Glupi ratovi (kad se svi slozimo da su glupi tema se brise)
Replies: 49Views: 12,952Started: Aug 6, 2006, 11:22 AMPage 1 of 2
Glupi ratovi (kad se svi slozimo da su glupi tema se brise) · Aug 6, 2006, 11:22 AM
Post #2 · Aug 6, 2006, 3:29 PM
He He
smesan mi je drugi red one parole na tribini
Post #3 · Aug 6, 2006, 7:19 PM
E nemoj Miskec, ne na ranu sol bacat ? Kao ?to je rekao na? premijer, je li razoren Vukovar ili Novi Sad, je li gađan Dubrovnik ili Podgorica, jesmo li se mi borili kod vas u Srbiji ili ste vi do?li radit sranja u Hrvatsku???? .... molim lijepo, ako je bilo sranja, a bilo je, vi ste ga napravili puno vi?e i nemate se pravo javljat dok jednom za svagda shvatite da ste pogrije?ili.... poludim kada vidim po medijima da kod vas jo? postoje hu?kači koji bi se rado vratili u '91., to su bolesni umovi i kreteni ? ? ?
p.s. bez uvrede, samo odogovaram na ono ?to smatram provokaciijom ?
Post #4 · Aug 6, 2006, 8:16 PM
Mi?kec ne seri... ?to da se ja sad uvridin.. pa da mene nema 3 miseca na netu??!!
Sram te bilo
Post #5 · Aug 6, 2006, 8:26 PM
smesan mi je drugi red one parole na tribini
ovo ti nije trebalo!
Post #6 · Aug 6, 2006, 8:50 PM
Ne kuzim .. ??? sta je to tamo a da je uvreda, ozbiljno ne vidim.. vidim samo zastave i navijacka spika ?? :?:
ili sam corav ili neznam sta
--- EDIT--- Ma suram preko moba, nije mi otvorilo onu prvu sliku. Mislim da miskec nije mislio nista lose koliko god ono glupo ispalo jer ga znam godinama i znam da je mrzio taj rat koliko i ja!
@Miskec Molim te reci sta ti je ono znacilo, nadam se neka cudna zajebancija koju nitko nije skuzio ... ?!
Post #7 · Aug 6, 2006, 9:26 PM
Mo?da je mislio na onu parolu ispod transparenta "Novalja" gdje pi?e "Uvik ?edni"
Post #8 · Aug 7, 2006, 10:14 AM
He he a jebiga jeste bila provokacija necu da se svadjamo malo sam hteo da provociram jer mi je skroz smesna ona parola nisam mogao da odolim a da nenapisem ono. I nismo mi dosli kod vas da ratujemo nego ste vi nas krenuli da izbacujete sa rodjene zemlje sami ste trazili rat. Ma lupam. Ali me cudi da takve parole ispisujete po stadionima. Jednom sam negde video Hrvatska do Trsta i takve gluposti. Kod nas nema toga pa me cudi....
E da i jos jedno mi je smesno dok sam bio u Sloveniji gledo sam vas HRT1 vesti one u 12h pa onu emisiju posle tipa na danasnji dan godine te i te rodio se taj i taj umro je taj i taj...neznam kako se tacno zove emisija ta. Kod nas emisije tog tipa prikazuju ko se rodio ko umro kad je snimljen neki film i tako neke lepe stvari..Kod vas je svaki dan bilo tipa na danasnji dan srbi su poubijali tog i tog. Na danasnji dan 41 srbi su napali Hrvatsku....itd. Sad kad je bilo 11 godina od oluje na vasim vestima je bilo Hrvatska vojska je ocistila zemlju i te fore i na kraju u toj borbi je poginuo 141 vojnik hrvatske vojske...a sta je 20000 ubijenih i 300000 proteranih srba....O tome niko neprica. Eto zato mi je bila smesna ona parola casna borba. Nema tu casti ni malo. U ratu nema casti. A i boli me to sto ce Srbi biti proglaseni da su cinili genocid a vi necete to biti proglaseni krivim za genocid iako ste i vi ubijali neduzne ljude. Malo me je ta parola pogodila pa sam zato provociro.
Post #9 · Aug 7, 2006, 10:35 AM
Miskec wrote:
I nismo mi dosli kod vas da ratujemo nego ste vi nas krenuli da izbacujete sa rodjene zemlje sami ste trazili rat.
