Replies: 100Views: 25,990Started: Nov 16, 2006, 9:27 PMPage 3 of 4
Post #61 · Jan 23, 2007, 9:32 PM
Ne izgleda jo?... ajd baci neki primjer konkretni... U biti gori livo bi triba doći dvorac...
Post #62 · Jan 24, 2007, 8:27 AM
Vidim dvorac, al to ti izgleda previse srednjovjekovno, jer sta ces ustvari napravit, samo most i dvorac? Napravi da nesto u stilu da su ti zivjeli samo na tom otoku, al je most srusen pa su krepali, sta ja znam. Napravi dolje uz more jos neke kuce, pa putice ili ljestve za gore, konkretnije neznam sta bi reko.
Post #63 · Jan 24, 2007, 10:03 AM
7 dana je do kraja... mislia san napraviti a je most puka na sredini a dvorac obrasta raznim biljkama (marihuana) ali bi to previ?e sličilo na trnoru?icu
Post #64 · Jan 24, 2007, 10:21 AM
Bila bi baza da na ovim liticama imas male platforme sa građevinama do kojih se dolazi putem tunela... btw prvi pogled mi je bolji. Sta se tice lost world teme predlazem da na nebu imas visece otoke ili da vise kao sige od gore pa da se dobije dojam da je sve negdi pod zemljom (ala journey to the center of the earth)
Post #65 · Jan 24, 2007, 11:09 AM
Mozda da je most od spage i drva.. ali hebiga, premalo vremena za eksperimentiranje (ova rijec ima 17 slova )
Meni je bolja ova druga slika ali fali funo detalja.. sto god samo da je nesto i da nije onako gola zemlja gore..
Post #66 · Jan 24, 2007, 4:19 PM
Ne znam, za početak ću izmodelirati i texturirati dvorac (uredno) onda ovisno o vremenu mogu neki dar-mar od toga... Stvarno san u poslu do grla a većina toga nije za pare pa me jebe sa svih strana. Zato mi je cilj bilo ?to napraviti da ne ispadne da nisam ni?ta napravia...
Post #67 · Jan 24, 2007, 5:41 PM
Evo nakon jo? sat vremena rada update... Večeras (ili ranije ujutro) ću bacit jo? neki update... Malo sporo ide jer mi je va?no da ovaj dio bude dobro texturiran...
Ne ku?im kako mo?e prvi pogled biti bolji. Kolko sam shvatio most je u centru pa?nje a u prvom pogledu izgeda koda je odsječen, tj. to je ne?to najgore ?to se mo?e dogoditi kod neke slike (npr. kad slika? grupnu sliku i onda ti ispdne da nekom od modela na slici fali pola glave), mislim to su stvarno osnove osnova ne fotografiranja ili modeliranja nego dobrog ukusa općenito. Čak i da most nije najglavniji motiv na slici, čak i da je bezvezni sporedni motiv opet je jako ru?no vidjeti bilo kakav objekt bez njegove cijeline. Tako da po meni nema ni govora o prvoj slici, mo?e biti samo druga, koja je puno i bolja. Mo?da pati dvorac ali u prvoj cijelokupna slika grozno izgleda.
Post #69 · Jan 24, 2007, 6:15 PM
Nije most u prvom planu nego dvorac, mislim da je prvi pogled bolji jer se vidi da je dvorac u prvom planu dok se u drugom pogledu izgleda kao da je most u prvom planu
Post #70 · Jan 24, 2007, 10:34 PM
Neznam, meni nesto fali
nije sex
Post #71 · Jan 24, 2007, 11:41 PM
edifreak wrote:
Neznam, meni nesto fali
sex
Za ovo ?to si napisa ti ne mogu pomoći
?to se tiče projekta, iduća srida je deadline, mislia san do onda skrpati dvorac, i napraviti bandu konjanika kako idu po mostu (prvi ima zastavu ostali koplja i onda to izgleda ka u LOTR-u) (@ Nikola: Ne, konji neće biti bijeli, znojni i prljavi )
Sad san fini?ira modeliranje/texturiranje vanjskog dijela dvorca. Za vanjski dija san koristia texturu sa grubim kamenom a za dvorac će ići blokovi (isto kamen)
Nego most, pre savrsen je, treba koja grota ici u krvo, malo trave kako znaju rasti izmedju kamenja.. ipak je to doba konjanika.
