Klub ili Voyager

Replies: 75 Views: 17,374 Started: Dec 7, 2006, 12:31 PM Page 1 of 3
Klub ili Voyager · Dec 7, 2006, 12:31 PM
Ajde da rjesimo ovo jednom za svagda. Znam da ce biti jako puno komentara, ono goruca tema i te spike...
Dajte komentare, konobarice, novine, vlasnici, TV-i, WC-i, muzika, atmosfera, cijene. Jeli Klub pepeljuga, jeli Voyager vijecni drugi kao Yahoo itd.

ZEZHI!
Post #2 · Dec 7, 2006, 12:34 PM
Bio sam samo u Voyageru so I guess Voy.. :doh: :roll:
Post #3 · Dec 7, 2006, 2:53 PM
Idem u Ger vec 11 godina dok je bio Brijuni, tako da glasam za njega, jeste da je gazda supak ali ga ne vidim cesto tako da me ne smeta.
Post #4 · Dec 7, 2006, 2:54 PM
Onaj klub nema stolice nego nekakve fotelje, ?to li. Uostalom, poznam ljude koji tamo idu jer je, kao, tamo in biti zavaljen u anatomski neispravnu fotelju, te se valjda nadaju da će biti u onom prilogu Extra ili Life ili kako se već zove Novog lista. Meni je vrlo opu?tajuće biti u Voyageru, jer je to jedno granično mjesto kojeg zaobilaze i truli pijanci i gore navedeni sojevi ljudi.
Post #5 · Dec 7, 2006, 3:03 PM
Pa da Laky vrlo je in biti zavaljen u lounge baru iliti clubbing baru, sjecan se Straduna i jednih kvartova u Dubrovniku koji imaju samo te lokale, ljudi ti sjede zavaljeni, ne piju cugu koju su narucili jer je skupa, bulje u prolaznike kao neke mange itd. Ja sam osobno se uvjerio sjedeci u jednom od njih, ali to je mazanje ociju. Otisao sam nakon sto sam iskapio pivo... 25 kn mala ozujska...
Post #6 · Dec 7, 2006, 3:08 PM
Jesi vidio, Taz, jučer je u Vojađer u?la ?ena s afričkim tvorom na uzici. Pa gdje se to jo? mo?e vidjeti? :lol:
Post #7 · Dec 7, 2006, 3:42 PM
Bas je mali bio simpa, zapravo se ta vrsta zove (Africki tvor) pitoma vretica, ili furet.
Post #8 · Dec 7, 2006, 3:50 PM
Bit ce ovdje diskusije... :lol:
Post #9 · Dec 7, 2006, 3:53 PM
Ja sam glasao za klub :

- jer je tamo cedevita 6 kuna

- bolja mi je muzika (iako već par dana pu?taju isti Cd-e )

- kava je bolja 10 puta vjerovatno je zbog toga skuplja 2 kune

- ne radi onaj mulac kao u Voyageru koji kad te gleda iskelji zube i sline mu cure

- upozna? bakule ako si tamo svaki dan tako da s vremenom mo?e? dobiti besplatnu vo?nju u busu ako si jak na ?prehi

- lagano su zatamljeni prozori pa okolinu do?ivljava? sa vi?e stila odnosno po danu te se ne vidi ako ?eli? gledati u guzice i sise

- dolazi puno mladih cura ( PRILIKA ZA SAMOTNJAKE )

U Voyageru ?ef mi ide na palac jer kad me pogleda dobijem osječaj da sam kriv za ne?to , ma goni se !!!!!!

Uglavnom svaka promijena u ?ivotu je dobra i to .
Pa ću iz tog razloga nastavit pohodit u klub jer su mi moji razlozi dovoljni.

E Lakiću u klubu postoje i stolice samo za informaciju......

Dule care, ba? ima? nos za otvorit poll
Post #10 · Dec 7, 2006, 3:55 PM
Ima Dule nos za vise stvari. A i ima velik nos, pa ono ?:f

Kao da sam predosjetio da ce uletit Bratic sa velikim postom.
Post #11 · Dec 7, 2006, 3:57 PM
Sad sam se sjetio laky tvoj avatar se zove Ucho, ako se ne varam...
Post #12 · Dec 7, 2006, 3:57 PM
Firedule wrote:
Ima Dule nos za vise stvari. A i ima velik nos, pa ono :f

Kao da sam predosjetio da ce uletit Bratic sa velikim postom.

