Razgovor ugodni naroda horvatskoga

Replies: 18 Views: 5,524 Started: Oct 27, 2006, 9:37 AM
Razgovor ugodni naroda horvatskoga · Oct 27, 2006, 9:37 AM
Evo jednog kraćeg razgovora između mene i osobe kodnog naziva Gordiljo. Razgovor se vodio ispred ulaza u teretanu.
G: Lakiću, Lakiću...to je sve psiha...psiha! Treba vje?bati...zbog ?ivota...gadan je to ?ivot...brz...on trči, gazi...pogledaj danas smo već stariji nego jučer...treba biti br?i od ?ivota...treba vje?bati...nabiti mi?iće, trčati...postati br?i od ?ivota...vje?bati...vje?bati...gutati proteine...
L: Imam utisak da se malo previ?e forsira?. Mo?da da smanji? malo?
G: Ne,ne...jučer nisam mogao spavati pa sam i?ao van vje?bati. Mislim, ako te netko probudi ?to će? onda? Treba biti jak...jači...danas samo pobjeđuju jači...?an Klod van Dam...alternativne lokacije...treba biti...jak
L: Ali, mo?da...
G: Jebote, pogledaj onu pičku! Kako bi je istukao! Jebe se s mu?karcem koji tako izgleda...kako netko takav mo?e imati takvu pičku...sponzoru?a...s njim je samo zbog novca...
L: Mo?da su samo prijatelji. Mo?da se vole. Otkuda ti to sve?
G: Lakiću, pa zar ti nema? oči??? Vidi ga, mr?avko...taj tip nije nikada bio u teretani...garant...bez mi?ića
L: Dobro, dobro. Ti očito onda nema? problema s te strane?
G: Lakiću, malo me sram reći, ali ne...nemam curu...zato ?to nemam novca...da sam ?an Klod van Dam bilo bi drugačije...da, da...takve su ti ?ene, moj Lakiću...ti jo? ?ivi? u Podpinjolu? Mo?da i ja tamo dođem, samo previ?e je to kvadrata za mene...
L: Mo?da kad bude? imao ?enu i potomstvo?
G: he he he he...malo me čudi ?to ih već nemam...hehehehehehehe, ali ako budem imao sina to će biti mu?karac, samo će vje?bati...biti mu?karac...i kćer isto...mu?karac...
L: Ja bih sada morao poći....
G: Lakiću, to je sve psiha i vje?ba...psiha....vje?ba....zapamti to...
Zatim je oti?ao u teretanu.
Post #2 · Oct 27, 2006, 10:27 AM
Nisam prepoznao kodiranog ali misli da je čovjek frustriran i da pati od nejebice..............
Post #3 · Oct 27, 2006, 12:30 PM
ajoj
Post #4 · Oct 27, 2006, 12:40 PM
U ovom razgovoru sudjelujemo ja, Tanja, Ivo i gospođa na ?alteru. Ivo i Tanja idu prijaviti ispit za dekanski rok. Ja ih slijedim.
T: Izvinite, ja bih prijavila ispit za dekanski rok.
?: Nema dekanskog.
T: Nema?
?: Ne.
T: Dobro, hvala Vam, doviđenja!
I: I ja sam do?ao zbog toga. Znači nema dekanskog?
?: Za?to?
I: Pa zar niste sad to rekli?
I: ??? Mhmmm. Nego da vas pitam, čuo sam da su ukinuti uvjeti. Znači, ako ne dam ispit svejedno upisujem godinu?
?: ?ta ste vi, ponavljač?
I: Ne.
?: Onda odite kupiti novi indeks.
I: Za?to, kad svi imaju stari?
?: (pauza) (pauza) (pauza) (pauza) Ne znam. Doviđenja.
L: Gospođo, poznajete li vi mo?da gospodina Kafku?
Post #5 · Oct 27, 2006, 1:15 PM
Ja i Barufa sjedimo u kafiću. Lijepa konobarica i postariji pripiti gospodin razgovaraju.
G: Blago tebi! Ti ima? dečka koji ima veliki auto, s kojime dođe po tebe pa te vodi u svoj veliki stan. Mo?da ima jo? ne?to veliko...phm...phm...hihihihi!!!
K: Ma, dajte, pa valjda i va?a ?ena ima ne?to...
G: Moja!? Moja ?ena? Ona nema ni ime!
K: ???
G: Hihihihihi!!!
Post #6 · Oct 27, 2006, 2:44 PM
opet neznam
Post #7 · Oct 27, 2006, 4:43 PM

U ovom razgovoru sudjelujemo ja, Tanja, Ivo i gospođa na ?alteru. Ivo i Tanja idu prijaviti ispit za dekanski rok. Ja ih slijedim.
T: Izvinite, ja bih prijavila ispit za dekanski rok.
?: Nema dekanskog.
T: Nema?
T: Dobro, hvala Vam, doviđenja!
I: I ja sam do?ao zbog toga. Znači nema dekanskog?
?: Za?to?
I: Pa zar niste sad to rekli?
I: ??? Mhmmm. Nego da vas pitam, čuo sam da su ukinuti uvjeti. Znači, ako ne dam ispit svejedno upisujem godinu?
?: ?ta ste vi, ponavljač?
I: Ne.
?: Onda odite kupiti novi indeks.
I: Za?to, kad svi imaju stari?
?: (pauza) (pauza) (pauza) (pauza) Ne znam. Doviđenja.
L: Gospođo, poznajete li vi mo?da gospodina Kafku?

