatelja imamo.

Sta mislis?
Post #4 · May 15, 2003, 5:02 AM
Evo, vec sam napravio da se svi moraju registrirati da bi mogli pisati..
Ubacio sam puno novih smiley-a, jos radim na Rating-u (Ono, koliko postova posaljes toliku ocjenu imas...bus vidio dok radim, sada sam ja DM=Dungeon Master a ti Veliki Carobnjak :) - pogledaj ljevo na svom postu)

-Jos cu prebaciti vecinu onog sto su ljudi pisali na onom starom forumu.
-Tebe sam postavio kao moderatora za tvoj Forum
-Kao sto mozes vidjeti ovaj forum di pise ovaj tekst sam preimenovao u Forum za Hrvatsku/Bosnu/Jugoslaviju tj. za one koji preferiraju neki od domacih jezika a i mi mozemo ovdje pricati a da ne trpamo ostatak foruma sa domacim jezikom pa onda stranci nista ne kuze...

Nadam se da ti se svidja i novi izgled foruma! Ako ti se izgled nije promjenio onda odi u Profile i promjeni si Style na Generation Stars. Svi novi korisnici ce po default-u imati taj novi style.
E, i odaberi si Avatar(sliku) za forum, isto u Profile, napravio sam par galerija i ubacio slike u njih.

Sad idem spavat, cijelu noc sam opet bio na kompu :sleep:
Pozdrav.
Post #5 · May 15, 2003, 4:28 PM
Za Miskeca >Buduci da sam te vec pozdravio na tvom forumu na engleskom , sada cu te pozdraviti i na nasem jeziku, co mona ka desi kuco stara :f
Post #6 · May 16, 2003, 10:15 PM
Za Edija> foruma je strava bas si ga oreginalno sredion sad je nas sajt kompletan super je sto si stavio da se svi uloguju da znamo sve obozavaoce. Omoguci nam da vidimo ko se sve registrovao pa da znamo.Cucemo se ovih dana vise pa cemo pricati o igrama i svemu sotalom.

Za Nod-a> cao evo ja da te pozdravim po naski jel engleski jako sabo govorim, Drago mi je sto ste me prihvatili kao novog clana ja mnogo volim da se druzim sa ljudima tako da se nadam da cemo biti strava drugari, zar ne.

POZDRAV Miskec :D 8) :wink:
Post #7 · May 17, 2003, 12:06 AM
Hvala na pohvalama site-a. Bez obzira sto site dobro izgleda jos bih nesto promjenio na njemu... neznam sta ali znam da imam neki feeling da nesto fali na stranici...

Za listu registriranih korisnika imas link tu na vrhu stranice foruma "Memberlist". Za sad nas je 5 korisnika [cijeli GS team] i mozemo ocekivati lagani rast korisnika tek kada napravimo neku od igara iz liste Projekata (na glavnoj stranici je link).

Reci mi sta mislis o tome da maknem ono glasanje za nase projete(privatne i glavne), znas one palceve u onoj kocki gdje pise opis igre/programa. Neki pocetnici Hakeri su vec pokusavali upast na stranicu i vise ne mogu ali mogu sa glupim Robotima(automatski program) pokretati neke nezasticene skripte na stranici pa nam na taj nacin ti Roboti sami pokrecu skripte za glasanje i sve se na stranici odjednom izglasa pa bih maknuo to glasanje jer nema smisla glasova kad nisu svi pravi!

Pozdrav.
Post #8 · May 17, 2003, 11:56 AM
Cao Edi ja se bas nerazumem puno u to kako zelis izbrisi meni i onkao to nista neznaci meni je merilo broj downloadowa kako zelis mozes da izbrises a nemoras ajde mi ubaci tetris da mogu da ga downloadujem pa cu ja srediti opis i ostalo strava ti je forum nfali nista na sajtu nemoj biti tolki detaljista :) .

POZDRAV Miskec
Post #9 · May 18, 2003, 4:19 AM
1. Nije vazno, uglavnom micem glasanje sa stranice (ne Poll, niti broj Downloada)... Ako ti je tesko smisliti sto pisati na svojoj stranici za news ili nesto drugo na Engleskom samo mi tu na forum posalji tekst za sto zelis i ja cu ti prevesti i staviti na stranicu tamo gdje kazes.

2. Prije si me bio nesto pitao za Tetris na svojoj stranici i zaboravio sam sta pa ako mozes ponoviti.

3. Ubacio sam na forum jos smiley-a

4. I sad u 06:20 ujutro idem spavat (kao obicno) :sleep2:

Pozdrav.
Post #10 · May 20, 2003, 12:06 AM
EDI forum je STRAVA :clap: ...ali nemoj se previse muciti oko njega jer je stvarno savrsen...
Moras se malo primiti programiranja IGARA jer smo tu radi toga...
Jedva cekam kada ces poceti programirati Starship War, ja cu ti biti glavni Bug Tester...
Malo je kasno je idem :pee: i spavat !!!
Post #11 · May 31, 2003, 7:05 PM
Evo napokon sam optimizirao stranicu!

Izbrisao sam neke nepotrebne linkove sastrane koji su samo zbunjivali posjetitelje a i jos par stvari sam sredio.. napokon sve gotovo na stranici (dok ne padne nova ideja na glavu). Sad se mogu baciti nazat na programiranje u Visual basicu!
Post #12 · Jul 22, 2005, 1:17 AM
List of thousands free anonymous proxy servers. Updated daily: http://www.checkproxy.net
Post #13 · Jul 22, 2005, 3:50 PM
sta sad? nema me dva dana na forumu i opet neki spam botovi?
Post #14 · Jul 22, 2005, 4:37 PM
zola wrote:
sta sad? nema me dva dana na forumu i opet neki spam botovi?

A vidi ga Dragan, napadaju ga spam botovi, vidio ga ja sad kroz prozor, bježi po ulici a spam botovi ga napadaju...eno eno spotaknuo se o svoju nogu pa su ga sustigli.. bar je hitna blizu

(A viga Lija, došo na forum pa odmah njake nešto, ccc)
Post #15 · Jul 22, 2005, 4:40 PM
edifreak wrote:
Evo napokon sam optimizirao stranicu!

Izbrisao sam neke nepotrebne linkove sastrane koji su samo zbunjivali posjetitelje a i jos par stvari sam sredio.. napokon sve gotovo na stranici (dok ne padne nova ideja na glavu). Sad se mogu baciti nazat na programiranje u Visual basicu!

Ja sam zbunjeni posjetitelj. Ja nisam zadovoljan. Zato jer se sastrane piše odvojeno.

Zajebavam se
Post #16 · Jul 22, 2005, 8:30 PM
Edi mane pojma, meni stalno javlja "errors on page".
Post #17 · Jul 22, 2005, 9:28 PM
A i vi se raspisali po topicu starom dve godine :)
Al dobro, bitno da piskarate...
Post #18 · Dec 20, 2005, 4:05 AM
e pa da znas i jacu jer sam poludjeo od ne spavanja

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in