Post #61
· Jun 4, 2006, 3:19 PM
!!!ALERT!!!
Ovaj igrac je pod savezom _UF_e !!
Ovaj igrac je pod savezom _UF_e !!
m4t3 wrote:
EDIT: Zola, Dule hvala za deut!(ako van nije bed pričekat kraj akcije pa ćemo se dogovorit za isplatu)
Za ru?evinu će trebat oko 570 reciklera, tako da i na to računate.... mislim da je fer da ru?evinu razdijele svi koju su sudjelovali u ovoj akciji podjednako.
bratic wrote:jebo mu pas m.t.r ja ga ru?im svaki dan
tip je legenda treba ga pozvati da dođe u na? savez nakon ?to mu obranu sru?imo

Herri wrote:Malo nam se sjebala ova akcija "Operation Space Banging From Behind" pa ovo stavljam da malo organiziramo bolje sve:
Herri - spreman - flota + 160 reciklera
m4t3 - spreman - 25 interplanetarnih - flota + 50 reciklera
Burke - spreman - 22 interplanetarne - i sve drugo ako prifali - inače me ru?evina ba? i ne zanima
Zola - 20/25 IPR - mozda flota + 230 reciklera
Nikola - ipr koliko god, 100njak reciklera
Taz - ako treba flota + 130 reciklera
Vi napi?ite broj raketa koje mislite ispalit i vrijeme koje vam odgovara tako da editirate ovaj post i to je to... kad se popune svi redovi ide napad ??Lak?e je ovako nego onako se stalno natezat tko je za, a tko nije ?
Za ru?evinu će trebat oko 570 reciklera, tako da i na to računate.... mislim da je fer da ru?evinu razdijele svi koju su sudjelovali u ovoj akciji podjednako.
Onaj dan kada se misli napadat trebali bi svi u neko doba bit online, čisto zbog koordinacije reciklera i raketa.
Predla?em i da onaj s najni?om tehnologijom za oru?je prvi pali rakete, a onaj s najvi?om zadnji... to je zato ?to će prve rakete razbit ABR, a one jače kasnije razbijat obranu.
Eto toliko. ?
zola wrote:Dao bi mu ja nogom u guzicu ! ?![]()
Tip je debil a ja takve ne zelim blizu sebe.
Ali mogli bi ga pitat onako fore radi. ?