Game contest: Cars

Replies: 30 Views: 10,226 Started: Mar 12, 2007, 4:05 PM Page 1 of 2
Game contest: Cars · Mar 12, 2007, 4:05 PM
Ovo smo dobili kao developer igara:

Hi buddy,

I send you this to tell we started a new contest for game creators.

The contest is about "Cars". No matter what kind of game you make, as long as it is about cars, it's fine. So racing games,
platformers, puzzle games, adventures etc..

The deadline is December 1st, so time enough ;)
The first prize is $500
The last prize $50
There are 20 prizes

For more info or to enter the contest, visit our forum
http://caiman.foxes2.be

I hope to see ya in there,
Cheers,

Rudy Caiman
- Caiman Freeware Games -
http://www.caiman.us
Post #2 · Mar 12, 2007, 4:31 PM
Zombie Driver? :cool:
Post #3 · Mar 12, 2007, 6:30 PM
Kad jednom bude gotov... :D
Post #4 · Mar 12, 2007, 10:41 PM
Tocno to sam pomislio... ZD! (ne ono od optimisticnog Wizza :D)
Post #5 · Mar 12, 2007, 10:42 PM
Igra je gotova, fali meni ;) i malo slobodnog vremena
Post #6 · Mar 12, 2007, 11:12 PM
i jo? ne?to... fuck :| :eh: :shifty:
Post #7 · Mar 13, 2007, 6:07 AM
Zombi Driver cekanija igrica od Daikatane, he he ako se ko sjeca recenzije, od Damira "D" Rukavine.

Koja je to bila skica... dao tadasnjem najboljem RTS ocjenu 80%, a expansionu 64%.
Post #8 · Mar 13, 2007, 8:28 AM
LOL svi ga znaju samo zbog Starcrafta :D
Post #9 · Mar 13, 2007, 1:44 PM
ja ga znam po tome sto dobro cijepi vocke.
Post #10 · Mar 13, 2007, 5:40 PM
Mozda i ja nesto sklepam :D. Sta gotov je ZD, sta si smislio za cilj igre?
Post #11 · Mar 13, 2007, 10:11 PM
Nista :( nemam vremena za raditi na toj igri, zao mi je ali bolje ista nego nista. Igra ce biti freeware..
Post #12 · Mar 14, 2007, 5:57 PM
Ocu da glavni lik pogine na kraju, da ga treba neka ubije...
I da Boss pobjedi, mrzim kada uvijek dobri pobjedjuju
Post #13 · Mar 14, 2007, 7:42 PM
Nema trebi, nema glavnog bossa, igra moze zavrsiti jedino ako umres, sta sada? :P
Post #14 · Mar 14, 2007, 10:18 PM
Mislim ovako...
o ovom smo vec debelo raspravljali a uglavnom ja pocinjem ovakve rasprave. a sada cu reci zasto.

kada sam prije dvije godine (da da, sad ce tocno bit) na ovaj forum dosao ovaj tim je bio nesto.
Cak je tada i bio tim, par ljudi je radilo par se zajebavalo. ali ajd to je nekako sljakalo.

bili su tu veliki planovi, ideje nisu bile neostavarive,mozda samo u vasim glavama. ali ja sam uvijek bio i ostao jedan od onih koji su vjerovali u vas.
zato me ne nazivajte pesimistom, ja sam bio uvijek na vasoj strani.
ali vec onda je iz cuvenog tima trebalo komotno poizbacivat par ljudi, dovest nove, zeljne rada i dokazivanja pa bi od svega i bilo nesto. ali to se nije dogodilo i ovo sto gledamo danas necu ni komentirat.

forum je prije vrvio informacijama o igrama, o nekim tehnologijama, linkovima, kvalitetnim raspravama. sada je ovo forum koji je szrozan na lokalne zajebancije, a najvise tema ima o prokletom nogometu, kladionicama i koje kome sta napravio.

ovo sto edi govori da ce morat odustat od igre po meni je sramotno. i za to nije on kriv.
pa recite vi meni, silni ljudi u timu, kako vas nije sram da vam se tako nesto dogada u timu. pa zar nitko ali bas nitko nije spreman rec: u vidi jebote Edi nemoze, evo mi cemo se ulovit toga da bude nesto. poboljsat cemo ju, on ili neko drugi ce nam pomoc, napravit cemo nesto dobro, pokazat cemo to i mozda bude nesto. ovako sve ostaje na njemu. sada niste tim. sada ste samo skupina ljudi s puno zelja a nimalo volje i truda. jer da ih ima Edi sad nebi morago govoriti sto govori.

mislim kakav tim...covjece...umrlo je to davno...a igre...one su negdje duboko zaboravljene... ali bitno da znamo tko je pobijedio na utakmici...to je bitno...

ja sam uvijek, ali bas uvijek vjerovao u vas. a sad se osjecam veliko, ali stvarno veliko razocarenje prema svemu ovome, a to se odnosi na svih.