Evo multikulturalni i tolerantni Rijecani veselja za vas... Borci za Ziliceva prava, za prava "nevinih" i onih koji su "bili djeca za vrijeme rata".... Ja cu se sudzati od rasprava/vrijedjanja nasih drugova sa druge strane drine, mene vise boli mentalitet ovog sugavog grada... ... a sad odo poslusati koju baladu od gospodje arznjatovic- arkan, susjed sprema rostilj a mogao bi se kladit da ce mu to biti glazbena pozadina, ipak je on bio mulac za vrijeme rata...
Post #10 · Aug 7, 2006, 10:36 AM
I nismo mi dosli kod vas da ratujemo nego ste vi nas krenuli da izbacujete sa rodjene zemlje sami ste trazili rat.
Jesi ti normalan!!! Ne mogu virovati doslovno ne mogu...
I to je tebi "smesno" ... Ti stvarno nisi normalan...ali ozbiljno.. nisi
Post #11 · Aug 7, 2006, 10:43 AM
Mah, u cijeloj Lici je zivjelo 20 000 ljudi...
Nego bitno da je tema nogomet.
Admin zakljucaj topic do daljnjeg.... Moj prijedlog...
Post #12 · Aug 7, 2006, 10:44 AM
pa sta se cudite, mi propagiramo toleranciju, pozivamo srpske povratnike, zestoko osudjujemo svaki nacionalizam, onu cetvoricu sto su se prepili i isli gadjat kamenjem kuce srba provlacimo danima po novinama a njima radikali cine udarni sastav parlamenta, em imaju svoju stranku po kojoj okolo ljude nazivaju ustasama bez kompleksa, em tko zna koliko je jos prikrivenih velikosrpskih politicara koji cekaju bolja vremena... opali mile voli diskoooo a ja kolio sumadijsko.... opa opa... e je tko bio na nini u subotu, tko je nastupao ... a sljedeci tjedan?
Post #13 · Aug 7, 2006, 10:52 AM · edited Aug 7, 2006, 11:11 AM
River - mislim wrote:
[quote="FIREDULE"] Mah, u cijeloj Lici je zivjelo 20 000 ljudi...
Nego bitno da je tema nogomet.
Admin zakljucaj topic do daljnjeg.... Moj prijedlog...
moj prijedlog obrisat cijeli topic, sta nemozes dokazat nije se nikad desilo [/quote]
MISKEC wrote:
Miskec Posted: 2006-08-07 11:51 Post subject:
-------------------------------------------------------------------------------- E da tu cetvoricu sto su smarali one srbe njih ce da osude na neku kaznicu da zamazete oci svetu i nama i to je to. A cek a zasto neosudite one koji su poubijali onolke srbe u oluji. Mi smo osudili one koji su poubijali u srebrnici ljude vase na dozivotnu robiju zasto vi neosudite one koje su ubijali civile u oluji.
Ne kuzim raspravu, zar je uopce vise bitno .. i s jedne i s druge strane bilo je casnih ljudi koji nisu htjeli rat .. sa obje strane je bilo kretena koji su radili genocid a takve bi ja ubio i da su mi obitelj jer takvi ne zasluzuju postojati. Zato ne kuzim zasto se paliti na nekoga tko promovira pobjedu rata .. jesi ti oni, jesmo mi oni .. nismo i onda? cemu svadje i mrznje medju prijateljima zbog tamo nekih?
Miskec, ovo nisi trebao napraviti, nisi smio nista reci jer isto tako nitko nije opljuvao Srbiju (od prijatelja) isto tako nismo mi krivi sto HRT stavlja to po televiziji, ja ne volim niti jedan rat i nije me briga tko je koga prvi i te fore .. meni je zao kada ljudi umiru i radije cu zaliti poginule nego slaviti ubojice i zamarati se sa stvarima koje ne utjecu na buducnost jer su proslost (za muzej slavnih i neslavnih itd..)
