Tragedija u Vukovarskoj ulici

Replies: 49 Views: 14,142 Started: Oct 24, 2006, 10:48 AM Page 1 of 2
Tragedija u Vukovarskoj ulici · Oct 24, 2006, 10:48 AM
Rijeka: Psihički bolestan sin ubio roditelje

Ubojicu policija prona?la pored tijela mrtvih roditelja

Stravično ubojstvo jučer je potreslo Rijeku. U Vukovarskoj ulici 54 dvadesetčetverogodi?nji Aleksandar Terzić., liječen zbog ovisnosti i pshihičke bolesti, hladnim je oru?jem ubio je svoje roditelje, 67-godi?njeg oca Teodor Terzić i 62-godi?nju majku Ru?icu Mlinar. Očevid u stanu roditelja napravio je istra?ni sudac ?upanijskog suda u Rijeci Valentin Ivanetić, a ubojica je pronađen i preveden u policijsku postaju. Mladić je ?ivio s roditeljima a policija ga je prona?la pored njihovih tijela. Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti. (RTL televizija)

Mislim da će mnogi prepoznati o kome je riječ.
Post #2 · Oct 24, 2006, 12:37 PM
tko je to ? Znam li ga ja ........................
Post #3 · Oct 24, 2006, 12:45 PM
Mo?da s Bi?a. Aco. Zovu ga ?taks.
Post #4 · Oct 24, 2006, 1:48 PM
Nisam imo pojma da se radi o njemu jebote, ba? sam sad vidio na televiziji su rekli i ime... Au shit jebote... Jao frende...
Post #5 · Oct 24, 2006, 2:13 PM
Eto, čim sam čuo da se dogodilo ubojstvo u Vukovarskoj, pomislio sam: "Samo da nije on". Kad sam čuo da je riječ o Vukovarskoj 54, opustio sam se. Donekle. Mislim, jedno je kada takvo ne?to čuje? za nekoga koga nikad nisi vidio, a drugo kada je riječ o čovjeku koga zna?, s kojime igra? nogomet godinama, s kojime uvijek ugodno porazgovara? kada ga vidi?. Koji nikad nije, pred mojim očima, bio nasilan.
Ali, čitajući novine i slu?ajući radio sku?io sam da su pogrije?ili adresu i da je riječ o zgradi preko puta ?kole Gelsi. Tad se sve poslo?ilo.
Post #6 · Oct 24, 2006, 2:32 PM
Ja se nadam da nije on, koja tragedija. :x
Post #7 · Oct 24, 2006, 2:48 PM
Nekako mi poznato zvuči ime :shock:
Ova Hrvatska je luda zemlja, svaki dan neko ubojstvo..... tragedija
Post #8 · Oct 24, 2006, 3:21 PM
Ma nije to ni?ta u ostalim zemljama je isto tako samo nismo informirani u vezi takvih događaja ................ :doh:
Post #9 · Oct 24, 2006, 3:38 PM
Daj nemojte me zezat, pa nije valjda aco?

Na dnevnik.hr sa vjesti .. vidio nekog poznatog susjeda ali ime nisam cuo. :shock:
Jebote svijeta, jos neka oruzana pljacka dole na OMV-u i dva tipa se ubila, sve istu noc, uzas!!

sokiran sam!
Post #10 · Oct 24, 2006, 3:44 PM
Boze moj pa prekjucer sam ga vidio... :cry: :cry: :cry:
Oh kako sam tuzan. Kako mi je zao. Covjece pa sto je ovo??? Kakve vrijednosti u ovom svijetu vrijede? Sto se zaista dogodilo? Ja sam prije cijelo ljeto s njim i njegovom ekipom igrao nogomet na Bishu... pa covjece bozji! :cry: :cry:

Jutros kada sam isao na posao sam prosao onuda, 5 kamera, fotoreporteri, policija, kombi... I kontam a vidi senzacionalistickih majmuna, gadite mi se. Zivite na tudjoj nesreci i takve stvari mi prolaze glavnom. Nisam znao tocnu zgradu gdje on zivi.

Ali boze moj, kakav shok! Kako je lako i jednostavno kada se to dogodi nekome koga ne poznas, a ovo je vec druga prica.