:D
Post #13 · Dec 7, 2006, 4:10 PM
Pa kada je velik covjek :eh:
Post #14 · Dec 7, 2006, 4:54 PM
Dobro, dobro, imaju i stolice. Pro forma.
Cedevita je 6 kuna zato ?to je to razrijeđena Ponita, muzika je lo?a, atmosfera je kao ?to je i rečeno voajerska ?to je pogodno za smutljivce, mutika?e i stoku sitnog zuba, kava je skuplja zato da se onom tko plaća pričini da je bolja, cure su tamo zbog fotografa,a ne zbog samotnjaka, a bakule su, kao i uvijek, lo?e volje.
Post #15 · Dec 7, 2006, 5:37 PM
Ima ne?to u svemu tome :thumbsup:
Povuci poll da glasam za voyager
Post #16 · Dec 7, 2006, 5:43 PM
Uco kao ucen covjek, nema sto :thumbsup:
Post #17 · Dec 7, 2006, 5:47 PM
Glasam za Ger.
Tamo mi se vise svidja, tamo je tradicija doc u 5 ujutro, boravit po 3 - 4 sata citajuci sve zive novine, cekajuci da netko naidje.
Boli me kita za shefa kao sto boli njega za mene, konobarice su OK osim kad proljevaju kavu po meni :D.
Muzika i nije nesto ali mogu sve da slusam samo da ne slusam promet i psovke vozaca. I da utisa onu buku sta susjedni stolovi proizvode (neartikulirani groktajuci smjeh op.a.)
Kapucino ili makijato nisu bas najbolji u gradu iako je prije kvaliteta bila nesto bolja ali su zato 5 kn.
Ima okrugle stolove s rupom u sredini :) sto je bas cudno za vidjet u kaficu te je na neke kockice koje svaki dan po jedna fali.
Jedini veliki nedostatak je sto imaju 5 - 6 krigli pa ne mozes svaki put narucit 0.5l vode :lol:

Nesto sam izostavio kao i uvjek, ali nema veze...
Post #18 · Dec 7, 2006, 6:16 PM
Ha, ha, ha... Kad govorimo o Voyageru neizostavne su priče o posjetama u 5.30 h (ujutro) na Novu godinu. Na ?ta to liči...Jedanput sam izgledao toliko lo?e da su mi poklonili sendvič. Sjećam se da je Denis u 6 ujutro naručio pivo koje, naravno, nije ispio, ali je zato natjerao masu ljudi da zadr?avaju dah kako ne bi povraćali jer im je bilo dosta alkohola za cijeli ?ivot. Pa Tuđman koji je oti?ao u WC pa se onako malen iskrao van hodajući uz ?ank jer je pojeo sendvič koji nije mogao platiti.
Inače, kad smo kod Nove godine, kamo ćete ići? Jesu li jo? uvijek aktualne gara?e i ?upe?
Post #19 · Dec 7, 2006, 7:54 PM
Ja san glasova za Voyager, potplatili su me :eh:
Post #20 · Dec 7, 2006, 11:06 PM
Ja sam glasao za Voyager zato sto bi i Chuck Norris glasao za njega. :D
Post #21 · Dec 7, 2006, 11:55 PM
kad god negdje putujem vlakom idem prvo na pijaču u voy-a

glas za voy :D
Post #22 · Dec 8, 2006, 8:33 AM
Pretpostavljam da smo ona 3 gore koji su bili za klub.
Ja Burke i Barufa.
Aj idemo dalje u voyager .
Tko plača kavu ?
:hugegrin:
Post #23 · Dec 8, 2006, 9:35 AM
Burke i Barufa jos nisu dosli na forum. Delegat ce prosuditi regularnost natjecanja :lol:
Post #24 · Dec 8, 2006, 10:00 AM
Hehe strava tema. Glasao sam za klub jer tamo i odlazim u posljednje vrijeme, iako u usporedbi sa Voyagerom i nema previ?e pluseva. Muzika mi ne odgovara kao ni u Voyageru, samo ?to je 50% glasnija. Kava je skuplja, nije bolja od one u Voyageru, jedino pjena na capuccinu dobiva dobru ocjenu. Velika prednost je interijer, prije svega svje?e oličeni zidovi, wc je u potpunosti funkcionalan, ima premalo svjetla u lokalu, osoblje je u redu. U Clubu ne moram gledati onog ?efa kako čmelji onaj kikiriki i slu?ati ga kako sere bilo gostima bilo konobaricama, ali zato gledam ?efa Cluba koji opet ima svojih mana. Joj kasnim, moram ići
Post #25 · Dec 8, 2006, 10:43 AM
Ja glasam za Klub!

