E hvala, vjerojatno cu sutra zavrnut rukave, doso sam iz zagreba pa sam krepan, i forum sam na ovlas procito, bogte 139 new posts.
Post #3 · Jan 13, 2007, 11:44 PM
Spamamo
Post #4 · Jan 14, 2007, 9:15 AM
Wild boys! Wild boys! Ma ovo ce se ionako moc pobrisat kad tocno zapamtim sta je sve uvuceno, Mate je stavio onaj pland rada 2d grafika pa mi tamo pise. Paladin nije upgrade od knighta?
Post #5 · Jan 14, 2007, 5:01 PM
Nikola wrote:
Wild boys! Wild boys! Ma ovo ce se ionako moc pobrisat kad tocno zapamtim sta je sve uvuceno, Mate je stavio onaj pland rada 2d grafika pa mi tamo pise. Paladin nije upgrade od knighta?
Je. Lvl 1 vojski nema upgrade. Svi ostali lvli ovojski imaju upgrade - prvi, treći i peti su neupgradeani a drugi, četvrti i ?esti u njihove upgradeane varijante.
Post #6 · Jan 14, 2007, 6:56 PM
Hokej. Nek ovo bude topic u kojem su te pitat kad mi bude nesto zanimalo. Poceo sam radit peasanta, odlicno izgleda za sad, samo me zanima: dali moze izgledat ko karikatura? Da se razumijemo, crtez ostaje jeben, nego bi po meni dobro bilo napravit nekog covjeka tupog pogleda, klempavih usiju, uglavnom retardirano, jer ipak ja tako zamisljam peasanta. Iza bi cak u pozadinu stavio neku svinju il kravu? Sta ti mislis o tome? Evo, radim ovo oko pol sata i to je ono na sta mislim. Neke jebenije unite tipa Master warlock il Paladin bi napravio skroz ozbiljno. Ustvari saad mi je sinula ideja da su uniti ovako izkarikirani, a upgradeovi ozbiljni. http://img402.imageshack.us/img402/9237/peasantbt1.jpg
Post #7 · Jan 14, 2007, 7:19 PM
Ne bi ja volio karikature. Čovjek će seljake slati u borbu i zato ne trebaju biti karikature. Mislim, mo?e on izgledati malo priglupo, ali neka izgleda i ljuto. Neka vile budu istaknute, ne samo njegova faca.
Sad malo razmi?ljam... Da li da slike unita budu cijele, od glave do pete? To bi značilo da bi sličica bila veća, naročito po visini, ali bi sa desne strane slike mogli biti svi njeni statovi. Slično kao u Heroesima 3, ako si igrao... To bi značilo tebi vi?e posla, naravno. ?to drugi misle?
Post #8 · Jan 14, 2007, 7:42 PM
Bit ce vile istaknute, ne brini se. A je ti ovo previse karikirano? Ja sam shvatio da cu neke slike radit samo portrete, neke cijelu figuru, da bi bile raznolike. edit Sta se mene tice moze i figura i portret, zasto ne.
Post #9 · Jan 14, 2007, 8:33 PM
A vidi ga peasant
Ja bih da su svi od glave do pete i da se vidi sa cime se bore. Svidja mi se ideja da slabije jedinice djeluju priglupo i bezvrijedno, a jaci da izgledaju kao da ubijaju pogledom (ili zadahom). Mislim da slicica moze biti kockasta, bez obzira sto se vidi okomita "statua". Peasent nije ljut, peasant se boji. Peasant se uvijek bori protiv jaceg (jer je najslabiji jel tako) i sumnjam da se ima muda ljutit
Eto moja osobna razmisljanja.
Post #10 · Jan 14, 2007, 8:49 PM
Mislin da peasant mora ljuće izgledati... ka buntovnik... ono ka u brave heartu i LOTR 2 -Dvije kule u stilu ka da govori "dođi majku ti je*en pič*u ću ti razbiti o pod..." jer je jedino ?to oni imaju vile, sikirice i ponos...
Post #11 · Jan 14, 2007, 8:50 PM
Nikola wrote:
Bit ce vile istaknute, ne brini se. A je ti ovo previse karikirano? Ja sam shvatio da cu neke slike radit samo portrete, neke cijelu figuru, da bi bile raznolike. edit Sta se mene tice moze i figura i portret, zasto ne.
Nije preiskarikiran (koja riječ ), ali bi trebao biti ljut. Niti jedna jedinica ne bi trebala izgledati jadno/patetično, koliko god slaba bila. Nacrtaj ga kako viče, npr. Čini mi se da bi cijele figure bile bolje, jer se onda mo?e ubaciti puno detalja koji di?u sliku - od kolibe u pozadini do oklopljenog konja. Ajde onda tako crtaj. Koliko bi mogla biti takva slika onda velika? 500x500 pixela? Računaj da će? imati uspravne uske figure, tipa mačevaoc, ali i konjanike gdje konj zauzima puno mjesta po ?irini slike. Zato kod ovih uskih visokih mo?e? u pozadini ubaciti ne?to za ugođaj.
Post #12 · Jan 14, 2007, 8:52 PM
Firedule wrote:
A vidi ga peasant ? ? ?
Ja bih da su svi od glave do pete i da se vidi sa cime se bore. Svidja mi se ideja da slabije jedinice djeluju priglupo i bezvrijedno, a jaci da izgledaju kao da ubijaju pogledom (ili zadahom). Mislim da slicica moze biti kockasta, bez obzira sto se vidi okomita "statua". Peasent nije ljut, peasant se boji. Peasant se uvijek bori protiv jaceg (jer je najslabiji jel tako) i sumnjam da se ima muda ljutit
Eto moja osobna razmisljanja.
