?elin ratovati!!
· May 14, 2006, 11:28 PM
Evo ?to se dogodilo...
Vidim ja GS u Ratu sa CroE.. pogledam na savez i vidim da je to na? prijateljski savez...
ka?en "samo da se mi ne zaratimo sa GS-om" ...
Vidim ja tako da je Pizzamajstor sredia nekog iz Cro_E (tu na forumu)...
Kad ono popodne dobijem poruku od onoga lika rizlakill (napa je rockrulesa)
da falangiran Pizzamajstora pa da će ga oni "ubit"... ja srećom ne mogu falangom doseć do Pizze... pa san se
izvuka...
Ne ?elim sudjelovati u nikakvim akcijama protiv GS-a... to je moj rodni savez...
Neću previ?e okoli?avat... Ja se ?elim vratit u GS, ne ?elim da bilo koji protivnici GS-a imaju i minimalne ?anse za zajebavat GS-ovce...
Pogotov kad diraju GS developere (Edi, Miskec)
Ruzina mi ćapala borbene brodove...
Ulaskom u tim stavljam na raspolaganje cirka:
200 borbenih
100 malih lovaca
3 velika lovca
2 razarača
Znam da ćete sad reći gle pizde ?eli se sad vratit ovo-ono... Znan da san pogri?ia ?to san uopće iza?a..
Moja očekivanja od novoosnovanog saveza Chroatas su propala u vodu kad je Maki oti?a u IFO a brat i ovaj drugi frend su preslabi..
Malo san i ja zajeba jer san se previ?e naljutia zbog brisanja mog posta... blah
I pop na oltaru pogri?i...
Ajd javite ?to mislite
Vidim ja GS u Ratu sa CroE.. pogledam na savez i vidim da je to na? prijateljski savez...
ka?en "samo da se mi ne zaratimo sa GS-om" ...
Vidim ja tako da je Pizzamajstor sredia nekog iz Cro_E (tu na forumu)...
Kad ono popodne dobijem poruku od onoga lika rizlakill (napa je rockrulesa)
da falangiran Pizzamajstora pa da će ga oni "ubit"... ja srećom ne mogu falangom doseć do Pizze... pa san se
izvuka...
Ne ?elim sudjelovati u nikakvim akcijama protiv GS-a... to je moj rodni savez...
Neću previ?e okoli?avat... Ja se ?elim vratit u GS, ne ?elim da bilo koji protivnici GS-a imaju i minimalne ?anse za zajebavat GS-ovce...
Pogotov kad diraju GS developere (Edi, Miskec)
Ruzina mi ćapala borbene brodove...
Ulaskom u tim stavljam na raspolaganje cirka:
200 borbenih
100 malih lovaca
3 velika lovca
2 razarača
Znam da ćete sad reći gle pizde ?eli se sad vratit ovo-ono... Znan da san pogri?ia ?to san uopće iza?a..
Moja očekivanja od novoosnovanog saveza Chroatas su propala u vodu kad je Maki oti?a u IFO a brat i ovaj drugi frend su preslabi..
Malo san i ja zajeba jer san se previ?e naljutia zbog brisanja mog posta... blah
I pop na oltaru pogri?i...
Ajd javite ?to mislite

Ade i pomalo sve se lec na mjesto, joj kako sam rezjebo jednog purgera, i tovar kraj mene mi je napravio mjesec, i ful smo ok, jedan drugom pomazemo. Tako da se Jadran ujedinio.