Kako iskoristiti Ljeto

Replies: 59 Views: 16,847 Started: Jun 26, 2006, 3:26 PM Page 1 of 2
Kako iskoristiti Ljeto · Jun 26, 2006, 3:26 PM
Sku?io sam da ljeto nikako nije za Ogame :eh:
Ovo je pravo vrijeme za u?ivanje sa dobrom ekipom uz more i za one koji nemaju curu ili dečka zavisi tko čita pravo vrijeme da si nađu nekoga ........
JA ĆU SE POLAKO POČET OPRA?TAT OD KOMPA DO 9 . MJESECA TJ. ZAVIRIT ĆU POKOJI PUT NA OGAME I MAIL I TO JE SVE .....................
NEKA MI NITKO NE ZAMJERI RADI OVOG TOPICA ALI ?ELIO SAM PODIJELITI SVOJ MI?LJENJE SA DRUGIMA--------------
-
-
-
--
-
-
-
Znači ljeto je stiglo i ljudi u?ivajte u ljetnim radostima osim onih kojima je sjedenje uz komp zarada jebiga bez novca se nemo?e............
Mo?e ali si jadan.......
Nisi ali jesi ..................
Ma uglavnom jesi.........
Post #2 · Jun 26, 2006, 4:47 PM
?ivin cirka 100 metara od mora a tek jučer san "otvoria sezonu" morskih radosti... :lol: :lol: :lol:
Bratiću u pravu si... al svejedno ću ja nastavit igrat ogejm... sve dok ne zagusti :lol:
Post #3 · Jun 26, 2006, 5:07 PM
Ma, meni je svejedno, ne mislim svaki dan trčat na more jer mi je pun kurac one gu?ve na cestama i na pla?i.... nigdje ne mo?e? ni ručnik stavit, a u moru pluta sloj ulja od raznoraznih kremica kojima se ma?e dana?nja mlade? :doh:

Doma ću upalit klimu, noge u zrak i zaboli me.... svako-toliko na more i ubijat se od cuge i to je to..... standardno

p.s. ?enu ću naručit iz ukrajine preko interneta, to mi je nova odluka.... ne razumijem ju, ona ne razumije mene, ona je sretna ?to se makla iz pripizdine, ja sam sretan ?to imam ?ta za prcat i sve je za pet :thumbsup:
Post #4 · Jun 26, 2006, 5:30 PM
p.s. ?enu ću naručit iz ukrajine preko interneta, to mi je nova odluka.... ne razumijem ju, ona ne razumije mene, ona je sretna ?to se makla iz pripizdine, ja sam sretan ?to imam ?ta za prcat i sve je za pet

:D :D :D

Ja cu tamo gde me put, tj. klub odnese, samo da zavrsim ovaj jebeni prijemni, i onda na more u CG, pa nazad u BG, pa u na takmicenje u Tursku, pa onda verovatno u Grcku, pa na kraju mozda i do vas svratim ako budemo isli u Izolu na takmicenje!:) Jel zna neko imate li tu u Rijeci jedrilicarski klub?
Post #5 · Jun 26, 2006, 5:44 PM
Jel zna neko imate li tu u Rijeci jedrilicarski klub?

Ima u Kostreni (odmah do Rijeke), mislim da se zove Galeb, tako ne?to
Post #6 · Jun 26, 2006, 5:53 PM
Hoho, lijepe li teme... Hm... ovako, obrane vise nemam, a ni flote a rudnike mi niko nne moze razbit a za ovih par vt-a me zaboli... dakle o-game ce definitivno postati povremena zabava, kad uocim da mi je netko zaboravio opljackati planetu. :D
Sto se cura tice, bit cu zadovoljan ako zadrzim sadasnju ali necu okretati ledja carima ljeta... :sunny:

