Replies: 21Views: 6,052Started: Jun 25, 2006, 8:41 PM
H4c|<ing · Jun 25, 2006, 8:41 PM
Evo jedan topic za one koji vole H4c|<ing: I mene zanima ali sam jo? početnik u tom području tako da ako imate ne?to novo na ovu temu volio bih da editirate ovaj post sa linkovima :
Zanimalo me je to do pre neku godinu, a onda sam shvatio da ne zelim ozbiljnije da ulazim u te vode i da je pametnije da to vreme utrosim na nesto konstruktivnije. Jedino sto mogu da ti preporucim jeste jedan trojanac ja mislim da se zove ProRat, mnogo je mocan, ja sam zezao ortake sa njim, ako uspes da nakacis nekom server file na komp, bukvalno ces biti u mogucnosti da radis sta hoces, od preturanja po fajlovima,screenshot ekrana, do posmatranja zrtve pomocu njene vlastite web kamere! Ja licno nemam nista protiv hackovanja sve dok je to u granicama normale, tj. da nikome ne nanosis nikakvu stetu.
Post #4 · Jun 26, 2006, 3:38 PM
e majstore ovaj ProRat nemogu nigdje skinut sere mi da je link pomaknut ima? kakav drugi
Post #5 · Jun 26, 2006, 4:40 PM
Ma ovaj ti je ubedljivo najbolji veruj mi trazio sam po netu ta sranja pre neku godinu, i ovaj je najludji! Sad sam video da imaju i neku novu verziu moram je probati na drugom kompu, na ovom necu da rizikujem! Evo ti link radi 100% http://www.prorat.net/downloads.php?id=ProRat_v1.9_Fix2 Samo da te upozorim moras imati u vidu da je ovo trojanac, tako da ce ti tvoji security programi srati stalno tako da je bolje da ih iskljucis kad ga koristis. I snimi vazne podatke za svaki slucaj.
Post #6 · Jun 26, 2006, 7:09 PM
Izvinjavam se sto sam ti izmjenio post i topic, ali svakakvi ljudi preko searcha nam dolaze na forum. Pa ga ponekad pozele i haxati. Dogadjalo se i prije.. I spambotovi se pojave nedugo zatim.
Post #7 · Jun 26, 2006, 7:15 PM
Spambotovi su redoviti ovako i onako.. Forum je upgradean pa ona fora sa 2.0.11 verzijama tj. cookie fora ne radi Edi je majstor
Post #8 · Jun 26, 2006, 7:22 PM
lol ja bas jucer otvorio jedan hacking blog na blog.hr. Radi se o tome da cu reversat iskonov chat client te napraviti sopstvenu java client aplikaciju sa kojom cete moci chata na iskonu.
truehacking.blog.hr
Osim toga skidanje kakvih uputa i programa nije bas hacking Treba nesto i sam skuziti
Post #9 · Jun 26, 2006, 7:47 PM
Treba nesto i sam skuziti
Sla?em se...
Triba znat spojit 2 i 2
Post #10 · Jun 26, 2006, 8:43 PM
Ivan wrote:
Ma ovaj ti je ubedljivo najbolji veruj mi trazio sam po netu ta sranja pre neku godinu, i ovaj je najludji! Sad sam video da imaju i neku novu verziu moram je probati na drugom kompu, na ovom necu da rizikujem! Evo ti link radi 100% http://www.prorat.net/downloads.php?id=ProRat_v1.9_Fix2 Samo da te upozorim moras imati u vidu da je ovo trojanac, tako da ce ti tvoji security programi srati stalno tako da je bolje da ih iskljucis kad ga koristis. I snimi vazne podatke za svaki slucaj.
Ka?e? da bi mi sistem mogo stradat............
Post #11 · Jun 26, 2006, 8:46 PM
Prijatelju ovo mi se pojavilo kod odzipavanja.... You are trying to extract an encrypted file or view contents of encrypted archive. Enter the password or cancel the extraction.
već sam se susretao sa ovim sranjima pass: pro
Post #12 · Jun 26, 2006, 9:57 PM
Osim toga skidanje kakvih uputa i programa nije bas hacking Treba nesto i sam skuziti
Kao sto rekoh ja nisam hacker, i ne zelim da budem, tako da se nisam ozbiljnije bavio tim stvarima. Link sam postavio cisto da bi pokazao drugima ovaj interesantan program, a ne da bi se hvalio svojim hakerskim umecem, posto ga iskreno i ne posedujem.
Post #13 · Jun 26, 2006, 10:01 PM
Ka?e? da bi mi sistem mogo stradat............
Ne kazem to, ali nikad se ne zna sa takvim programima, samo sam ti rekao za svaki slucaj ako imas nesto strasno bitno na kompu da snimis na siguro mesto, to bi i sam uradio i bez mog upozorenja, zar ne?
Prijatelju ovo mi se pojavilo kod odzipavanja.... You are trying to extract an encrypted file or view contents of encrypted archive. Enter the password or cancel the extraction.
već sam se susretao sa ovim sranjima pass: pro
Nije mi najjasnije sta si hteo da kazes, ali samo odzipujes sifra je PRO.
Post #14 · Jun 26, 2006, 10:30 PM
da i neče mi otvoriti do kraja ka?e da je enkriptiran u pizdu.............. uglavnom nemogu ga odzipat probaj ti---------
Post #15 · Jun 28, 2006, 4:25 PM
znao sam da poslije onog gore posta neće biti vi?e odgovora
Post #16 · Jul 17, 2006, 6:39 PM
Evo stigao sam na ovaj drugi komp i probao da downloadujem prorat, uspeo sam, kad sam hteo da ga odzipujem javio se onaj problem koji si napomenuo. Onda sam iskljucio kaspersky antivirus i uspeo sam da ga odzipujem, i sve radi kako treba. Probaj malo nemoj odmah da odustajes.
E sad jedan problem, mate nadam se da ti znas kako da ga resim. Nesto sam se zajebavao u registryju i ukolnio sam drive ikonice iz my computera! Zna li ko kako da ih vratim? Jebi ga nesto sam eksperimentisao!
Post #17 · Jul 17, 2006, 6:50 PM
Ivan wrote:
Evo stigao sam na ovaj drugi komp i probao da downloadujem prorat, uspeo sam, kad sam hteo da ga odzipujem javio se onaj problem koji si napomenuo. Onda sam iskljucio kaspersky antivirus i uspeo sam da ga odzipujem, i sve radi kako treba. Probaj malo nemoj odmah da odustajes.
E sad jedan problem, mate nadam se da ti znas kako da ga resim. Nesto sam se zajebavao u registryju i ukolnio sam drive ikonice iz my computera! ?Zna li ko kako da ih vratim? Jebi ga nesto sam eksperimentisao!
Ja sam ti MCP . Ovako napravi system restore
Post #18 · Jul 17, 2006, 6:54 PM
E ako si stvarno MCP, i ako to kazes, nema mi druge. Mada mora da postoji resenje, cim sam ih uklonio mora da postoji nacin i da ih vratim!
Post #19 · Jul 17, 2006, 7:30 PM
Ivan wrote:
E ako si stvarno MCP, i ako to kazes, nema mi druge. Mada mora da postoji resenje, cim sam ih uklonio mora da postoji nacin i da ih vratim!
Pa sa system restore . Ovisi ako znas otprilike kako se zove to gdje si promijenio mozes mi dati path od tog registra pa mogu pogledat u svome registriu.