Vi?e se sla?em sa kolegom m4t3t0m
Post #13 · Jan 14, 2007, 9:15 PM
Dobro, napravit cu ga onda ljutog, nema problema. Neznam bas koliko ce se detalji vidjet na 150x150 piksela, al ajde, probat cemo.
Post #14 · Jan 14, 2007, 9:21 PM
Nikola wrote:
Dobro, napravit cu ga onda ljutog, nema problema. Neznam bas koliko ce se detalji vidjet na 150x150 piksela, al ajde, probat cemo.
?ta nismo rekli da idemo na 500x500?
Post #15 · Jan 14, 2007, 9:29 PM
Aha, krivo sam skuzio . Pa sta nije to malo veliko, ova slika sta sam ju tu stavio je 500x500? (inace meni najdraza dimenzija za crtez )
Post #16 · Jan 14, 2007, 9:36 PM
Nikola wrote:
Aha, krivo sam skuzio . Pa sta nije to malo veliko, ova slika sta sam ju tu stavio je 500x500? (inace meni najdraza dimenzija za crtez )
Ma ako je treba smanjiti, to je najmanji problem To ćemo točno odlučiti kasnije kada se dizajnira web.
Post #17 · Jan 14, 2007, 10:45 PM
A to ti i govorim ustvari, izgubi se dosta detalja kad se 500 smanji na 150. A vidjet cemo.
Post #18 · Jan 14, 2007, 11:43 PM
Nikola u svom topicu [Plan rada] editiraj stanje Ja san ti sad stavia za peasanta Ovako ide:
Samo kod editiranja promine? broj 1,2,3 ovisno o stanju rada
Post #19 · Jan 16, 2007, 7:04 AM
Mislim da je 300x300 bolje jer je i to vece a manje posla za nikolu... i isto dodje na kraju
Post #20 · Jan 16, 2007, 7:59 AM
edifreak wrote:
Mislim da je 300x300 bolje jer je i to vece a manje posla za nikolu... i isto dodje na kraju
Ajmo onda 300x300.
Post #21 · Feb 16, 2007, 2:40 PM
Jesu ovakve slike dobre? 150x150 je, zakljucio sam da vise ni nije potrebno. A radim ju 500x500 sta ce koristit za neke bannere il sta ja znam sta. Tu sam sliku cetvrtu poceo radit i sad je ona najbliza zavrsetku.
E Vedrane, oce ovaj tvoj poslat ubrzo sta? I kako izgleda prophet protector?
E Edi, ovo sam skoro cijelo napravio olovkom, dosta sam se izvjezbao i mislim da je ta olovka nesto najbolje sto se dogodilo meni i mojoj obitelji.
Post #22 · Feb 16, 2007, 2:47 PM
Odlično Nikola ( u ogejmu su slike 120x120 mislin da vi?e od 150x150 ne triba)
Post #23 · Feb 16, 2007, 2:51 PM
Mislio sam da je već poslao. Sad sam ga zvao, riknuo mu je net pa mora otići u firmu da bi ti to poslao, ?to bi se trebalo desiti sutra. JAvi ako nije poslao da ga opet nazovem. Počni s njim neku komunikaciju, neka ti po?alje sve ?to je nacrtao, ima toga vi?e od nekoliko slika.
Post #24 · Feb 16, 2007, 2:55 PM
Prophet bi po meni morao imati cape sa kukuljicom Relativno skromnog izgleda, uredna brada, sandale kao rimljani. Karizma mu viri iz očiju ) Prophet protector je upgradeani prophet. Dodaj mu 20 godina, bijela malo du?a brada, ali da nije starac, odjeća vi?e manje ista, ali mu mo?e? nacrtati neku auru oko cijele fugure.
Ne znam da li si se sjetio da smo o tome pričali, ali probaj svih koje crta? prikazati u pokretu.
Post #25 · Feb 16, 2007, 2:56 PM
Sad sam sku?io da vojnik dr?i mač u lijevoj ruci Namjerno?
Nice crte?, btw
Post #26 · Feb 16, 2007, 3:08 PM
Skroz namjerno da drzi u lijevoj ruci, sad radim na izostravanju tako da ce se sve kuzit. Propheta sam vec napravio i slici tvom opisu, samo mu se ne vide oci. Trebam jos pozadinu napravit. Sta mislis da ljudima pozadine budu slicne, ovako sela, suma i sta vec, suncano vrijeme i tako to, a drugim rasama nesto drugo?
Za pokret mi je tesko nac neku referencu, ako nades kakvu sliku s pozom koja ti je dobra samo posalji. Al ja nista ne vidim lose u ovako staticno pozi, al naravno nece sve bit takve.
Post #27 · Feb 16, 2007, 5:41 PM
Malo mi je čudan vrat, tj polo?aj glave. ?to je ono iza njega? Pozadine mogu biti slične, samo ubaci neke karakteristične detalje, tipa neki konj koji pase za konjanike, Dummie lutka za vje?banje borbe za npr militiju i sl. Warlock je spellcaster, pa ubaci njemu neke mistične detalje Pogledati ću malo za slike pokreta, ali vjerujem da i sam to mo?e? lako naći na googl slikama.
Iza vrata mu je kosa ako si na to mislio. Ima dugu kosu. Hvala na slikama, siguran sam da cu ih dosta iskoristit.
Post #30 · Feb 16, 2007, 6:38 PM
Mislio sam ono vi?e iza, kao neka kreatura?
Btw, ako tra?i? inspiraciju, postoji jedna karta?ka igra koja se zove "Magic the gathering". Na adresi http://www.bersogeddon.com/index.php?p= ... menu_id=21 mo?e? skinuti (scarica) po edicijama sličice na njihovim kartama. Većina ih je bez veze za ovo na?e, ali ima ih strava. Skini tih par desetaka fileova i baci oko kad stigne?.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