Koji mi fajlovi trebaju kada zelim na nekom kompu koji nema VS pokrenut svoj program?
Post #2 · Jul 27, 2004, 6:33 AM
Pod VS mislis VisualStudio: Visual basic? Ako da onda ti samo treba VBRuntime od verzije koju koristis (valjda VB6 pa VBRuntime6), mozes ih sve naci na M$ stranici. Zauzima ti manje oko 1Mb i to moras ubacit pod svaki svoj programcic koji snimas drugima...osim onima na XP-u jer je tamo vec to unutra (mislim).
Post #3 · Jul 27, 2004, 9:56 AM
thx, ali nazalost mislim na VS+isual Studio . nET kod kojeg je to kolko cujem tesko 20 mb (!!!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!)
Tako da odustajem od VB-a i prelazim na C jel ovo mi se fakat ne isplati.
Post #4 · Jul 27, 2004, 10:53 PM
Ma nije 100%!
Pazi, svaki runtime ima svoje kontrole raskomadane u 15 fileova, neznam gdje ali moze se naci i dll koji u sebi ima sve funkcije da bi tvoje app funkcionirala normalno, ja ne koristim nikakve VB kontrole kad radim DX igre tako da meni to ni ne treba a nece ni tebi ako budes radio nesto kvalitetnije, htio sam reci da dll manje zauzima od runtime-a. Ako imas Raklem na kompu, tamo ti je i taj dll ali za .NET neznam di ga ima, probaj bacit na yahoo.
Ako odes na VC++, javi za napredak, zanima me jel ga tesko naucit!
Post #5 · Jul 28, 2004, 1:42 PM
Ma sad sam pusio malo mozak na pasu i igram UT 2k4. NEda mi se vise s tim zajebavat bar dok ne odem na more i vratim se.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