Post #45
· Sep 11, 2006, 10:46 AM
TNX!
Prosa san igru, super je ovako, jedini bug kojeg sam primjetio je sto nekad powerupovi izlete prema gore i tako odu van ekrana.
Taj bug je i Nix primetio,sad sam ga ispravio.
E, da i nisam bas skuzija powerupove, sad ne znam je li to neki bug ili sta, ali nisu mi bas ni trebali za proc igru (osim atomske)
Sta ti nije jasno u vezi sa powerupovima?
Postoje dve vrste, jedna koja se aktivira automatski cim je sakupis i druga koju sam aktiviras kad god zelis.
U ovu prvu ti spadaju:
Electricshock - to je onaj sa oznakom e kad ga skupis krenu elektricne varnice po celom polju i kao ugase protivnicke letelice na neko vreme.
Extra Gun - njega kad sakupis imas neko vreme onu rafalnu paljbu koja gadja najjace protivnike.
Slowmotion - kad to sakupis usparavaju se svi protivnici i njihovi projektili za duplo, a zvuk se promeni kao fora sve je usporeno.
Double Rate - duplo brze ispaljujes primarno oruzje neko vreme.
U drugu grupu sapdaju oni koje sam aktiviras na jedan od dva nacina,kako ti je lakse:
1. pomocu dugmica A - atomsku , S - shield , D -Teslu ili pratece rakete
2. pomocu skrola tako sto selektujes zeljeni powerup i ispalis ga na desni klik
Ti powerupovi su:
Atomska bomba - znas sta je
Shield - kao sto mu samo ime kaze stiti te od protivnika i njihovih projektila
Tesla - to je onaj grom sto mozes da ispalis kad ga sakupis i nanosi visoku stetu protivnicima
Smart Missiles - to su ti one pratece rakete
E sad fora je u tome sto ne mozes u isto vreme da imas Teslu i pratece nego se one smenjuju kad uzmes Teslu nestanu ti pratece i obrnuto, tako da moras da pazis sta uzimas.