Zakljucak: Prijatelji ne osudjuju prijatelje zbog drugih pojedinaca koji poziva sa VI sto znaci i ja unutra, ja to nebi nikada napravio, mrzim hitlera ali ne mrzim njemce. BOG CE KAZNITI ONE KOJI SU UBIJALI NEDUZNE (zasto se opterecivati)
@Miskec Razocarao si me
Post #14 · Aug 7, 2006, 11:00 AM
Miskec wrote:
E da tu cetvoricu sto su smarali one srbe njih ce da osude na neku kaznicu da zamazete oci svetu i nama i to je to. A cek a zasto neosudite one koji su poubijali onolke srbe u oluji. Mi smo osudili one koji su poubijali u srebrnici ljude vase na dozivotnu robiju zasto vi neosudite one koje su ubijali civile u oluji.
Ante Gotovina, Mirko Norac, Rahim Ademi, Markač.......su vec u haagu i odgovaraju za tudje pizdarije zbog odgovornosti po zapovijednom lancu, iako ni dragi bog ne bi uspio kontrolirati pojedince kojima su srbi zaklali cijelu obitelj na samom pocetku rata i koji su bili gladni krvi i osvete. Nazalost pojedinci su se izgubili u masi, a generalima sudimo. E a di su Mladic i Kazadjic? No nisi ti kriv, velikosrpska politika je i mnogim mladima u srbiji zatrovala um, sto direktno, sto sa konstantnom kampanjom koju mediji provode jos od 1991. Krivi smo iskljucivo mi i bosanci, sto nismo dovoljno pametni da vam zatvorimo granicu nego tu foliramo neke dobre odnose a svi znamo da vuk dlaku mjenja ali cud nikad...
Post #15 · Aug 7, 2006, 11:50 AM · edited Aug 7, 2006, 11:51 AM
Ne kuzim raspravu, zar je uopce vise bitno .. i s jedne i s druge strane bilo je casnih ljudi koji nisu htjeli rat .. sa obje strane je bilo kretena koji su radili genocid a takve bi ja ubio i da su mi obitelj jer takvi ne zasluzuju postojati. Zato ne kuzim zasto se paliti na nekoga tko promovira pobjedu rata .. jesi ti oni, jesmo mi oni .. nismo i onda? cemu svadje i mrznje medju prijateljima zbog tamo nekih?
Miskec, ovo nisi trebao napraviti, nisi smio nista reci jer isto tako nitko nije opljuvao Srbiju (od prijatelja) isto tako nismo mi krivi sto HRT stavlja to po televiziji, ja ne volim niti jedan rat i nije me briga tko je koga prvi i te fore .. meni je zao kada ljudi umiru i radije cu zaliti poginule nego slaviti ubojice i zamarati se sa stvarima koje ne utjecu na buducnost jer su proslost (za muzej slavnih i neslavnih itd..)
Zakljucak: Prijatelji ne osudjuju prijatelje zbog drugih pojedinaca koji poziva sa VI sto znaci i ja unutra, ja to nebi nikada napravio, mrzim hitlera ali ne mrzim njemce. BOG CE KAZNITI ONE KOJI SU UBIJALI NEDUZNE (zasto se opterecivati)
@Miskec Razocarao si me
Slazem se edi. Osim toga vi veliki vjernici bih trebali znati da ce bog kazniti zlocine, a na vama nije da sudite pa nece ni vama biti sudjeno.
@Mate: Miskec je u nekim tockama u pravu. Hrvati su napadali srbe puno prije rata. Palile su se pravoslavne crkve. Srbi su nestajali po lici. I to sve po okriljem velikih i casnih hrvata. Balvan revolucija nije nastala na temelju dosade.
I da ,bilo bih pametno obrisat cijeli ovakav topic.
Post #16 · Aug 7, 2006, 11:51 AM
Ja znam da tenzije rastu svaki put kad je obljetnica Oluje. Mozda je Miskec dobacio u afektu, iznerviran nekakvom izjavom ili natpisom. Sto se tice velikosrpske propagande mislim da se dobro prosirila.
Evo bio sam igrao nedavno neku online igru. I naletio na nekog igraca imena : Cetn1k I sta nasmijao sam se, rekao sam svom frendu iz Srbije da tu ima neki lik pa ako cemo ga malo zafrkavat..
