Post #31
· May 8, 2007, 2:28 PM
edifreak wrote:Ola,
Ajde molm te ako moze sutra u srijedu oko 18h u Toweru?
Sorry za stalno odgadjanje, danas sam morao napraviti masu stvari iz zaostatka posla i jos uvjek moram. Goran bas oko 17-18h mora jednom frendu vec od prije dogovreno snimiti mu Windowse, jos bi bilo ok da me moze usput ostaviti u Tower Centru ali ovaj je kod Tu?a na drugom kraju grada pa i nije bas usput.
Usput, bilo bi dobro da sada smislimo o cemu cemo pricati da se ne nalazimo samo radi menija.
Trenutne teme:
- Menu
- Text za crtace (to je dovoljno i online potvrditi da je ok)
- Sutra cu dignuti trazilicu korisnika pa se moze probati prije sastanka
E zbilja mi je zao. Zvao me najbolji frend iz srednje skole. Nisam proveo s njim 10 minuta od srednje skole, a zadnje smo se vidjeli za novu godinu... a i tada smo se samo izgrlili nasred ceste, on je jos i radio u Casinu, nije mogao na cugu ni nista.
Uglavnom full sam htio na neku kavu sa njim da se ispricamo, i zvao me u pon da mu treba komp spojit na net i da ga nesto zeza. Trebao sam jucer ici, ali nam je uletila neka zena sa kompom i nisam izasao iz ureda do osam, pa sam mu obecao sutra.
Danas sam dosao tu na forum i sjetio se da smo se sa tobom dogovorili. Pa ajde onda da probamo naci jos neke razloge za sastanak. Jer i Ediju sam rekao da je po meni bezveze nalaziti se samo zbog menua.