Peckham out...
· Oct 20, 2006, 9:19 PM
Evo nasta je ?balj jer sam izbacia Peckhama...
Razlozi za izbacivanje:
- 2 dana neaktivan
- danas, nakon 2 dan neaktivnosti, bija je na netu nije se javia a u?a je u MO
MOJ OSOBNI STAV:
- Lika san zabunon primia jer nismo svi imali iste nadimke kao i u UNI2 pa sam svakoga primia dok nisam sazna o kome se radi...
Kad se napokon javia reka je da je Mućke fan i da bi osta, pa su ljudi koji su bili na chatu rekli da ga ostavim dok ne vidimo kakav je...
Primjetia san da dosta dugo ima 38 poena, čak su ga igrači koji su kasnije startali pre?li po poenima.
Ja san na skypu pita a tad su bili Bralče i Rijekanin dali da ga izbacim, pa smo se slo?ili da da..
Iako san jos jucer pita, Brale je reka "čekaj jos jedan dan mozda se javi"
Ovaj UNI 11 čekamo dugo, da se stara UNI 2 ekipa opet okupi i igra... ako će nam to usrat neko koga uopće niko ni ne pozna, onda stvarno ne znam...
Smatran da smo ekipa za top 10 i ?elin da tamo i budemo
to nećemo postići ovakvim ispadima...
Ja razumin da ljudi nekad zbog osobnih problema moraju uključit modus odsustva, ali mislin da ako se ima vrimena uključit MO
da se mora naći 30 sekundi da se po?alje kruzna "moran ukljucit MO zbog privatnih problema"
to je dovoljno da mi znamo o ćemu se radi....
A ja vas koji imate sad ne?to protiv zbog izbacivanja njega pitam jedno...
Za?to niste imali ni?ta protiv kad smo BuBBu izbacili?
Razlozi za izbacivanje:
- 2 dana neaktivan
- danas, nakon 2 dan neaktivnosti, bija je na netu nije se javia a u?a je u MO
MOJ OSOBNI STAV:
- Lika san zabunon primia jer nismo svi imali iste nadimke kao i u UNI2 pa sam svakoga primia dok nisam sazna o kome se radi...
Kad se napokon javia reka je da je Mućke fan i da bi osta, pa su ljudi koji su bili na chatu rekli da ga ostavim dok ne vidimo kakav je...
Primjetia san da dosta dugo ima 38 poena, čak su ga igrači koji su kasnije startali pre?li po poenima.
Ja san na skypu pita a tad su bili Bralče i Rijekanin dali da ga izbacim, pa smo se slo?ili da da..
Iako san jos jucer pita, Brale je reka "čekaj jos jedan dan mozda se javi"
Ovaj UNI 11 čekamo dugo, da se stara UNI 2 ekipa opet okupi i igra... ako će nam to usrat neko koga uopće niko ni ne pozna, onda stvarno ne znam...
Smatran da smo ekipa za top 10 i ?elin da tamo i budemo
to nećemo postići ovakvim ispadima...
Ja razumin da ljudi nekad zbog osobnih problema moraju uključit modus odsustva, ali mislin da ako se ima vrimena uključit MO
da se mora naći 30 sekundi da se po?alje kruzna "moran ukljucit MO zbog privatnih problema"
to je dovoljno da mi znamo o ćemu se radi....
A ja vas koji imate sad ne?to protiv zbog izbacivanja njega pitam jedno...
Za?to niste imali ni?ta protiv kad smo BuBBu izbacili?