<bla bla> Pitao sam ga da li je mozda iz Europe. Odgovorio mi je da je iz Srbije ali zivi u Australiji. (ja obicno kazem iz Europe sam) <bla bla> Ja sam mu rekao da sam bosanac iz Kanade I ovaj mi je nesto dobacio.. <bla bla> Rekao sam mu da sam cuo da je uskoro obljetnica zavrsetka rata i pitam ga tko je pobjedio jer nisam bio doma puno godina
A ovaj mi je rekao: SRBI SU TI POBILI TVOJE PRIJATELJE HRVATE. Frendu mi je bilo krivo, ja sam mu rekao da nema veze da je to 100% neki mulac kojem su isprali mozak tamo di je.
Post #17 · Aug 7, 2006, 12:05 PM
Ljudi, jeli netko od vas pogleda film Kom?ije 1 i 2?? Jeli tko gleda Kninsku snimkU??
Mi napali srbiju???!!!
Izvuci cu par citata iz dokumentarca Kom?ije 1.. i da je snimala srpska vojska..
Zamislite koji su to idioti... Zapovjednik je peka janje onome tko topon pogodi toranj od crkve kad napadnu selo BOLESNO!! Puno vi?e tih grozota mo?ete vidit na tom DVD-u...
Kad to vidite neće van na pamet pasti slu?ati cajke
Anyway; citati
" A sad gledamo dokle će nam biti granice.. i diplomatska pozicija nam je jaka zato ?to smo rekli oćemo jugoslaviju ali bez HRVATA i Slovenaca" ... Izdr?ite vi ste na frontu prema ZADRU. Va? je zadatak da uzmete zajedno s armijom -ZADAR ... Znate kakvi su DALMATINCI...vatreni temperamentni ... To je srpska DALMACIJA, nemoj ti mene da uči? ... Uglavnom USTA?AMA nema mesta tu kod nas? (ovo pita novinar) (Odgovor:) Nema mesta USTA?AMA ni u srpskom ZADRU ni u srpskom ?IBENIKU To su srpske teritorije. Tu ?ivi srpski narod. A ja se nadam da ću iduće godine letovati na srpskom moru u srpskom ZADRU ... (?e?elj četnicima)Jo? jedna stvar. Ako mi izgubimo ovaj rat, ostadosmo ipak u beogradu. beograd nam nece okupirati. A ?ta ćete vi? A ?ta ćete vi? Ode kapetan dragan u svoju australiju svojim avionom... A vi? ?ta ćete vi? ... Vojska je obećala da će da gađa iz tenkova ove prve kuće ovde. Ovo je prete?no srpsko mesto, me?ano U podrumima, izviđači su nam javili noćas. U podrumima su srbi. A na prizemlju su USTA?E. Prema tome moramo da pazimo, (!) NIJE KLASIČNO ČI?ĆENJE PA DA ULETI? I U SVAKI PODRUM BACA? BOMBU (!) jer ako bude? bacio bombu pobit će? na?e ljude Kad ulazite u kuće, KAD PRAVITE ČI?ĆENJE (!) zoljama skidajte prizemlje, jel jasno? Prizemlje skidajte, podrum ostavite neo?tećen. Podrum mora da se osvaja, kuća po kuća..
Post #18 · Aug 7, 2006, 12:39 PM
Stvar je jasna ko izvorska voda. Pomisao da je hrvatska napala Srbiju je degutantna, sjetite se Vukovara, Dubrovnika i sacice vojnika koji su tako zestoko branili svoje ognjiste da su srbi morali varit sve sahte i pregledavat kukurizista prije prolaska tenkova jer su nasi sve cinili da bi ih zaustavili od miniranja do gadjanja zoljama iz kukuruza do obrane tvrdave. Da nije bilo tih ljudi ne bi bilo ni hrvatske jer bi nas okupator pregazio i onda bi miskec koristio malo drukciji ton u razgovoru ovdje. Da nije bilo Oluje ne bi bilo Hrvatske. Da je bilo ubijanja neduznih, je, svaki rat nosi zrtve, ljudi podivljaju, ubijanja neduznih civila je bilo s obje strane, ali treba suditi pojedincima a ne generalima, niti jedan hrvatski general nije rekao svom vojniku odi u ono selo ubij sve muskarce siluj i zapali zene i djecu. Nismo cisti ni oko price oko podjele bosne, da su zivi, morali bi Franjo i Susak stosta objasniti, no kako je poznato svi akteri te price su mrtvi. Dakle Oluja nije zlocin, Oluja je oslobodilacka operacija, tokom koje je hrvatska oslobodjana ali su pojedinci ucinili nevjerojatne zlocine zbog kojih sad ispastaju generali koji su krivi samo zato jer su znali da imaju ludjake u postrojbi ali kad malo bolje razmislite, sta su ih trebali poslat doma i nac nove ljude? Sjetite se samo svojih susjeda koji su bjezali od poziva za vojsku... takve treba osuditi a ne generale...
