Bagovi

Replies: 4 Views: 35 Started: Jun 25, 2006, 4:45 PM
Bagovi · Jun 25, 2006, 4:45 PM
Ova tema je otvorena specijalno za prijavljivanje bugova, ako zapazite nesto neobicno da se desava, prijavite. :thumbsup:
Bolje da ovako bude na jednom mestu nego da posle po postovima trazim sta je ko primetio da treba da se ispravi.
Post #2 · Jul 2, 2006, 4:55 PM
Ne znam je li to BUG ili je namjerno, ali strasno je iritantno da kada me pogode osim sto izgubim i level izgubim i sve powerupowe (nuklearka, shield)... cini mi se da jedino ponekad ostane tesla... aj pliz promjeni to i ovako je igra dosta teska :)
Post #3 · Jul 2, 2006, 5:58 PM
E i jos 2 stvari... upravo mi se dogodilo da nakon bossa na 10 valu igra ne ide dalje nego ostanem sam letjet u prostranstvima tog 10. levela. A drugo je da se nakon tresnje ekrana, ekran ne vrati na pocetno mjesto tako da ne vidim vrh na kojem pise recimo koji je val, a kad smo vec kod toga u vrhu je kucica premala da prikaze dvoznamenkasti broj tako da su nakon desetog valova svi ostali - val 1 ;)
Post #4 · Jul 2, 2006, 8:38 PM
Ne znam je li to BUG ili je namjerno, ali strasno je iritantno da kada me pogode osim sto izgubim i level izgubim i sve powerupowe (nuklearka, shield)... cini mi se da jedino ponekad ostane tesla... aj pliz promjeni to i ovako je igra dosta teska

To je ostalo od ranijih verzija, nije bug, zaboravio sam da to promenim od prosle verzije, i u pravu si dosta otezava igranje. Bice ispravljeno! :thumbsup:

upravo mi se dogodilo da nakon bossa na 10 valu igra ne ide dalje nego ostanem sam letjet u prostranstvima tog 10. levela

Ovo se ranije desavalo,i mislio sam da sam ispravio bug,ali izgleda da se jos javlja u nekim situacijama. Da li je boss pucao super weapon u tom trenutku? Pozabavicu se time, hvala ti sto si prijavio ovu gresku! :thumbsup:

A drugo je da se nakon tresnje ekrana, ekran ne vrati na pocetno mjesto tako da ne vidim vrh na kojem pise recimo koji je val, a kad smo vec kod toga u vrhu je kucica premala da prikaze dvoznamenkasti broj tako da su nakon desetog valova svi ostali - val 1

Znam, to sam i ja primetio, ali nije strasno sredicu do sledece verzije. :cool:
Post #5 · Sep 8, 2006, 2:55 PM
Ne znam je li to BUG ili je namjerno, ali strasno je iritantno da kada me pogode osim sto izgubim i level izgubim i sve powerupowe (nuklearka, shield)... cini mi se da jedino ponekad ostane tesla... aj pliz promjeni to i ovako je igra dosta teska

POPRAVLJENO!

upravo mi se dogodilo da nakon bossa na 10 valu igra ne ide dalje nego ostanem sam letjet u prostranstvima tog 10. levela

POPRAVLJENO!....valjda... :eh:

da se nakon tresnje ekrana, ekran ne vrati na pocetno mjesto tako da ne vidim vrh na kojem pise recimo koji je val, a kad smo vec kod toga u vrhu je kucica premala da prikaze dvoznamenkasti broj tako da su nakon desetog valova svi ostali - val 1

POPRAVLJENO!

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in