Pozadina za 3. svet

Replies: 3 Views: 28 Started: Jul 28, 2006, 10:13 PM
Pozadina za 3. svet · Jul 28, 2006, 10:13 PM
E ovako Nikola i ja trenutno radimo na 3. svetu, tako da su dobro dosle ideje za pozadinu.Sta mislite da bi trebalo da prolece u pozadini. U prvom i drugom svetu su one nebule (zelene i crvene), e sad ovaj svet je u invisible fazonu, protivnici imaju to svojstvo da su nevidljivi. Neki su vidljivi onoliko koliko im je potrosen health(sto ih vise ostecujes vidljiviji su), neke mozes da vidis samo kad ispaljuju projektile itd. Nikolina ideja je da u pozadini prolaze kao unisteni ostaci letelica, u fazonu da niko ziv nije odatle izasao. Dakle kome padne neka ideja neka pise! :thumbsup:
Post #2 · Jul 29, 2006, 11:13 AM
Uf super ideja, orginalna i inace efektna!

Ja se samo nadam da nece biti bas toliko tesko doci do tamo to vidjeti :)
Cuo sam da se priprema nova verzija, ovu nikako da stignem pravilno istestirati pa sam mislio bolje da je ni ne testiram ako dolazi nova ver.
Post #3 · Jul 29, 2006, 12:50 PM
Ja se samo nadam da nece biti bas toliko tesko doci do tamo to vidjeti

Pa jel moguce da je svima toliko tesko?! Probacu da smanjim tezinu u novoj, ali tesko mi je da procenim jer je ja i sad mogu preci iz prve.

Cuo sam da se priprema nova verzija, ovu nikako da stignem pravilno istestirati pa sam mislio bolje da je ni ne testiram ako dolazi nova ver.

Dolazi, dolazi samo nikako da dodje! :D Lepo vreme, vrucina, tesko je sedeti za ovom masinom i ubadati ove plasticne tipke a napolju se svi zajebavaju. Ako uspemo da resimo ovaj problem sa pozadinom u skorije vreme, i ako napravimo jos dva preostala protivnika, nova verzija stize za nedelju dana, a ako ne...ko zna kad.
Post #4 · Jul 30, 2006, 5:31 PM
lol potpuno te razumijem .. :)

I ja predjem ginka iz prve ali kada gledam neke nove pozivcanim kad ih vidim koliko su blesavi :D neki ne mogu preci ni 25% igre, tako je to kada si developer, znas sve cake i trikove

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in