Btw. Admine biseru, zbog glupog rata sada imas osobnu na kojoj ti pise da si hrvat a ne jugoslaven ili cak srbin...
Post #19 · Aug 7, 2006, 12:43 PM
River87 wrote:
Sjetite se samo svojih susjeda koji su bjezali od poziva za vojsku... takve treba osuditi a ne generale...
Btw. Admine biseru, zbog glupog rata sada imas osobnu na kojoj ti pise da si hrvat a ne jugoslaven ili cak srbin...
Da su svi bijezali od poziva za vojsku svijet bih bio puno bolji.
Post #20 · Aug 7, 2006, 12:45 PM
Da, ali taj svijet bi se zvao vjerovatno Velika Srbija a ne Zemlja.
Post #21 · Aug 7, 2006, 12:47 PM
River87 wrote:
Svaka ti čast...
Post #22 · Aug 7, 2006, 1:56 PM
River87 wrote:
Govorim za obadvije strane intelektualac.
Post #23 · Aug 7, 2006, 3:31 PM
Ma ne mogu vjerovat ?ta ovaj Miskec priča...... !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jebote, u cijeloj Hrvatskoj u najbolje dane nije ?ivjelo 200 000 Srba, a većina njih ovdje je bila jer su se naselili preko vojske, kao npr. u Puli... ali Srbima je svojstveno da preuveličavaju stvari, tako je sada odjednom poginulo 20 000 Srba u Oluji i pobjeglo ih je 300 000, a ?ivjelo je max. 250 milja, a na podruju Krajine je tokom rata ?ivjelo oko 100 milja ljudi, dakle, kada bje?e, Srbi se mno?e, zanimljivo bome. I jo? ne?to, mi smo vas pozivali da ostanete, a vi ste nas tjerali kada ste napadali.... moj stari je u rat i?ao sa tanđarom koju je dobio kada su mu napali rodno selo, a vi ste na nas pucali tenkovima, i dakla, mi smo vas napali sa tanđarama kod kojih se puni metak po metak i onda ste vi humano napali na?e gradove tenkovima da spriječite nas grozne teroriste u svojoj zemlji.... zna?, mi nismo htjeli slobodnu i demokratsku zemlju... mi smo htjeli usta?ko orgijanje i hrvatsku do tokia.... to je zapravo bio cilj, jo? uvijek je to cilj, ovo je tek prva faza...
Ti si jedna od osoba koje mi se gade, pa jesi li ti svjestan da je va? "heroj"# Mladić pobio 10 000 civila u Srebrenici????? A ?to se tiče Hrvatske tu ste velikih sranja radili, jo? gorih, tu ste se uvje?bavali va?u razaračku ma?ineriju, samo ?to va?a jebena televizija niti dan danas nema muda prikazat te snimke... pa ne mogu vjerovat da vi jo? uvijek ?ivite u nekoj magli i od sebe pravite ?rtvu... ? Iz Hrvatske nije bje?ao nitko tko se nije osjećao dovoljno krivim da treba pobjeć... a uostalom (vjerujem da ovo nije prikazala va?a televizija) va?i idioti iz Knina su pozvali Srbe da napuste Hrvatsku, za ?to mi se iskreno jebe.... zna? li ti Mi?kec da je iz bosanske posavine protjerano 100 000 Hrvata koji se nikada neće moć vratit niti ih va?i jebači iz Republike Srpske misle primit nazad... mi budale vam tu obnavljamo kuće, političari mole da se vratite....
