Kako prepoznati Hrvata!

Replies: 12 Views: 4,206 Started: Dec 10, 2006, 11:55 AM
Kako prepoznati Hrvata! · Dec 10, 2006, 11:55 AM
- sva jela va?ih roditelja sadr?e vegetu
- ne postoji ručak bez komada mesa
- iako niste zaposleni, u gara?i vam je parkiran novi automobil
- zovete se Ante, Ivana ili Ana
- rakiju ne koristite samo na proslavama, već i kao sredstvo za pranje prozora, masa?u i kao lijek
- posuđe perete ručno, prije nego ?to ga stavite u ma?inu za pranje
- ?ivite s roditeljima sve dok ne stupite u brak
- nemate mikrovalnu pećnicu jer nije zdrava i zrači
- va?a 13-godi?nja sestra mo?e popiti vi?e od bilo kojeg stranca
- smatrate kako su Hrvatska i njezino more najljep?i na svijetu, iako nikada niste ni pre?li dr?avnu granicu
- roditelji su vam uvjereni da ćete biti nitko i ni?ta ako ne zavr?ite fakultet
- čim ste se rodili postali ste stručnjaci u tri područja: politici, nogometu i medicini
- nerede na stadionu uvijek uzrokuje policija
- ne izlazite iz kuće dok vam kosa nije potpuno suha
- ne smijete sjediti kraj otvorenog prozora zbog straha da ćete dobiti upalu pluća od propuha, čak i ako je ljeto
- na vjenčanju vam je bilo najmanje 1000 ljudi od kojih vi?e od polovice jedva poznajete
Post #2 · Dec 10, 2006, 8:18 PM
m4t3 wrote:

- iako niste zaposleni, u gara?i vam je parkiran novi automobil
- posuđe perete ručno, prije nego ?to ga stavite u ma?inu za pranje
- ?ivite s roditeljima sve dok ne stupite u brak
- roditelji su vam uvjereni da ćete biti nitko i ni?ta ako ne zavr?ite fakultet
- čim ste se rodili postali ste stručnjaci u tri područja: politici, nogometu i medicini
- ne izlazite iz kuće dok vam kosa nije potpuno suha
- ne smijete sjediti kraj otvorenog prozora zbog straha da ćete dobiti upalu pluća od propuha, čak i ako je ljeto

Hehe, ?iva istina
Post #3 · Dec 10, 2006, 9:03 PM
Post #4 · Dec 11, 2006, 6:26 PM
Ova jamesi izgleda ko adolescentni transvestit.
Post #5 · Dec 11, 2006, 6:49 PM
m4t3 wrote:
- sva jela va?ih roditelja sadr?e vegetu
- ne postoji ručak bez komada mesa
- rakiju ne koristite samo na proslavama, već i kao sredstvo za pranje prozora, masa?u i kao lijek
- smatrate kako su Hrvatska i njezino more najljep?i na svijetu, iako nikada niste ni pre?li dr?avnu granicu
- nerede na stadionu uvijek uzrokuje policija
- na vjenčanju vam je bilo najmanje 1000 ljudi od kojih vi?e od polovice jedva poznajete

izdvojeno.. :thumbsup:
Post #6 · Dec 15, 2006, 9:30 PM
- sva jela va?ih roditelja sadr?e vegetu - NE, SVA SADR?E PRIBOR ZA JELO
- ne postoji ručak bez komada mesa - POSTOJI, ALI ONDA SE SRAMIMO TO ZVAT RUČAK
- iako niste zaposleni, u gara?i vam je parkiran novi automobil - ISTINA
- zovete se Ante, Ivana ili Ana - ILI MARIN, KAO MARIN DR?IĆ
- rakiju ne koristite samo na proslavama, već i kao sredstvo za pranje prozora, masa?u i kao lijek - RAKIJA JE ZAKON
- posuđe perete ručno, prije nego ?to ga stavite u ma?inu za pranje - NE, ROKNEM U MA?INU BEZ BEDA
- ?ivite s roditeljima sve dok ne stupite u brak - ?IVIM S NJIMA JER NEMAM PARA DA SE SAM HRANIM
- nemate mikrovalnu pećnicu jer nije zdrava i zrači - MIRKOVALNA JE DREK
- va?a 13-godi?nja sestra mo?e popiti vi?e od bilo kojeg stranca - SESTRA MI IMA 14 GODINA
- smatrate kako su Hrvatska i njezino more najljep?i na svijetu, iako nikada niste ni pre?li dr?avnu granicu - BIO SAM PO SVUDA, ENMA LJEP?EG MORA
- roditelji su vam uvjereni da ćete biti nitko i ni?ta ako ne zavr?ite fakultet - ZAVR?IT ĆU FAKS
- čim ste se rodili postali ste stručnjaci u tri područja: politici, nogometu i medicini - ISTINA
- nerede na stadionu uvijek uzrokuje policija - UZROKUJE POMANJKANJE SEKSA
- ne izlazite iz kuće dok vam kosa nije potpuno suha - KOSU OSTAVIM NA POLICI KAD IDEM VAN
- ne smijete sjediti kraj otvorenog prozora zbog straha da ćete dobiti upalu pluća od propuha, čak i ako je ljeto - NE SJEDIM KRAJ PROZORA DA ME STAKLO NE NAPADNE
- na vjenčanju vam je bilo najmanje 1000 ljudi od kojih vi?e od polovice jedva poznajete - ISTINA BEJBE
Post #7 · Dec 16, 2006, 12:08 PM
NE SJEDIM KRAJ PROZORA DA ME STAKLO NE NAPADNE