Pa kad jucer il prekjucer je bilo na Latinici o ubojicama i Srdjanu Mladjanu i slicnima. I kontam vidi ga izgleda sasvim normalno i onda ovako nesto... Ma shok covjece, ne mogu se nacudit.
Post #11 · Oct 24, 2006, 5:30 PM
Neki val nasilja hara Hrvatskom, pitam se zasto?
Post #12 · Oct 24, 2006, 5:54 PM
taz wrote:
Neki val nasilja hara Hrvatskom, pitam se zasto?

To je zato ?to ne zna? kako je drugdi... npr amerika... :eh:
Post #13 · Oct 24, 2006, 5:56 PM
Ne razdumijem te, zelim reci da je i prije bilo kriminala, ali se nije toliko ubijalo.
Vjerujem da znam odgovor ali zelim cuti i vas.
Post #14 · Oct 24, 2006, 6:40 PM
Ima toliko ubojstava jer su ljudi puni problema, a te probleme potpoma?e alkohol, droga i to ?to svaka ?u?ka ima oru?je u kući.
Po meni je tragedija ?to smo mi tako mala zemlja, a po statistici samoubojstava i ubojstava u samom svjetskom vrhu ?:cry:

A inace, ovo vrijeme ove dane u rijeci je u?asno, stra?an pritisak je u zraku... mo?da je i to razlog,
ali to je već para-psihi tema ?:eh:
Post #15 · Oct 24, 2006, 6:43 PM
Jo? uvik se osjećaju posljedice rata... znan, zvuči glupo ali tako je..
Post #16 · Oct 24, 2006, 7:19 PM
Moja stara radi pored murije koji su ispitali sve na sceni a oni naknadno njoj jer ga je i ona znala. Navodno da je Aco bio tu noc na nekom partiju, pusio travu i jos nesto uzimao, pokacio se sa ekipom, dosao doma i pod afektom droge da je ubio starce sa čekičem i no?em. Poslje neznam sta je bilo, kratko sam se cuo sa starom.

Tesko da ih je ubio zbog neke svadje jer im je on bio jedinac a oni mu dali sve sto je zelio, da je nedavno od staraca dobio 20000kn... nebitni detalji ali opet cudno :|
Navodno je bila reportaza i na KanaluRi, da su ga snimili pred prvom policijskom.
Post #19 · Oct 24, 2006, 7:50 PM
Mislim da za ovo ipak moras imati nesto od rodjenja u glavi, sto je sistem trebao uociti prije ove tragedije.
Btw. ne bi volio biti onaj kojeg je pozvao u stan, ja sam svoju pizdariju odgledo kad je pijanac ispred moje zgrade uboo nozem covjeka 87 puta .... - u glavu...
Post #20 · Oct 24, 2006, 8:30 PM
Ma daj u pizdu materinu i dezinformacije. Ti govoris da je dosao sa partya i ubio starce, a u ovim novinama da ih je ubio u ponedjeljak popodne. Pa kakvi kurcevi partiji u ponedjeljak ujutro!!!! Kako mrzim kad ljudi pricaju a samo prepricavaju izmesljene i dodane verzije. Ako ne znas, ne znas nije nista lose u tome i bok.

Ma ne vjerujem nicemu, hvala, molim, izvoli, dovidjenja.

Idem se pomoliti za Acota i njegove roditelja (spokoj im bio).

P.S.
Kako se zove Civic?
Post #21 · Oct 24, 2006, 8:33 PM
Koji vrag tako napadas, dosla mi stara i dovrsila pricu... bio je na rođendanu sa ned na pon.. nikakva dezinformacija, pa drot joj je to rekao. mislim stava :naughty:
Post #22 · Oct 24, 2006, 8:48 PM
Eto vec nije party nego je rodjendan. Ako ne znas pricu nemoj je prepricavat. Zasto sam popunjavas rupe u prici, tako nastaju dezinformacije. Mozda to i je tocna prica, ali kada ju kazes ti, a tebi tvoja mama, a tvojoj mami tvoj tata, a tvom tati specijalac, a specijalcu policajac, a policajcu susjed, a susjed (deda od 70 godina i fali mu 5 zubiju) pa di je tu istina. Jel kuzis moju poantu?

Zar je uopce bitno? Sta sad ce jos ljudi htjet u 10 sekundi objasnit zasto je ubio svoje roditelje? Ma daj ajde... i ti panduri isto, sram ih moze bit kako takve priviligirane stvari prepricavaju. Ma totalno bezveze.
Post #23 · Oct 24, 2006, 8:49 PM
I moj stav je uvijek takav bio prema dezinformacijama.

