Update v0.8.02

Replies: 10 Views: 57 Started: Feb 15, 2006, 4:17 PM
Update v0.8.02 · Feb 15, 2006, 4:17 PM · edited May 2, 2006, 2:17 PM
Update v0.8.02:
* CarGuns can falloff and fire by ifself if damaged
+ Destroy the crate with the bomb
+ Fixed bug, repairing over checkpoint Car_HP goes over 100HP and shows in RED

(Malo sam optimizirao igru, pripremio da mogu raditi svakojake metke i vatrobacac ako zelim... ali to sve ostaje kada lik izadje iz auta - to sada jos nije toliko vazno)

DOWNLOAD:
zombie_driver.zip [1.04MB]

Vise neznam sto bi se moglo napraviti, osim BIG BOSS-a.. ali moramo prodiskutirati neke stvari o njemu, oce li biti veliki i spor, jako stetan na dodir s njime, koliko energije ima i na koji ga je nacin moguce/lakse ubiti...?...? HELP!
Post #2 · Feb 15, 2006, 4:38 PM
Velik, spor, strasan. Ako te samo takne gubis masu, tako da ga moras mecima. To je jos dobro jer evo ga razlog za stedit metke. Mozda cak neke specijalne metke.
A na drugu stranu, moze postojat i drugi boss, il cak vise njih. Sad su mi na pamet pali neki mali duhovi (al velicine ko obicni zombiji) kojima meci nemogu nis, moras ih zgazit, al su dosta brzi. Onako da se cini ko da te zajebavaju. Al ne sad enormno brzi, sve u granicama normale.
Post #3 · Feb 15, 2006, 5:03 PM
Jednom rijecju, neka boss bude ka Nikola :cool:
Post #4 · Feb 15, 2006, 9:09 PM
Skinia san, prova -odlično je!
To za misije jo? nemam neku ideju, moram razmislit a trenutno nemam vremena ni razmi?ljat... damn.. :eh:
Post #5 · Feb 15, 2006, 9:13 PM
lol, slazem se sa obje ideje nix, nacrtaj mi duha, jedan frame je dovoljan i neka bude bjele boje sa rukama ispred kao da je pod plahtom. Oni ce biti polu prozirni i ici ce direkt na tebe uvjek iz bilo koje daljine tako da su po IQ-u drugaciji od zombija koji te ne skuze uvjek.
Cak sam razmisljao o njihovom kretanju kao u Super Mario Brosu, tamo tuh ide za tobom kada mu okrenes ledja. Inace je paraliziran i glumi da je kamen.

Za BOSSA, moze, imam vec onu sliku koja je do jaja samo mi treba par frejmova vise, barem 5. Pliz pazi da ne dodiruje rubove slike tako da nisu odsjecene, makar svaki frejm bio prosiren na 128x128 (ali bolje 64x).

I ideja, dali da napravim da taj zombi puca vatru iz ustiju ili ce to biti neki treci neprijatelj koji ce doci tek kada lik izadje iz auta?
Post #6 · Feb 15, 2006, 9:15 PM
Nek bude treci, ovom pase uloga spore sirovine.
Post #7 · Feb 16, 2006, 12:04 AM
Bilo bi dobro da ovaj treći bude ogroman, i da kad se kreće (jako sporo) da se ekran trese (kao potres) onda stane (po mogućnosti nekako ra?iri ruke (čuje se ARGHHH!)) i onda riga vatru iz usta i nastavi hodati, a ubiti ga se mo?e pucanjem u leda :eh:
Post #8 · Feb 16, 2006, 12:45 PM
Al taj treci nek kolje i zombije jer nema sanse da igrac van auta prezivi sve zombije + bossa duze od par sekundi :cool: ?:skull:
ili neka zombiji pobjegnu kad on dode... to bi bila baza... tako da kad vidis da zombiji bize odma znas koja je ura, haha :)
moga bi cak napravit da skroz pobjegnu van mape pa kad ubijes bossa, zombiji se vracaju i skoro da pocinjes igru od pocetka...
btw kad setas isto bi trebali bit checkpointovi i shift za neki sprint iliti turbo mozda... :D
Post #9 · Feb 16, 2006, 2:03 PM
Ideje vam uopce nisu lose!!!!

A ova ideja od Igora, uff, do jaja za misije/levele! Bez da igra zavrsava leveli se mjenjaju, svakih 2min novi boss ili dva :D

A za broj zombija na levelu, mozda bi ga ipak trebao smanjiti jer kad se auto raspadne, pokusajte zamisliti sta ceka jadnog covjeka koji izadje iz njega te se bori sam protiv svih... uff...
Post #10 · Feb 16, 2006, 5:01 PM
a moga bi jos stavit da kad si van auta da nakon nekog vremena se stvori novi auto na parkingu mozda kad napravis nesto tipa ubijes bossa s nogu + skupis toliko i toliko checkpointova + ubijes toliko zombija ili tako nesto... kao sta se stvara sad crate tako da se stvori auto u koji udes cim ga taknes i nastavljas igru u novom autu... just think about it... :shifty:
Post #11 · Feb 16, 2006, 5:39 PM
Znam ali da bi igrivost funkcionirala treba napraviti da je bolje igrati on-foot nego u autu... samo kako

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in