Sranja se desavaju, to je tocno
I jel ti pije sestra, ako da ne daj joj, da bar jedno djete uspije! ?:cool:

- sva jela va?ih roditelja sadr?e meso
- ne postoji ručak bez komada mesa Tocno
- iako niste zaposleni, u gara?i vam je parkiran novi automobil e bas nije
- zovete se Ante, Ivana ili Ana ili Ivan po svecu i baki :D
- rakiju ne koristite samo na proslavama, već i kao sredstvo za pranje prozora, masa?u i kao lijek Rakija je zakon
- posuđe perete ručno, prije nego ?to ga stavite u ma?inu za pranje nemam masinu pa perem na ruke :D
- ?ivite s roditeljima sve dok ne stupite u brak ako se ozenim nekom bogatom? :think:
- nemate mikrovalnu pećnicu jer nije zdrava i zrači nemam jer mi ne treba, neznam dali je zdrava
- va?a 13-godi?nja sestra mo?e popiti vi?e od bilo kojeg stranca , moja sestra ti moze biti mama
- smatrate kako su Hrvatska i njezino more najljep?i na svijetu, iako nikada niste ni pre?li dr?avnu granicu bio sam vani, i imamo najljepse more ali ne i unutrasnjost
- roditelji su vam uvjereni da ćete biti nitko i ni?ta ako ne zavr?ite fakultet netocno
- čim ste se rodili postali ste stručnjaci u tri područja: politici, nogometu i medicini da, svi hrvati
- nerede na stadionu uvijek uzrokuje policija tako bar misle glupi navijaci
- ne izlazite iz kuće dok vam kosa nije potpuno suha nemam kucu nego stan!
- ne smijete sjediti kraj otvorenog prozora zbog straha da ćete dobiti upalu pluća od propuha, čak i ako je ljeto jebo te propuh
- na vjenčanju vam je bilo najmanje 1000 ljudi od kojih vi?e od polovice jedva poznajete nije meni, ali to je tocno
Post #8 · Dec 16, 2006, 4:18 PM
taz wrote:
NE SJEDIM KRAJ PROZORA DA ME STAKLO NE NAPADNE

Sranja se desavaju, to je tocno
I jel ti pije sestra, ako da ne daj joj, da bar jedno djete uspije! ?:cool:

A ne pije za sada mislim.... kod nas riječana dalmatinskog podrijetla samo mu?ki smiju pit :D
dodu?e, istrijanski korijeni s mamine strane su za festu nevezano za spolove
Post #9 · Dec 16, 2006, 4:37 PM
nerede na stadionu uvijek uzrokuje policija tako bar misle glupi navijaci

pazi da ti ovo River ne vidi :lol: :lol:
Post #10 · Dec 16, 2006, 4:49 PM
Dino Merlin - Moj je ?ivot ?vicarska

Tu sam stvar negdje čuo
Post #11 · Dec 16, 2006, 5:16 PM
m4t3 wrote:
nerede na stadionu uvijek uzrokuje policija tako bar misle glupi navijaci

pazi da ti ovo River ne vidi :lol: :lol:

Sve je pod kontrolom. Uostalom stvarno samo glupi navijaci misle da nerede uzrokuje policija. Nerede na stadionima uzrokuje milion faktora od navijaca preko nezrelih poteza igraca, provokacija i sl. Policija je tu samo da pogorsa nerede, svojom trapavom i pogresnom reakcijom. A kasnije da svoje greske ispravlja represijom. Uostalom nasao sam i ja lijeka za ovo krenetsko generaliziranje i zvanje svakog magarca navijacem. Od nedavno sam pripadnik ultra pokreta pa me ovo vise ne dira. :cool:
Post #12 · Dec 16, 2006, 6:39 PM
River87 wrote:

Uostalom stvarno samo glupi navijaci misle da nerede uzrokuje policija. Nerede na stadionima uzrokuje milion faktora od navijaca preko nezrelih poteza igraca, provokacija i sl. Policija je tu samo da pogorsa nerede, svojom trapavom i pogresnom reakcijom. A kasnije da svoje greske ispravlja represijom. ... i zvanje svakog magarca navijacem.

O tome ti pricam
Post #13 · Dec 17, 2006, 12:34 AM
River87 wrote:
Od nedavno sam pripadnik ultra pokreta

To je to, to je ono ?to fali ovoj dr?avi...

U haremu Aziz Abdulaha,
tristra?ezdeset i pet djevojaka,
svaka djeva za divdanom ?udi,
kad je Aziz u godini ljubi...

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in