Svakog po?tenog Srbina cijenim i po?tujem, ali za neke kretene bi zauvijek zatvorio granicu. Oluja i domovinski rat su svetinje i ne sramim se ničega, onaj tko treba odgovarat će odgovarat i već odgovara. Mi smo jedini pobjednici u povijesti kojima se sudi, ma nečuveno... trebali smo ko ?idovi... to su teroristi, buuuummmmm, jebite se, sve je opravdano, nama je Mojsije dao zemlju
- EDIT - ?to se mene tiče ova tema se ne mo?e nikada zatvorit.... ratovi nisu glupi ako se bori? za vi?i i plemeniti cilj... da nema ratova britanci bi jo? imali kolonije, a crnci bi jo? brali pamuk u americi, ako ne mo?e drugačije, rat je zadnji izbor Ili da se pouzdamo u marionetu UN i dvadeset starih drkad?ija koji sjede u foteljama i rje?avaju "otvorena pitanja", oni su stvarno masu sukoba rije?ili?! LOL
Post #24 · Aug 7, 2006, 4:43 PM
Mediji iz sve tri dr?ave uglavnom propagiraju jednu stranu i viđenje rata iz matične dr?ave. Postoje iznimke i čini mi se da je među njima i Novi list. Ne daj bo?e da na?i mediji otvore raspravu o navodnoj agresiji Hrvatske na Bih. Ka?em "navodnoj" zato jer takva formulacija je pre?utna tabu tema. Jedino se sjećam snimaka mostarskog mosta "čije je razaranje bilo nesretno, nespretno i rezultat nesporazuma". Vjerujem da se slične formulacije koriste u Srbiji i u Crnoj Gori. @ Edi Ukoliko će bog kazniti krivce, ?to će nam onda sudovi?
@ Mi?kec Ona emisija je TV kalendar. To je pravi povijesni leksikon, izrazito koristan, iako kvaliteta priloga zna varirati. I ja sam primijetio određeni nedostatak objektivnosti u nekim prilozim iz nacionalne povijesti, ali to ovisi o uredniku priloga.
Post #25 · Aug 7, 2006, 5:20 PM
Miskec wrote:
Hm....aj aj malo je i toga bilo od strane extremnih usta?a...mora se priznat, ali dajte gospodo shvatite da je cijeli rat bila politička namje?taljka da bi se pojedinci obogatili...a generali bili optu?eni, mislim da nije tako nebi se tuđman i milo?ević usred rata sastajali i dogovarali...čak i telefonsku liniju imali....stra?no ali morate preći vi?e preko toga da se zbog ispada mr?nje nebi ponovilo opet ono ?ta se i nije smjelo dogodit.
Post #26 · Aug 7, 2006, 5:22 PM
Meni je svejedno sta mi pise na osobnoj, glavno da smo svi mi prijatelji i sretni!! ako tako moze biti onda me zovite i marsovac..
Smo mi krivi, smo mi ubijali?
Post #27 · Aug 7, 2006, 5:39 PM
Pa neznam bas... Moj tata je dobio poziv i on je pucao iz RAK-a, a bogami su i po njemu pucali. Sjecam se da bi svaki put bio jako sretan kad se vratio doma. I to... ne znam ja... rat je ruzna stvar...
Post #28 · Aug 7, 2006, 8:48 PM
Ja necu nista komentarisati jer niko od nas nas ne zna zaista pravu istinu, i niko ne moze objektivno da sagleda situaciju, svi smo manje vise bili pod uticajem propagande koja je u obe drzave bila ogromna i na obe strane su se sirile dezinformacije sve u cilju da se narodi medjusobno sto vise zamrze. Ne znam zasto se jos uvek oko toga raspravljate! Ratovi su zlo i nadam se da ih vise nikad nece biti na ovim prostorima! Ako se svi slazete zatvaramo ovu temu, jer nista dobro ne moze da donese vec samo da nagriza stare rane! Da smo svi zivi i zdravi!
Post #29 · Aug 7, 2006, 9:08 PM
Daj molin te.. zatvoriti i ?to za?utiti??
Kako ne znamo pravu istinu? Oče? ti kopiju Kom?ija? koje gluposti serete u pičku materinu...
Post #30 · Aug 7, 2006, 9:20 PM
Daj Mate probaj malo da se smiris, zar zaista mislis da znas totalno SVE sta se desavalo? Nevine zrtve su meni jednake sa obe strane, i bilo ih je sa obe strane. Sta ces da postignes time sto ces da se svadjas preko interneta sa nekim, zar mislis da treba da nastavimo sa ovim raspravkama? Zbog cega? Ne treba zaboraviti, ali moramo da pokusamo da predjemo preko toga. Ti ako to ne mozes da shvatis ja ne znam kako da ti pomognem.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