Dok jos nisam procitao ceo post do kraja pomislio sam kako me ovo podseca na "Proces" od Kafke, kad ono na kraju :D(ako si na to mislio a cini mi se da jesi)
Post #8 · Oct 27, 2006, 5:24 PM
Ma, da, evo malo opisujem neke stvarne zgode i poku?avam sve to uklopiti u neki koncept. Mo?da ne zvuči sve ba? sjajno jer nisam jo? radio dorade. Ono ?to je zanimljivo jest da nije ni?ta izmi?ljeno, 90 % rečenica je zaista izrečeno. 10% sam preradio - ne?to ?to nije rečeno, ali je mo?da ostalo visiti u zraku sam napisao, mnogo stvari koje su nepotrebne sam izbacio. Npr. ovaj čitav dijalog sa ?enom jest upravo tako tekao izuzev zadnje rečenice koja mi se javila u mislima, kao uostalom i tebi dok si čitao. ?ivimo u jednom vrlo ?ivopisnom svijetu. Potrudit ću se to i dokazati. Mislim da bi ovi dijalozi zasjali punom mjerom u nekom filmu sa dobrim glumcima. Jo? bi bilo bolje da je riječ o dokumentarnom filmu. :lol:
Post #9 · Oct 27, 2006, 5:59 PM
Sretnem stariju ?enu na ulici. Ona je majka jednog mog prijatelja.
L: Dobar dan, gospođo, kako ste?
M: Uh, ?ta si debeo! Kao moj sin si. Ba? ste ru?ni!
L: Mhm, da...takvi smo kakvi smo.
M: Gdje ti je cura?
L: Koja cura? Nemam curu.
M: Pa ?ta onda radi? na tom fakultetu!? Za?to ne uhvati? koju? Vidi? kako moj Dabo hoda s onom visokom čapljom. Na?la budala budalu.
L: Nemojte tako. Oni se vole. A ja ne tra?im curu po fakultetima već na ulici. Tamo na obali.
M: Za?to tamo?
L: Pa tamo su jeftinije. Ha ha ha!
M: (?uti)
L: Mhm, da...treba biti optimist.
M: Da, i ja sam optimist! Kako bi inače pre?ivjela hiljadu nesreća koje su me sna?le?
Okrene se i ode.
Post #10 · Oct 27, 2006, 6:15 PM
Laky wrote:
...ali ako budem imao sina to će biti mu?karac, samo će vje?bati...biti mu?karac...i kćer isto...mu?karac...

E kako je lijepo biti glup... :D :D
Post #11 · Oct 27, 2006, 10:30 PM
Hehe sjećam se ovoga u kafiću, lijepo se nasmijasmo.

Dva tipa u kladionici nakon ?to su uplatili listiće i uputili se prema izlazu:
1: Di sam ono parkirao, stavio sam ga negdje, ne mogu se sad sjetit, zaboravio
2: Dobro je, ti si auto zaboravio, ja sam zaboravio di mi je kuća
Post #12 · Oct 28, 2006, 5:15 PM
barufa wrote:
Hehe sjećam se ovoga u kafiću, lijepo se nasmijasmo.

Dva tipa u kladionici nakon ?to su uplatili listiće i uputili se prema izlazu:
1: Di sam ono parkirao, stavio sam ga negdje, ne mogu se sad sjetit, zaboravio
2: Dobro je, ti si auto zaboravio, ja sam zaboravio di mi je kuća

:clap: :lol: :thumbsup: Zbilja smjesno
Post #13 · Oct 28, 2006, 6:42 PM
E lija reci mi dali su bili pod utjecajem alkohola ili neki ?mokljani koji neznaju tko im glavu nosi ............
Post #14 · Oct 28, 2006, 8:39 PM
Nisam podrobnije analizirao, nisam siguran dali su bili pijani ili su se zajebavali, bila su to dva postarija gospodina koje je vjerojatno ?ivot častio raznim nedaćama pa ovakvim razgovorima poručuju kako ih to jo? nije nadjačalo.Nije ni bitno, to sam načuo onako u prolazu, nego da se uključim u temu.
Post #15 · Oct 28, 2006, 8:48 PM
Naravno, naravno. Pi?i ti jo? ako uhvati? ne?to!
Post #16 · Oct 29, 2006, 7:16 PM
Svasta :roll:
Post #17 · Oct 30, 2006, 8:51 AM
Evo, ovo mi je ba? dobar razgovor. Isto iz teretane... Uglavnom sudjelujemo, dva frenda, ja i malo stariji tip kodnog imena "Whiskey"

W : ?ta je jebači!? Hehehehe
Mi : A evo, dobro je, do?li smo malo vje?bat
W: Vi ste talibani hehe... vidi ovoga, ko konjina je
Mi : Da da da
W : ?ta je, jeste ste nasrali za vikend?
Mi: Uf, bilo je svačega
W : Bio sam ja u kafiću sa ekipom, popio sam litru whiskeya, idem se vagat ujutro, odmah sam dobio kilu na masi
Mi : Ma ja?
W : Da da, naravno.... alkohol ima bjelančevina... eeee... mladi ste mi vi, neznate jo? sve fore.... ajde, idem malo vje?bat... u pičku materinu e, digo sam već nekoliko tona valjda danas... malo me zateglo u ramenu
Mi : Svaka čast
W : A jebemu mater

Sorry na eksplicitnim psovkama, ali moram prenijet doslovno :thumbsup:
Post #18 · Oct 31, 2006, 10:22 AM
hehehe... kakav kreten. mislim da cu i ja poceti sa teretanom.
Post #19 · Oct 31, 2006, 8:11 PM
Prvo popi malo alkohola, sadrzi bjelancevine :D

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in