Post #47
· Jul 26, 2006, 10:56 AM
Mirko: Spreman sam za Silvu,
Wanderlei: Nokautirat ću ga

MIRKO FILIPOVIĆ će morati savladati brazilskog borca Wanderleia Silvu, Prideovog prvaka u srednje te?koj kategoriji, ?eli li u finale presti?nog Grand Prix turnira. Tvrdi kako je spreman, te da će se potpuno pripremiti.
"Bit ću spreman 100 posto, mentalno i fizički. Neću dopustiti da me zaustave ozljede ili da 10. rujna dođem nespreman. Ne ?elim poslije za ničim ?aliti. Molim navijače da me podr?e." - po?elio je Mirko, a ?elja će mu se sigurno ispuniti, jer iza sebe ima milijune navijača, od Hrvatske, SAD-a do Japana.
Parove je objavio generalni direktor Pridea Nobuhiko Takada, a nakon ?to je pročitao sudionike prve borbe - Wanderleia Silvu i Mirka Filipovića, 500-tinjak japanskih navijača je odu?evljeno zapljeskalo. Jer, prema anketama među navijačima, upravo je ta borba dobila najvi?e glasova.
"Posljednji puta smo remizirali (krajem travnja 2002. godine op.a), a borba je nakon pet rundi zavr?ila bez pobjednika, no suci su lo?e procijenili, ja sam trebao pobijediti. Puno se pričalo o na?em revan?u, no nije se nikada dogodio. Dugo sam čekao ovu priliku i ?elim je iskoristiti. Ovoga puta ga ?elim nokautirati." - kazao je Wanderlei Silva nakon ?to je doznao ime svog protivnika. Na slu?benim stranicama brazilskog borca, navijači su također ?eljeli upravo ovu polufinalnu borbu.
"Pride će biti ponosan na na?u borbu. Dat ćemo sve od sebe kako bi se odu?ili na?im navijačima. Prvak sam u srednje te?koj kategoriji, a Grand Prix mi je veliki izazov i definitivno ?elim pobjedu." - dodao je Silva, a prenose slu?bene stranice Pridea.
Izvor: Index.hr