Replies: 74Views: 18,910Started: Oct 9, 2006, 8:58 PMPage 2 of 3
Post #31 · Oct 11, 2006, 7:32 AM
Ja sam jednom sanjo da stojim sam u kuhinji, dosla je stara i rekla "E, znas da tata ima majicu Zuja je zakon?" Pa sam ja reko "Sta da?" i onda sam se probudio.
Post #32 · Oct 11, 2006, 8:18 AM
Netko previse igra GTA...
Post #33 · Oct 11, 2006, 8:19 AM
Hahha lol ovo je jedno gore od drugog
Obicno kad se sanja se ne uspije razviti radnja jer se okrenes i vec si negdje drugdje
Ja u zadnje vrijeme sanjam kako me ljudi pitaju koliko kosta hosting i kada ce biti jeftiniji, stalno ponavljam i govorim jos malo.. ne kuzim :?:
Post #34 · Oct 11, 2006, 8:31 AM
Ja sam sanjao puno zvijezda. Sanjao sam zvijezdu sa krugovima na repovima, puno bijelih zvijezda ko na americkoj zastavi, i jos zvijezda kao na americkoj zastavi.
Vidjeti zvijezdu - predznak dobrih poslova, skorih putovanja i srece u obitelji. Mnogo zvijezda - najava velikog nasljedstva.
Post #35 · Oct 11, 2006, 1:54 PM
Jel vi sebe vidite dok sanjate? Ja da i bas sam si zgodni.
Post #36 · Oct 12, 2006, 12:38 PM
Meni se koji put dogodi u snu da se prebacujem iz jednog tjela u drugi, kao duh iz Ghost of Mars. Onako, kad osoba umre, promjenim domacina i uzmem kontrolu nad drugim. Jos mi se nije desilo da nisam imao s kime se zamjenit.
Post #37 · Oct 12, 2006, 3:15 PM
zola wrote:
Meni se koji put dogodi u snu da se prebacujem iz jednog tjela u drugi, kao duh iz Ghost of Mars. Onako, kad osoba umre, promjenim domacina i uzmem kontrolu nad drugim. Jos mi se nije desilo da nisam imao s kime se zamjenit.
?to bi rekao kad bi ti ja rekao da to nije bio san, takve stvari se ne sanjaju, joj koliko ljudi nije svjesno svojih astralnih putovanja...., anyway ?ta se tiče sanjarice primjetija sam da neki nemaju georgia font pa se neki fontovi na sanjarici prikazuju u defaultu ?ta nije usklađeno s ostatkom programa pa za iduću verziju ubacujem georgia i tahoma fontove u instalacijsku proceduru, edi kako bi rije?ija instalaciju fontova bez instalacijske procedure?
Post #38 · Oct 12, 2006, 4:49 PM
e meni se jednom dogodilo da u busu nisam mogao maknut ruku, a imao sam filing ko da sam preuzeo ruku od jednog frenda... nemam pojma, ful sam mislio da ju mogu pomaknut ali nije i?lo.... dosta čudno jer mi se ba? činilo ko da sam preuzeo kontrolu
Post #39 · Oct 12, 2006, 5:05 PM
GameDeveloper wrote:
[quote="zola"]Meni se koji put dogodi u snu da se prebacujem iz jednog tjela u drugi, kao duh iz Ghost of Mars. Onako, kad osoba umre, promjenim domacina i uzmem kontrolu nad drugim. Jos mi se nije desilo da nisam imao s kime se zamjenit.
?to bi rekao kad bi ti ja rekao da to nije bio san, takve stvari se ne sanjaju, joj koliko ljudi nije svjesno svojih astralnih putovanja...., anyway ?ta se tiče sanjarice primjetija sam da neki nemaju georgia font pa se neki fontovi na sanjarici prikazuju u defaultu ?ta nije usklađeno s ostatkom programa pa za iduću verziju ubacujem georgia i tahoma fontove u instalacijsku proceduru, edi kako bi rije?ija instalaciju fontova bez instalacijske procedure?[/quote] Nikada nisam to radio tako da neznam, ali vjerujem da nije tesko isto kao u web developmentu, fontove treba drzati u folderu programa i onda se oni nekako loadiraju na startanju aplikacije.
Post #40 · Oct 12, 2006, 7:00 PM
edifreak wrote:
Nikada nisam to radio tako da neznam, ali vjerujem da nije tesko isto kao u web developmentu, fontove treba drzati u folderu programa i onda se oni nekako loadiraju na startanju aplikacije.
To ti neće raditi, fontovi koji se instaliraju moraju se instalirati u poseban windows folder i mora biti registriran u sys registru....tako da opet...
Post #41 · Oct 12, 2006, 7:03 PM
Koristi fontove koji su po defaultu svima u windowsu i gotovo (verdana)
Post #42 · Oct 12, 2006, 7:28 PM
Meni se desavalo da sanjam i znam da sanjam cujem sve oko sebe i ne mogu da se pomerim. To mi se desilo samo jedno 3-4 puta, i to kad zaspim preko dana, ali je mnogo cudan osecaj.Niti spavas niti si budan.Jednom sam imao osecaj ko da sam iznad sebe ovo sto kaze Nikola da vidi sebe u snu i video sam se kako lezim.
