Ako mogu pomoc...

Replies: 13 Views: 57 Started: May 3, 2007, 5:36 PM
Ako mogu pomoc... · May 3, 2007, 5:36 PM
Evo ne bi zelija otvarat topice bezveze i tamo di im nije misto pa ako je potrebno premjestite ovaj post di god treba.

Prvo hvala na Moderatorskom "cinu" za ovaj forum :)

Odavno vec pratin GS i vas rad preko Mate najvise, u suradnji sam sa GEM Studiom i svi ste jako dobri momci, dobro da sad ne prican puno i hvalin vas da se ne umislite... :P Zelin samo rec da (ako trebate) mozete racunat na moju pomoc sta se 3D Modeliranja tice (objekti, oruzja, zgrade) i nesto sitno 2D-a (u PaintShopPro-u koliko mogu, vecinom buttoni, okviri, mozda pozadine...).

Inace iz Splita i iman 18 god za koji misec. Eto toliko od mene za sad! ;)
Post #2 · May 3, 2007, 7:54 PM
Dobrodo?ao :) Svakako mo?e? pomoći, javi se Ediju ako se on prije ne javi tebi :)
Post #3 · May 3, 2007, 8:53 PM
Di si prika.. već san reka da je glupo radit mix 2D-3D pogotovo zato ?to je jako te?ko radit
kvalitetnu grafiku (osim ako nema? puno slobodnog vremena)
:eh:
Post #4 · May 3, 2007, 9:17 PM
Evo me prika... :D Istina, a i neman bas previse slobodnog vrimena ali nac ce se nesto pogotovo kad ste vi u pitanju, narvno ako bude tribalo, samo vicite ;) Sve sta nije organsko se da modelirat s moje strane :)
Post #5 · May 3, 2007, 9:34 PM
Samo modeliranje nije tolki problem, texturiranje (i renderanje sa jadnim kompjuterom) je ubitačno
Post #6 · May 4, 2007, 10:39 AM
Bok Nebo :cool:

Problem kod modeliranja i potrebne grafike u ovoj igri je taj sto nam trebaju slikice cca 300x300 (govorim napamet) u kojima zgrade/oruzja moraju izgledati fantasy prljavo, ne onako ravno kao Command & Conquer zgrade i sve nekako ukoceno kako .. jao tesko ovo objasniti :)

Najbolje da te pitam odmah:
- koliko dobro znas modelirati, neznam kako ali opisi nekako? (slobodno budi umisljen) :)
- da li bi znao napraviti npr. sjekiru zabijenu u palj od stabla a da zigleda onako fantasy prljavo, znaci da nije sve sjajno kao oprano Pervolom :P .. ?
Post #8 · May 4, 2007, 12:50 PM
Nice!
User posted image

Koncepcija, neznam ali za test recimo:
- Ovako neku sjekiru: http://www.weaponsemporium.com/WE-Attil ... Bronze.jpg , http://medieval.stormthecastle.com/imag ... dbattleaxe
- Neka lezi na panju od odrezanog drva
- okolo se moze vidjeti zemlja
- pozicija kamere je gore (kao u kutu neke prostorije) koja gleda prema dolje za cca. 45 stupnjeva - gleda u panj/sjekiru/zemlju

Nadam se da kuzis.. znam da je teksturiranje jedan od najgorih poslova pa probaj nesto samo da vidimo koliko se moze tako nesto teksturirati.

Za panj i drvo kasnije na svim slikama jos treba vidjeti .. moramo se dogovoriti dali ce uopce biti pozadine ispod svih oruzja, ako hoce mozda bude uvjek ista kao npr. taj panj.

Hvala!
Post #9 · May 4, 2007, 12:58 PM
Znaci neka od one dvi sikire, zabivena ili lezi na panju od odsjecenog drveta?

I pretpostavljam da ce ti trebat samo render tako da ne trebam pazit oko polygona.
Post #10 · May 4, 2007, 1:02 PM
> Znaci neka od one dvi sikire
Yes, bilo koja

> zabivena ili lezi na panju od odsjecenog drveta?
da lezi na panju

> I pretpostavljam da ce ti trebat samo render tako da ne trebam pazit oko polygona.
Hehe, deri sa poligonima :)
Post #11 · May 4, 2007, 1:08 PM
Ok! pocet cu ovaj vikend nemam bas previse vrimena ali nac ce se nesto pa cu vas obavjestavat ode ;)
Post #12 · May 4, 2007, 1:14 PM
Okey!

@Vedran
Procitaj prijasnje postove i reci mi sta mislis o pozadini za oruzja..
Post #13 · May 4, 2007, 4:20 PM
Pozdrav Nebojsa :thumbsup:
Post #14 · May 8, 2007, 2:05 PM
Javi cim napravis nesto..

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in