Carneval Party - Video

Replies: 4 Views: 1,528 Started: Feb 28, 2006, 3:44 PM
Carneval Party - Video · Feb 28, 2006, 3:44 PM
Eto, naslov sve govori. Snimka sa Carneval Party-a. Sto je posebno?
Pa osim sto ekskluzivno mozete vidjeti neke od izvodjaca sa ovogodisnjeg party-a, cisto da osjetite ambijent itd, neki nama poznati ljudi su tamo aktivnije sudjelovali od nas ostalih smrtnika :lol:

Filmic Za vas ne-DSL-ovce, strpljenja, treba vremena da se downloadira filmic.

Filmic je snimao Lalic, a iza umjetnickog imena Bodul Illectrik se krije Pile, check GS about. Nadam se da cete uzivati...meni je bilo zakon za pogledat...
Post #2 · Mar 1, 2006, 11:05 AM
Uzivancija! Dobar je bio Pille, sta nije trebao i Lale nastupit?
Post #3 · Mar 1, 2006, 8:57 PM
Muzika jako dobra, hrpa ljudi ... dobar party (ali neki katastrofalno plesu hehe :evil: )
Post #4 · Mar 3, 2006, 7:39 AM
Daj ajde da katastrofalno.. bilo je i droge u nekima :D pred curom su me dvije isle kontat, jedva mi je mahala jezikom na par metara a druga bila iza mene dok sam plesao, provukla mi prste kroz kosu, ja se okrenem a ona me isla povalit ...woo ho ho.. sori mala imam curu a ona meni na to "lo? si".. whatever.

Nego da, ova druga sto mi je mahala jezikom, ta je tokom partija koliko sam ja vidio pala niz one klupice u nizu (gledaliste) jedno 20 puta i svaki puta na svu srecu prosla neozljedjeno - mozda je to i namjerno radila jer svaki puta kad je prezivila pad se veliki dio muske ekipe iz publike derao "woohoooo" ma hebes...

ajd sya :)
Post #5 · Mar 7, 2006, 4:27 PM
Dobro je sto nije propalo sve tj. ljudi su dosli unatoc svemu! :thumbsup:
Zalosno je sto cjeli CP u nekoj silaznoj putanji ove godine, ali nadjmo se da ce se CP sljedece godine unaprijedit i da prasi opet dva dana! :D

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in