Ova tema je otvorena specijalno za prijavljivanje bugova, ako zapazite nesto neobicno da se desava, prijavite. Bolje da ovako bude na jednom mestu nego da posle po postovima trazim sta je ko primetio da treba da se ispravi.
Post #2 · Jul 2, 2006, 4:55 PM
Ne znam je li to BUG ili je namjerno, ali strasno je iritantno da kada me pogode osim sto izgubim i level izgubim i sve powerupowe (nuklearka, shield)... cini mi se da jedino ponekad ostane tesla... aj pliz promjeni to i ovako je igra dosta teska
Post #3 · Jul 2, 2006, 5:58 PM
E i jos 2 stvari... upravo mi se dogodilo da nakon bossa na 10 valu igra ne ide dalje nego ostanem sam letjet u prostranstvima tog 10. levela. A drugo je da se nakon tresnje ekrana, ekran ne vrati na pocetno mjesto tako da ne vidim vrh na kojem pise recimo koji je val, a kad smo vec kod toga u vrhu je kucica premala da prikaze dvoznamenkasti broj tako da su nakon desetog valova svi ostali - val 1
Post #4 · Jul 2, 2006, 8:38 PM
Ne znam je li to BUG ili je namjerno, ali strasno je iritantno da kada me pogode osim sto izgubim i level izgubim i sve powerupowe (nuklearka, shield)... cini mi se da jedino ponekad ostane tesla... aj pliz promjeni to i ovako je igra dosta teska
To je ostalo od ranijih verzija, nije bug, zaboravio sam da to promenim od prosle verzije, i u pravu si dosta otezava igranje. Bice ispravljeno!
upravo mi se dogodilo da nakon bossa na 10 valu igra ne ide dalje nego ostanem sam letjet u prostranstvima tog 10. levela
Ovo se ranije desavalo,i mislio sam da sam ispravio bug,ali izgleda da se jos javlja u nekim situacijama. Da li je boss pucao super weapon u tom trenutku? Pozabavicu se time, hvala ti sto si prijavio ovu gresku!
A drugo je da se nakon tresnje ekrana, ekran ne vrati na pocetno mjesto tako da ne vidim vrh na kojem pise recimo koji je val, a kad smo vec kod toga u vrhu je kucica premala da prikaze dvoznamenkasti broj tako da su nakon desetog valova svi ostali - val 1
Znam, to sam i ja primetio, ali nije strasno sredicu do sledece verzije.
Post #5 · Sep 8, 2006, 2:55 PM
POPRAVLJENO!
upravo mi se dogodilo da nakon bossa na 10 valu igra ne ide dalje nego ostanem sam letjet u prostranstvima tog 10. levela
POPRAVLJENO!....valjda...
da se nakon tresnje ekrana, ekran ne vrati na pocetno mjesto tako da ne vidim vrh na kojem pise recimo koji je val, a kad smo vec kod toga u vrhu je kucica premala da prikaze dvoznamenkasti broj tako da su nakon desetog valova svi ostali - val 1
POPRAVLJENO!
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