Saznaj kako se zove Civic i koji ga je frend nasao. Taj zna istinu, a ne ova "rekli su" ekipa.
Post #24 · Oct 24, 2006, 10:57 PM
U burzovnom svijetu nebi daleko dogurao jer tamo samo takva informacija i vrijedi. Ajde necemo sada o tome ovdje.
Post #25 · Oct 24, 2006, 11:20 PM
User posted image
Nema sumnje da je on, u picku, kakav bed, nakraju ce se ubiti, po slici izgleda jadno i izmuceno, ne sjecam se ali rekao mi je Dmane da ima nekih psihickih problema jos prije, bas cu popricati sa njim, ako bude prilike.
BTW nije moje da o tome brinem i raspravljam, ali dobro je znati za ubuduce ako se moze nekome pomoci...

Staks mi nije frend, i ne znam ga tako dobro, ali je iz susjestva i druzili smo se ponekad i mogu reci da je ok tip, a sada ne znam sta da kazem...
Post #26 · Oct 25, 2006, 6:40 AM
taz wrote:
Staks mi nije frend, i ne znam ga tako dobro, ali je iz susjestva i druzili smo se ponekad i mogu reci da je ok tip, a sada ne znam sta da kazem...

Ja bi rekao da je bolesnik koji je pobio roditelje... mo?da je inače ok osoba, ali nema opravdanja za ovo... i to jo? tako hladnokrvno :shock:
Post #27 · Oct 25, 2006, 9:43 AM
OK. Oni koji ga ne znaju a priori osuđuju njega i taj čin. Mi ostali, koji ga znamo, nastojimo shvatiti cijelu situaciju. Počnimo od tvrdnje da ovaj svijet počiva na logički dokučivim činjenicama. To bi značilo da razumom mo?emo obuhvatiti sve ono ?to nam se čini krajnje iracionalno. Idemo dalje. U Novom listu pi?e da je Aco čuo glasove u glavi. To me podsjeća na Volfa, a on je shizofreničar. ?to pobuđuje, odn. ?to pojačava shizofrenične deluzije? Pa vjerojatno, droga. Denis mi je prepričao da je Aco, u napu?enom stanju, dok je igrao Play Station osjećao kako se likovi iz igrice pojavljuju u stvarnosti. To je bilo jo? i prije poku?aja samoubojstva. A, kako stoje stvari, Aco je i dalje nastavio pu?iti travu, čak se spominju ogromne količine tableta. Mo?da je njima poku?ao poni?titi djelovanje trave na svoj mozak. Za?to je ubio roditelje? Mo?da je u njima vidio prijetnju. Leo je (navodno) pričao s prijateljem kojeg je Aco pozvao u stan i koji je zvao policiju. On je (navodno) izjavio da mu je Aco rekao da "im je skratio muke". Mo?da je svoj čin shvatio kao ne?to dobro, kao eutanaziju. Sljedećih ćemo dana vjerojatno znati jo? vi?e i moći ćemo detaljnije rekonstruirati cijelu priču.
Post #28 · Oct 25, 2006, 10:19 AM
Laky hvala sto si ti komentirao komentar prije tebe, ne bih znao to tako dobro.

Nisam ni sumnjao da Leo zna.

U nekim novinama (cini mi se Jutarnji.hr) su stavili inicijale prijatelja koji je dosao kod njega. Ne sjecam se tocno, ali cini mi se D.L. tko bi to bio? Kakav shok kad sam vidio njegovu sliku. Totalno ono Oprah spike.
Post #29 · Oct 25, 2006, 10:38 AM
Ba? se pitam. Leo je pričao s mojim starim i rekao da je to Kamilo (brat od Davida Vičića). Ali, ako uzmemo u obzir da je moj stari kao stvoren za gluhi telefon, te da nisam vidio Kamila od svoje osme godine, to gotovo da mo?emo prekri?iti. S inicijalima ne mogu povezati nikoga. Koliko znam, Aco se najvi?e dru?io sa Eduardom, Čivićem i čovjekom poznatim kao Profa. Mo?da su to njegovi inicijali?
Tko god da bio, nije mu bilo lako.
Post #30 · Oct 25, 2006, 10:45 AM
Nikako lako... zamisli scene...

A sta kad svi sa ?trange imaju neke nadimke... A ko zna mo?da nije neki frend, nego poznanik pa bas naletio. Ili neki diler, ko ce ga znat... Al nisam ja znao da se on bas tolko drogirao... ovdje se spominje masu tableta, trava ovo ono... svasta...

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in