Post #9
· Mar 9, 2007, 9:04 PM
Pričao sam malo s m4t3om o slikama građevina. Vrlo je bitno da se slike jako razlikuju i po obliku i po ugođaju. Moramo se u?iviti u rasu da bi mogli reći kako bi ta rasa rije?ila neku zgradu. Jasno je da elfovi kao visoko moralna bića, pametna, s brigom za ?umu s jedne i necro koji je polumrtav i boli ga kua koji mu je otpao za sve neće imati isti ugođaj i način nabavljanja npr drva

Evo po rasama kako se zove rudnik kamenja. Kako će slika izgledati treba smisliti s obzirom na ime i na rasu. ajmo redom.
Human
Quary - Ovdje mo?emo zamisliti neki normalni humanski kamenolom. Kamenje mo?e biti slo?eno, ali ipak ne identično. Mo?da stećci, mo?da kamene kocke, ali ne?to nama blisko i poznato.
Outsider
Stone vortex - Outsideri su iz neke druge dimenzije. Znate ?to je vortex? Nekakav prijelaz iz dimenzije u dimenziju, mo?da plosnato spiralno vrtlo?ast, ljubičaste boje, iz kojeg izlijeće kamen. Mo?da kugla, mo?da samo gromada, ali bitan je ugođaj.
Elf
Stone shrine - Elfovi kao jako dobri, dragi i čisti ne mogu uneređivati okoli? i isjeći pol planine. Elf će, npr, kamen dobiti tako da od velikog komada kamena napravi umjetničko djelo, a onda pokupi ostatke koje je odlomio i to iskoristi za gradnju.
Undead
Headstone gallery - Dođe zli zombi, i?čupa svoj nadgrobni kamen i odnese ga gdje mu treba. Ispalo mu je oko po putu ali nije bed, ima jo? jedno.
The forsaken
Lava Cavern - Forsakeni su demoni. Znači - vatra, crveno, rogovi. Kada u nazivu zgrade vidimo "cavern", mo?emo napraviti nekakve stalagmite, stalaktite...
Beastmasters
Cliff - Beastmasteri su divlji, ali nisu zli. Nisu jako napredni tehnolo?ki, ali su hrabri. Oni kamen dobijaju tako da im se on skotrlja sa litice. Mo?da ga gurnu, pa da se razbije, lak?e će ga biti odnijeti. Ovdje ja zami?ljam kamen u letu prema dole.
Orc
Rocky grounds - Orci... On je glup i jak. Otići će do nekog kamena koji viri iz zemlje i iskopati će ga.
Nadam se da ste me sku?ili ?to poku?avam reći.
Bilo bi dobro da se na tim slikama vidi i neka kreatura, ne znam da li se to mo?e izvesti?