Konobarice su lijepe, simpatične i komunikativne, a konobar je zakon i ?ivi je zajebant! U Klubu nema one odvratne Vesne koja ti se smje?i a u sebi bi te najrađe izbacila. U Klubu se osjećam kao po?eljan gost, u Geru se već dugo nisam tako osjećao. Cedevita je ista kao u Geru (nije Ponita nego prava Cedevita), a jeftinija je skoro duplo. 2 kune vi?e za kavu mi nije ba? jasno ali nije mi problem izdvojit (uostalom prestao sam pu?it pa mi je lak?e). Piva i ostala bitna pića su jeftinija nego u Geru. Fotelje nisu anatomski ispravne ali su udobne za popizdit, a imaju i 5 običnih stolova i normalne stolice za one sa osjetljivom kralje?nicom. WC radi tako da ne moram svaki drugi dan ić u ?enski pi?at. U Klubu je atmosfera puno ugodnija i veselija. Ima puno mladih cura, studentica i učenica.

@ Laky

Ne znam da li se zajebava?, ali malo pretjeruje? u kritikama. Ne mora? uvijek sve pretvarat u sociolo?ku raspravu.

P.S. Molim da se izbri?e Matin i glas svih koji nisu kompetentni za glasanje, bez uvrede. Vidim 13 glasova, a ne vjerujem da su svi bili i u jednom i u drugom kafiću.
Post #26 · Dec 8, 2006, 1:57 PM
Pa dobro, ne treba ovaj poll shvacat tako ozbiljno. :cool:
Post #27 · Dec 8, 2006, 2:15 PM
Treba ga shvačati ozbiljno neznam kako si ti upoznat sa situacijom.......nije bitno
Svi vi koji niste u tom điru molim vas nemojte odgovarat ( bez uvrede ) ..............

Jer od kad smo promijenili lokal nekako mi se čini da se ekipa raspala prije smo se vi?e vidjeli i dru?ili ( U VOYAGERU ) .........
drago mi je bilo sve vas vidjeti ponekad iako mi se čini da neki smrde

već sam zaboravio kako neki izgledaju i miris odnosno smrad mi je izblijedio u memoriji :D

Smradovi :thumbsup:
Post #28 · Dec 8, 2006, 2:26 PM
Igor {J.B.} wrote:
Pa dobro, ne treba ovaj poll shvacat tako ozbiljno. :cool:

Hajoj da ne treba shvaćati ozbiljno ha ?iku tipa. Ovo je vrlo bitna rasprava za razliku od nekih drugih koje su se ovdje znale voditi, zapravo konkretna je.
Post #29 · Dec 8, 2006, 2:48 PM
Ja sam se učlanila tu u forum samo da klub dobije jo? jedan glas.
U biti me boli briga jer mi se ni jedan kafić ne sviđa ne?to posebno, al klub je milijun puta bolji u ovom izboru.
Kao prvo voyager je totalno prljav i ru?an kafić, wc ne radi, klub je relativno ok.
U voyageru su ok konobarice oti?le, sad ako razbije? slučajno ča?u te proglase vandalom, kava je 5kn, ali bi vam je naplatili i vi?e samo zato jer je u drugačijoj ?alici, a količina je ista.
U klubu ti barem neće uvalit neke nepoznate ljude za stol ako nema mjesta, a ima i svih novina za one kojima treba,
cedevita je 6kn, a ne 10 ?to nije normalno!!!
Ako i pregrmi? sve te stvari meni nije jasno za?to i dalje idete u voyager kad znate da niste po?eljni gosti, znam jer sam radila kad je bilo svjetsko prvenstvo, sve su vas htjeli potjerat jer niste neki uva?eni gosti (koje ja dodu?e nisam nikad ni vidjela tamo), a billi ste jedini koji su dolazili i po par puta dnevno ( bilo je zabranjeno pu?tati utakmice). Pu?tat novce na mjestu gdje neko misli da nisi dovoljno dobar i to za koga za onu rupetinu?????
Post #30 · Dec 8, 2006, 2:54 PM
Sad bih glasao za Klub! Stvarno su klosari ti u Voyager-u!:D ?Sailm se nemojte racunati moj glas za Voyager nisam znao da vam je ovo glasanje toliko bitno.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in