Sto se tice mora, necu imat puno vremena jer moram nadoknadit 2 godine zaajebavanja na faksu a i moram neku kintu zaradit u slucaju da Rijeka prodje prvo kolo uefe. Ali kad se odlucim, izbjec cu guzvu i debile tako da cu se montirat na barku, upalit radio rijeku i spustat se u more automatskom dizalicom kad god mi postane vruce... :cool:
Post #7 · Jun 26, 2006, 6:16 PM
Ja na rjecini svaki dan po nekoliko sati od kad su predavanja zavrsila, na more mi se nikako neda po danu zbog guzve, ?alabazam okolo i tako to. Ima puno planova, al kad malo promislim tako je svako ljeto pa bude drek od toga, jedino cu vjerojatno ic zaradit kakve solde, mozda padne i paintball.
Post #8 · Jun 27, 2006, 7:22 AM
5+ za temu!

E ovu nedjelju sam zapalio do Sila, kasnije smo svratili i do Omislja. Ljudi moji... 100 km tamo nazad, to vam nije nije ni 100 kn benza. Uzmes jos 100 za pit i jest. I raj covjece... E prekrasno more, gust je samo setat po tim mjestima, more i temperatura za 6, cure.... ha joj... A kakve bi bile?

Totalno Chillanje!
Obavezno ponovit jos jednom ovo ljeto!

Ma dosta vam je i manje od 200 kn ako ste skromni... ljudi, bjezte na more ovdje je sve ludo!!
Post #9 · Jun 27, 2006, 12:37 PM
dobra tema... nemam izbora, moram uciti. mozda koji izlet na snjeznik. more mi je odbojno do sedam navecer a od sedam se najbolje ljeti uci. sve u svemu, predstoji odvratno ljeto. sedmi mjesec mi je zbog predavajna i ispita zauzet. osmi je ispunjen ucenjem za deveti a u devetom su ispiti. pravi praznici su u trecem mjesecu na skijanju.
Post #10 · Jun 27, 2006, 2:14 PM
Idem. Samo sto ja necu ic ni na skijanje. :cry: :cry: :cry:
Post #11 · Jun 27, 2006, 2:46 PM
Prije sam govorio da je prehladno, a sada mi je prevruće :lol: :lol: :lol:
Nikad na zelenu granu, mozak mi je zakuhao zbog ispita i ove vrućine.... 6. i početak 7. mjeseca mi svakako nisu najdra?i dani, moji dani dolaze nakon 15.07......

Hehehe... skijanje, pro?le godine sam prvi put probao i ajde, ide mi nekako, gu?t je totalni...... istina, jednom sam gadno roknuo na dupe, skije mi odletile na sve strane, klizio sam jedno 50 metara niz brdo.... ali nema veze, bit će bolje ove zime :thumbsup:
Post #12 · Jun 27, 2006, 3:22 PM
Skijanje je spica... oduvijek sam volio zimu vise nego ljeto, ali zbog skijanja sam poceo obozavati zimu.
Post #13 · Jun 27, 2006, 3:24 PM
Ja volim isto zimu vise nego ljeto. I volim skijanje isto.
Post #14 · Jun 27, 2006, 3:32 PM
MA JA DALEKO VI?E VOLIM LJETO........
ZIMI SE TRESEM I HLADNOČA BOLI....LJETI MO?E? BITI VANI I TAKO
Post #15 · Jun 27, 2006, 4:14 PM
ja najvise volim proljece, lako se zaljubim a ima puno suncanih gostovanja... hehhe :D
Post #16 · Jun 27, 2006, 4:32 PM
I TAKO

:clap: :clap: :clap: :clap: Tako je :thumbsup:
Post #17 · Jun 27, 2006, 4:38 PM
Ovo je ono ko u cetvrtom osnovne kada profesorica kaze da za zadacu treba napisat zasto volis ljeto :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja volim ljeto zbog:

- Suncanih i toplih dana
- Lijepih cura
- Duzine dana
- Voznja spustenih prozora (protok zraka u autu, ne kurcenje)
- Nema potrebe za grijanjem doma (drva, plin stagod)
- Lijepe cure
- Manji zivotni troskovi (sta nisu mozda?? :lol: :lol: )
- Ne zamagljuju se stakla u autu...kako to mrzim
- Nema kise... ne volim pokisnut
- Provokativno odijevene cure
- Kupanje, suncanje, setanje
- Kada idem van ne moram mislit dali ce me uhvatit kisa, i dali moram uzet kisobran
- Volim kratke rukave, gore i dole :lol:
- Jesam spomenuo cure? Po ljeti izgledaju, pre dobro, sve su lijepe, odnosno njihova ljepota izadje na vidjelo :lol: :lol:
Post #18 · Jun 27, 2006, 4:56 PM
Provokativno odijevene cure

Mmmmmmm njammmmmm grrrrrrrr.......... Ekonomski fakultet Rijeka :cool:
Post #19 · Jun 27, 2006, 5:43 PM
Al ima tolko glupog znoja da je to nevjerojatno. Ustvari neznam za vas, al ja ne podnosim vrucinu nikako. Po zimi je dosta samo da udes negdje il se bolje obuces i odmah ti je toplije. A po ljeti je spas jedino u vodi, a ja nisam tuljan.
Post #20 · Jun 27, 2006, 6:13 PM
Cure su lijepe cijelu godinu dana :) ja vise volim obucene : :D ma, salim se volim ja i malo erotike, ali ljeti se desavaju raznorazni sudari jer se ne gleda kuda se ide :lol:

Osim toga ja hladnocu osjecam tek na 10 stupnjeva :) 0 podnosim ok, samo da nema vjetra. ali zato mi nikako ne odgovara 30 niti u hladu :cry: dehidriram brzo..
Post #21 · Jun 27, 2006, 6:28 PM
nema bolje erotike od one pokraj kamina... :D.osim toga,zimi ako se oznojis pokraj cure znaci da si dobro obavio svoj posao a ljeti znaci jednosavno da smrdis zbog velike aktivosti zljezda.
Post #22 · Jun 27, 2006, 6:28 PM
Nikola wrote:
Al ima tolko glupog znoja da je to nevjerojatno. Ustvari neznam za vas, al ja ne podnosim vrucinu nikako. Po zimi je dosta samo da udes negdje il se bolje obuces i odmah ti je toplije. A po ljeti je spas jedino u vodi, a ja nisam tuljan.

Tako je ?:clap: ?:clap: ?:clap:

Po ljeti je spas i u fri?ideru, ali ja ne stanem u njega ?:| ?:cry: ?:cry:

zimi ako se oznojis pokraj cure znaci da si dobro obavio svoj posao

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #23 · Jul 16, 2006, 12:58 PM
Jel ima netko da je radio u mcdonaldsu?
Post #24 · Jul 16, 2006, 1:42 PM
Dule je radio u Hambiju, to ti je isto.. Kaze da je uzasno tamo. Vjerovatno je i u Macu.
Post #25 · Jul 16, 2006, 2:58 PM
Mislim da mora? na neki tečaj u Zg dva tjedna ako misli? radit u mekdonaldsu. Ipak vjerujem da je bolje radit tamo nego u Hamby-u.... ali daju se nać i bolji poslovi
Post #26 · Jul 16, 2006, 4:36 PM
ja mislim da je bolje da tra?i? dalje, ostavi se mcdonaldsa
Post #27 · Jul 18, 2006, 7:35 AM
Ostavi se fast food-a. Radije prodaj kirby usisavace :lol: :lol: :lol:
Post #28 · Jul 18, 2006, 8:09 AM
Znam ja zasto bi on radio u Mac-u. Zbog klime.
Post #29 · Jul 18, 2006, 9:51 AM
To je jedino pozitivno... A trenutno mi hitno treba lova i ne mogu vise cekati neki bolji posao iako mi se zeludac okrece od tog mjesta...
Post #30 · Jul 18, 2006, 9:56 AM
Firedule wrote:
Ostavi se fast food-a. Radije prodaj kirby usisavace :lol: :lol: :lol:

Koji je k*** sa tim usisavacima. Frend od brata je to isao prodavat...
Zasto su sad svi navalili na to?

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in