Post #73 · Jan 25, 2007, 10:35 PM
Ajde dobro, neka je dvorac u prvom planu a ne most, opet nije lijepo videt odječene objekte, a meni most izgleda odjsčen jer taman fali onaj mali dio da se vidi do kuda se?e, tj. vidi se samo dio desne noge mosta, ?to je po meni ru?no, neestetsko i neprofesionalno, barem ?to se tiče slikanja. Ne znam da li jo? mo?e? vratit ili popravit ali mislim da bi bolje izgledalo da se vidi most u cijelini. Mislim da to neće oduzeti puno dvorcu jer za cijeli most fali mrvica ali opet značajna mrvica za cijelokupni dojam. Eto toliko.
Post #74 · Jan 25, 2007, 11:17 PM
@ Egon: Kamera se u svako vrime mo?e micat, jo? ću testirat par kuteva...
Inače, iz neslu?benih izvora san sazna da će se natječaj produljiti 2 tjedna, ?to je fantastično!
Post #75 · Jan 26, 2007, 8:18 AM
Super! Znaci mala konkurencija
Post #76 · Jan 26, 2007, 8:36 AM
Nije ba? mala konkurencija nego puno radova koji izgledaju nedovr?eno, ili se bar tako čini
Post #77 · Jan 26, 2007, 12:17 PM
Evo novi kut, zanemarite objekte unutar dvorca oni su trenutno unutra
Taj je pogled isto dobar samo malo vise svitla bi bilo dobro BTW evo san napravija skicu kako bi moga modificirat sliku da bude kao izmisljeni svit, pa ako ti se svidi. http://img260.imageshack.us/img260/133/lostworldqi6.jpg Ovo su ka leteci otoci i moze ih bit i vise okolo manjih, a doli je more ispod svega.
Post #79 · Jan 26, 2007, 7:13 PM
Da posvitlit ću malo... ali ne puno jer slika okoline predstavlja zalaz sunca pa zato.. Ova ideja koju si skicira je odlična ali već jedan lik to radi pa ne ?elim napraviti plagijat
Post #80 · Jan 26, 2007, 8:44 PM
1. Kut je super, puno bolji od prije i mislim da je savrsen!
2. Igorova ideja mi je pre dobra, a sunce moze ostati ako napravis da leteci otoci ustvari plivaju u gustoj magli .. a znas kako sunce ide kroz gustu maglu jako ljepo! (http://static.flickr.com/57/211568658_e444748db5_m.jpg)
A da sve to stavis pod vodu... , posto je tema izgubljen svet, pa tu neke ribe da plivaju, da se vide na stenama neki korali cuda sta ti ja znam, posto ovako izgleda malo golo, a odozgo da probijaju suncevi zraci...
Post #83 · Jan 26, 2007, 9:44 PM
to mi je bila prva namjera, ali admin amater je reka da je to već bilo na nekom natjecanju bla bla pa san odusta... ma ovako lagano.. mo?da nekoliko likova ka borba protiv orkova prheps... ne znam...
Post #84 · Jan 26, 2007, 9:49 PM
Borba sa necim bilo cim, orkovi su malo izlizana tema, ali sta novo da se smisli...borba sa vanzemaljcima , prestravljeni srednjovekovni ljudi. Uglavnom sta god da izaberes mislim da bi bila dobra scena da se vidi da neko pada sa mosta u toku borbe...
Post #85 · Jan 26, 2007, 9:59 PM
tako ne?to, i po nebu 225 strijela koje su vilenjaci odapeli iz dvorca...
Link ti je na prvoj strani (linčugo), znam da rad neće proć najbolje al ja ću se potrudit zavr?iti ga (a ti si moga dobro proći u 2D natjecanju ali si lin) Iman neku sliku u glavi.. vidit ćete na kraju ?to će se okotiti od svega ovoga
Post #88 · Jan 27, 2007, 7:34 PM
Evo novo nebo, jo? moran smanjit refleksiju mora.. al ugrubo to će bit ovako...
Svidja mi se ovo nebo, sad mi se jedino voda nesto ne svidja mozda da bude malo manje uzburkana. Ako budes pravio tu neku bitku sa orkovima ili sta ti ja znam mozes i na desnoj kuli onoj sto je najupecatljivija da stavis nekog carobnjaka koji drzi ruke ka gore i kao nesto priziva neku magiju, a posto je nebo ovako zeleno carobnjak ustvari priziva neki zeleni zrak koji izlazi iz neba i pogadja neprijateljske trupe koje gore u zelenom plamenu, zrak kao kad prelazis MK3 pa kad Shao Kahna na kraju ubijas , samo da se ovde vidi kako se na nebu tu gde nastaje zrak nesto kovitla Ja bas imam strava sliku u glavi samo kad bi znao da je nacrtam....