Post #43 · Oct 12, 2006, 7:59 PM
Bed mi je prekidat raspravu o cudnim dozivljajima a imam odgovor na drugu programsku temu..
@GD Fontovi rade koliko ja znam i bez instalacije u win folder. Win Font Folder je tamo zbog standarda izmedju aplikacija, sve tamo instalirano radi svugdje kao sto znas ali ti svejedno mozes koliko znam koristiti lokalno fontove. Cak mislim da DX ima tu podrsku...
Ako se fontovi mogu kreirati kao kontrola na ovaj nacin onda je potpuno isto loadirati ga sa drugog mjesta na drugaciji nacin, logicno: [vb]// Create our fonts scoreFont = new Direct3D.Font(device, new System.Drawing.Font("Arial", 12.0f, FontStyle.Bold)); gameFont = new Direct3D.Font(device, new System.Drawing.Font("Arial", 36.0f, FontStyle.Bold | FontStyle.Italic));[/vb]
Post #44 · Oct 12, 2006, 8:16 PM
Edi haker
Post #45 · Oct 12, 2006, 9:15 PM
ali onda je ovisan o DX, sto bas i nema nekog smisla, mislim za Edijevo rjesenje.
uglavnom pronjuska Code-project.om i tako ima ih, rjesenje ces sigurno nac
Post #46 · Oct 12, 2006, 9:46 PM
Edi pogre?no, na osnovu čega će DX stvorit takav tip fonta ako ga nema definiranog u windowsima?
Post #47 · Oct 13, 2006, 7:36 AM
A sta to cini font definiranim, sve je ionako u njegovom fajlu, logicki zasto nebi mogao napraviti nesto bez windows/font foldera?
@JB Da u pravu si, DX nije za aplikacije
ok nasao sam nesto: [vb] Private Shared PFC As PrivateFontCollection Shared Sub New() PFC = New PrivateFontCollection() PFC.AddFontFile("C:\\WINNT\\Fonts\\Arial.ttf") Arial_FF = PFC.Families(0) PFC.AddFontFile("C:\\WINNT\\Fonts\\comic.ttf") Comic_FF = PFC.Families(1) End Sub[/vb]
I ja sam imao slicnih problema sa fontovima. Zar nije najbolje resenje da u okviru instalacije napravis da se taj font koji zelis kopira u font folder windowsa i resio si problem.Nisam probao ali mislim da bi trebalo da radi.
Post #49 · Oct 13, 2006, 12:48 PM
Nece raditi, treba ga registrirati da bi bio system wide prihvacen .. to se moze napraviti sa .reg fajlom.
Post #50 · Oct 13, 2006, 6:03 PM
Ima instalacijskih procedura koje automatski registriraju font, taj navedeni kod ne kreira nikakav font, nije valjda da nerazumi? da su definicije font-a u ttf fajlu i da bez tog fajla i nemo? kreirat font niti u dx-u niti u ničemu drugom
109 novih snova, ispravljene neke gre?kice, dodani fontovi u instalaciju.
Post #53 · Oct 15, 2006, 12:13 AM
Jeli dvotaktni otto motor među tih 109 ? (da znan oću skidati)
Post #54 · Oct 15, 2006, 12:24 AM
lol .. ja cu sutra probati
Post #55 · Oct 15, 2006, 12:30 AM
Ja ne mogu da skinem tu sanjaricu! Krene download i skine samo 4kb.
Post #56 · Oct 15, 2006, 1:50 AM
m4t3 wrote:
Jeli dvotaktni otto motor među tih 109 ? (da znan oću skidati)
Dvotaktni otto motor nikad neće biti u sanjarici......, nema tog sna. Ostalo mi je jo? 200 snova za ubacit, to znači 2 verzije, zadnja 31.10 kad je i 2 godine sanjarice. Ivane kako nemo?e? skinit, ide normalno?
Post #57 · Oct 15, 2006, 4:37 AM
Pa nemozes ogranicit snove, oni mogu bit bas bilo sta. Ko da ja nemogu sanjat vjevericu napraljenu od izgrizenih stapica od lizaljka kako pali zipo, jel to znaci da ja nisam sanjao jer taj san ne postoji?
Post #58 · Oct 15, 2006, 6:33 AM
Mislim da to samo znaci da ne postoji objasnjenje za taj san.
Post #59 · Oct 15, 2006, 8:25 AM
Nikola wrote:
Pa nemozes ogranicit snove, oni mogu bit bas bilo sta. Ko da ja nemogu sanjat vjevericu napraljenu od izgrizenih stapica od lizaljka kako pali zipo, jel to znaci da ja nisam sanjao jer taj san ne postoji?
tako je... upravo to... čak na tvon mistu bi ubacia i mogučnost sanjanja klipova unutar dvotaktnih otto motora... jer je i to moguće
Post #60 · Oct 15, 2006, 10:01 AM
Ivane kako nemo?e? skinit, ide normalno?
Ma moj Download Accelerator se nesto istripovao, pa sam ga iskljucio sad downloadujem preko eksplorera.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