Project re-evulation
· Apr 16, 2006, 9:30 PM
Neki dan mi je sinulo, ne stignem nista kao obicno, radim ko konj na svemu, cim smanjim broj projekata u GS-u sto obicno lose rezultira ako ih imamo vise odmah dodju projekti van GS-a koje MORAM napraviti, u vecinu slucajeva je lova u pitanju pa se ne moze reci ne na sve.
Ova igra se radi pre dugo tj. rastegla se previse i nemamo vremena da si priustimo ovakav masovni nerad iliti neaktivnost.
Moja odluka koju zelim sa vama zajedno donijeti (uz par glasova podrske) je ta da smanjimo ovaj projekt te ne napravimo igru onakvom kakvu smo ju zamisliti, ja bih intezivno zapeo od sljedeceg tjedna da se finishira igra sto prije te da krenemo dalje.
Novo u planu:
- da player ne izlazi iz auta (kao sto je i bila prva ideja)
- dodao jos par protivnika i nesto sto daje vacu igrivost
- napravio jeben menu u rangu AAA naslova
- izdati igru kao shareware (ne retail kao sto smo zamislili) i predloziti ju svim mogucim izdavacima koje mozemo naci online
Nadam se da se slazete sa ovime te da zavrsimo jos jednu u nizu igara GS-a, sto kazete?
Ova igra se radi pre dugo tj. rastegla se previse i nemamo vremena da si priustimo ovakav masovni nerad iliti neaktivnost.
Moja odluka koju zelim sa vama zajedno donijeti (uz par glasova podrske) je ta da smanjimo ovaj projekt te ne napravimo igru onakvom kakvu smo ju zamisliti, ja bih intezivno zapeo od sljedeceg tjedna da se finishira igra sto prije te da krenemo dalje.
Novo u planu:
- da player ne izlazi iz auta (kao sto je i bila prva ideja)
- dodao jos par protivnika i nesto sto daje vacu igrivost
- napravio jeben menu u rangu AAA naslova
- izdati igru kao shareware (ne retail kao sto smo zamislili) i predloziti ju svim mogucim izdavacima koje mozemo naci online
Nadam se da se slazete sa ovime te da zavrsimo jos jednu u nizu igara GS-a, sto kazete?