wizz
Post #15 · Mar 14, 2007, 10:40 PM
Moran se slo?iti sa Wizardon... Ja san sam sebe razočara :| Poku?a san VB naučit al nije mi ba? i?lo...
Modelirat znan al jo? ne radimo 3D, animiranje nisam ni?ta specijalno proučava jo? sam na osnovama ali sa strojen
kojeg sad imam brzo se zasitim, jer kad napravin animaciju i onda stavin 500 frameova renderat cirka 5-6 sati pa kasnije vidin da
iman neku gre?ku od muke zatvorin max.
Evo da se uvjerite dok većina modelera ima kompjutere koji prolaze optimalne zahtjeve ja radin na ma?ini koja
nije pro?la ni minimalac :lol: :lol: :lol:
http://img85.imageshack.us/img85/2903/testhv1.jpg

Al opet, doći će bolji dani :thumbsup:
Post #16 · Mar 14, 2007, 11:06 PM
Wizard delimicno si upravu, ja nisam od pocetka upoznat sa radom ove ekipe ali kad sam dosao na ovaj forum to je sve vec bilo u nekoj stagnaciji. Glavni razlog je cini mi se finansijski, jer tesko da neko moze da zivi u Hrvatskoj ili bilo kojoj zemlji na Balkanu samo od prodaje igara, mozda i moze ali da bi se to ostvarilo potreban je ogroman trud i finansijska podrska. Mislim da je ova ekipa vec ulozila veliki trud u sve ovo i postigla je dosta, ali ljudi moraju od necega da zive, nisu vise klinci imaju obaveze tako da je meni potpuno jasno zasto ovo vise nije kao pre. Kad bi neko Ediju rekao sedi programiraj igre imaces 3000 evra mesecno mislim da bi on bio najsretniji covek na svetu, ali na zalost nije tako. Evo znam i iz mog iskustva radim igru godinu dana blizu sam kraja, a nikako da zavrsim imam druge obaveze od kojih mi direktno zavisi buducnost i zbog kojih nikako da je privedem kraju. Zao mi je sto je Edi resio da ovo zavrsi ovako i da na kraju to bude freeware, dosta je vremena ulozio u igru, ali kapiram da nema izbora.
Post #17 · Mar 15, 2007, 12:35 AM
Bas mi je drago da smo dosli do ove diskusije, mozda je sve ovo trebalo reci jer smo vec prije to sto osjecate osjetili..

Ivan je tocno pogodio, situcija je takva da moje dan zivota provedem na kompu radeci za uspjeh, za novac da bih kasnije u miru mogao raditi sve ono sto najvise volim na le?eran nacin. Sada svaki dan radim od 8 ujutro do 1-2 ujutro.. upravo tako provodim zadnjih 7 mjeseci, samo da bih uspio i nikako da predjemo ja i ekipa tu stepenicu. Da imam novaca pomogao bih svima koji prolaze ovo sto ja moram proci, tako je to kada nemas nekog bogatog u familiji tko bi te malo gurnuo .. danas su tocno to rekli u Microsoftu na tv-u. Vecinu uspjesnih je uspjelo zbog potpore iz familije.
Moji roditelji vjeruju u mene, i to je sve sto mi mogu dati :|

ZD bi sa gustom napravio kako treba, vremena nemam a sve sto je ostalo od posla je programerski dio.

Da se nista ne dogadja nije istina. Dugo nije bilo novina na stranici i forumu, bila je ta neka neradna pauza prosle godine ali trenutno stanje nije takvo.

GS i GEM zajedno:
- Era of Wars, web based game (ovo je inace tajni projekt, ali jebiga, da se zna da se nesto radi). Ovo je nesto sto nesmijemo niti necemo zeznuti, trenutno kompletan team radi na tome. Potpisuju se ugovori i stvar je malo ozbiljnija i na svijetskoj bazi.
- ZD se zna stanje i uskoro bi trebao zavrsiti menu i instalaciju
- GS uskoro dobiva novi i puno bogatiji sajt
- Igrice.hr se priprema revolucija casual zabave na ovim podrucjima
- Sljedeci tjedan mozda odemo u ZG na neki sastanak za TV igrice (memory and shit, Z1 , ovo je jos u zraku)

Eto, rade se stvari... :D Samo sto se danas pokusavamo vise fokusirati na novac, dok prije nije bilo tako.. lakse je dok ides u skolu, dok si bez obaveza itd..
Post #18 · Mar 16, 2007, 9:34 AM
Nema galamdjije poput mene koji se uvijek derao okolo da se nesto radi, zato svi misle da se sad nista ne radi :lol: :lol:
Iliti, ja sam se uvijek folirao sa uspjesima tima, kako bih podigao team u ocima drugih ljudi. Duboka diskusija...

Wizzard, iskreno mi je zao i znaj da nisi jedini. Probaj se staviti u poziciju ljudi koji su ulozili doslovno godine svog zivota, pa stoji tu gdje je trenutno. Mislim da ne bi trebalo trositi rijeci na ono sto je bilo i sto se dogodilo, vec sto bi se i sto se mora uciniti. Generation Starsu je potreban novi sjaj i polet, ali nisam siguran da li ima ljudi koji bi to i ucinili.

Pred neko vrijeme sam predlozio Ediju da udrugu napravi "free for all" a da njom upravlja postojeci team. Da se financira od clanarina i prodaje igara te da se pomogne programerima clanovima udruge sa savjetima iskustvom i kontaktima i tako dalje, da ne idem u detalje. To sve skupa lijepo zvuci, ali teorija je uvijek jako daleko od prakse. Problem je sto sve zahtjeva strasno puno vremena, posvete i naravno novaca. Kako za udrugu, tako i za one koji njome upravljaju. Biti profitabilan nije jednostavna stvar.

Trenutno je jedna druga ideja aktualna gdje cemo pokusati iskoristiti potencijal GS web stranice, to je sve sto cu reci.
Post #19 · Mar 16, 2007, 3:21 PM
A da nadjete sponzore? Iako je to malo tesko, dobri PR bi to mogao.
Post #20 · Mar 16, 2007, 4:32 PM
Tesko je naci sponzora bez nekog projekta...
Kada budemo imali neki projekt (koji ce biti pri kraju) onda je lako naci sponzora...
ali traziti nesto lovi ili bilo sta drugo bez proizvoda je nemoguce...
Post #21 · Mar 22, 2007, 11:26 PM
Yo!

Sjećate se mene? Naravno, znam,znam.....
Navraćam ja ovamo će?će ali ne nailazim na nikoga! Prije bi bio neko i na chatu!!!
Dajte ljudi, nije valjda da ste pozavr?avali ?kolu i sada rintate ko ja a neznate za?to i kako!

Ne započinjite puno projekata odjednom jer TO JEDNOSTAVNO NIJE DOBRO (povika?e vrapci na grani)

Dr?ite se jedne ili max dvije stvari (jedna neka bude velika a druga malo manja) i dovr?ite to!

Pratio sam ja dosta ovakvih foruma (BBS-ova) jo? tamo krajem osamdesetih godina (kada si dizao kredit da bi sat vremena bio na internetu) i vidio puno ovakvih timova koji su počinjali puni elana i ideja i volje a sve bi se na kraju svelo na priču (nogomet, nacionalna pripadnost, ko je veći hrvat ili neznam ?to već).
Vi ste mi do danas najdra?i!! Ozbiljno!

Eto toliko, pukao bi a da ovo nisam napisao! :P

Pozdrav svima!
Post #22 · Mar 22, 2007, 11:40 PM
phoenix229 wrote:
Yo!

Dajte ljudi, nije valjda da ste pozavr?avali ?kolu i sada rintate ko ja a neznate za?to i kako!

Tako nekako :|
Post #23 · Mar 23, 2007, 4:26 PM
Edi ne znam da li si citao pravila za ovo takmicenje, skrenucu ti paznju na sledecu tacku:

7. No sexual, no violent contents will be accepted
Some blood is accepted. Extremely bloody scenes will be refused.

ZD bas i ne spada u ovo some blood... :D
Post #24 · Mar 23, 2007, 6:36 PM
ih, pa to je onda za djecu ;)
Post #25 · Mar 23, 2007, 8:16 PM
da ne otvaram novu temu..

nabacio sam jedan manji review o usluzi gemstudia, odnosno korisnici.com za pruzanje besplatnog hostinga...

http://www.area85.net/ops.php?ID=1222

pa ako netko zeli procitat...
Post #26 · Mar 23, 2007, 11:27 PM
crystal wrote:
da ne otvaram novu temu..

nabacio sam jedan manji review o usluzi gemstudia, odnosno korisnici.com za pruzanje besplatnog hostinga...

http://www.area85.net/ops.php?ID=1222

pa ako netko zeli procitat...

:clap: :clap: :clap: :thumbsup:
Post #27 · Mar 24, 2007, 9:50 AM
@ Phoenix
Pheonix kuco stara :) Sta ima u Dubrovniku? Lijepe rijeci tipkas, kao sto i iskustvom zboris. Samo cu reci jednu stvar, linija manjeg otpora. Medjutim, odgovorno tvrdim da ja osobno ne idem tom linijom!

@Crystal
Strava, hvala puno!
Post #28 · Mar 24, 2007, 11:20 AM
Firedule wrote:
@ Phoenix
Pheonix kuco stara :) Sta ima u Dubrovniku?

@Crystal
Strava, hvala puno!

Ma ni?ta nema , jedan dan sunce , drugi dan skoro snijeg, prehlada i naravno puno posla a malo para, kao svugdje!
Inače, kada ćemo saznati vi?e o onoj igri koju tajite kao zmija noge?

Pozdrav!
:twisted:
Post #29 · Mar 24, 2007, 1:05 PM
phoenix229 wrote:

Inače, kada ćemo saznati vi?e o onoj igri koju tajite kao zmija noge?
Pozdrav!
:twisted:

da... i mene zanima, pa ako mozete dat neko jasnije objasnjenje :)
Post #30 · Mar 24, 2007, 4:59 PM
Ja ne znam mnogo,ali koliko znam bice do jaja ako istraju u ovome. :thumbsup:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in