NOVI GS FORUM!!

Replies: 29 Views: 9,258 Started: May 29, 2007, 2:31 PM
NOVI GS FORUM!! · May 29, 2007, 2:31 PM
Aleluja, eto vec 5 dana se borim sa forumom i napokon je gotov! Imali smo problema sa serverom pa su nestali neki postovi iz ovog mjeseca ali nista strasno.

Malo je drugaciji koncepcijski, trebat ce se naviknuti i nece biti lako dok je sve ono sto je bilo lijevo sada desno :think:
Otvoreni smo za prijedloge, nova verzija foruma podrzava i pod-forume pa se puno lakse organizirati..

Uglavnom, uzivajte ;)
Re: NOVI GS FORUM!! · May 29, 2007, 9:25 PM
Vrati mi staru titulu (zanimaju me skinovi)...

nije loše nego se stvarno triba navikniti :(
Re: NOVI GS FORUM!! · May 29, 2007, 9:51 PM
Heh, svi su trazili novo i eto sada.. 5 dana sam se mucio da bi ovo dobili.. jedino sto mogu je staviti standardni skin, onaj subSilver.
Re: NOVI GS FORUM!! · May 29, 2007, 10:33 PM
lažeš :fight:
Re: NOVI GS FORUM!! · May 31, 2007, 4:02 PM
nije loše... ali me zaboli glava od svih tih novosti :D

desno-lijevo... ma čudo je to, ko ringišpil
Re: NOVI GS FORUM!! · May 31, 2007, 5:40 PM
Nekako mi se cini da je forum malo zamro... Zar nije moguce neku tamniju temu podesiti?
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 4, 2007, 10:36 AM
Ja dignem novi forum, a on umre zbog toga :( jao sto sam vas slusao :)

Stavljam standardan skin (onako kako smo navikli), ovaj novi forum jos nema nikakvih public skinova.
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 4, 2007, 1:16 PM
bolje standardni skin ovako je bolje i nemoj mjenjati for :pray: um više ovo je ok
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 5, 2007, 4:57 PM
Jeste ok samo sto vise nema nikog na forumu... :|
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 5, 2007, 5:13 PM
Ne znam zašto, ali baš me ne privlači novi forum. Uopće mi se ne da pisati kada ga vidim. :cry:
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 5, 2007, 6:55 PM
Ja mislim da je ovo naucni fenomen, niko nije mogao ni da pomisli da ce izgled foruma, koji je btw promenjen na zahtev korisnika, toliko uticati na njegovu posecenost. Sad kad bi neko ko nikad nije bio na starom gs forumu pogledao ovaj forum i onaj stari rekao bi da je ovaj mnogo lepsi i bolji. Medjutim vecina ljudi koja je aktivna na ovom forumu je jednostavno navikla i vezala se za stari izgled koji su gledali 2,3,4 godine i sad kad vide ovaj to vise nije taj forum,kao da je izgubio dusu. Nisi svestan koliko ti nesto znaci dok to ne izgubis. :D

Resenje:
1. Da Edi vrati stari forum! Ovo resenje povlaci i posledice, npr. Edi ce da poludi sve da nas pobije... :skull:
2. Da se na neki nacin ovaj novi forum izgledom priblizi onom starom, mozda ovo pomogne: http://beta.colorizeit.com/index.php
3. Da se nista ne dira nego da se naviknemo, ako je potrebno nek neki krenu na terapiju privikavanja, a ona glasi: napisite svaki dan po jedan post.
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 6, 2007, 4:48 PM
da ja se slažem sa svima
Edi daj vrati stari skin :thumbsup:

ovo nije više Gs forum ovo me podsječa na druge forume ovaj naš nije nitko nikad imao taj skin mislim.

Moj savjet je da zadržiš stari skin i da mu dodaš opcije od novog foruma jedino tako če funkcionirati
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 7, 2007, 7:11 PM
To je nemoguce osim ako se bacim u Skining posao :)

Nije mi bed vratiti na stari jer jos uvjek postoji ja staroj lokaciji, jedini problem je sto cemo izgubiti ove postove od promjene dizajna i nitko novi se ne moze registrirati.
Mislim da je samo pitanje vremena kada ce se poceti masovno raditi novi skinovi.

Evo za sada jer je dosta tamniji (kako smo navikli) mozda da stavim ovaj:
http://beta.colorizeit.com/index.php?st ... 3_acidtech (zaskrulajte malo dolje)

sta kazete?
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 7, 2007, 7:30 PM
Čini mi se ljepši.
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 7, 2007, 7:37 PM
Evo aktivan je, cini mi se onako srednje, ok.. bolje od svega do sada na novoj verziji.

Ako vam se svidi da bude "za stalno" onda se bacam na posao da ga ucinim viđe GS stil, header slika i sl.

Ono "za stalno", to mislim dok ne nadjemo neki naravno "jebeniji" :)
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 7, 2007, 8:42 PM
Evo rijec jednog od starosjedioca. Meni je forum totalno zakon! Malo mi je cudna ova plava traka ispod headera, ali to se da srediti. I ove boje desno "font color", koji ce mi to vrag?

Inace zakon. Valjda nece ljude biti sram doci na forum i napisati neku porukicu, malo se druziti...

EDIT> Boze, sada kad sam napisao da sam starosjedioc, sam ugledao lijevo pod avatarom, da sam uclanjen pred vise od 4 godine :shock: :shock: :shock: Majko mila, di prodje to vrijeme, HALO???
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 7, 2007, 8:53 PM
E super je ovako! Podseca na stari forum! :thumbsup:
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 8, 2007, 10:36 AM
Meni je isto stari već prirastao srcu i teško ću da se naviknem na ovo. No ako je ovo budućnost (bolja verzija) onda se nema šta. Svakako sam za to da se što je više moguće ovaj forum vizualno pribliši starom jer mi je nekako stari bolje padao oku od ovog mrtvog sivila. Više ekrana je bilo iskorišteno, i prevladavala je ona, za nas riječane, posebno ugodna PLAVA boja, dok je ovdje sve otišlo "undead". Gornji dio je ok, suženje se još može nekako preživjet (ako mora biti tako dobro, ali ako nemora vraćaj to nazad odmah!!!!), ali sivilo mi se ne sviđa.

P.S. Ako će stvarno biti terapije objasnite kada i gdje!

Osim tih vizualnih stvari tu su i tehničke. Ne znam da li je do mene, ali tu nešto nikako ne štima:

1. ne vidim hrvatske znakove, umjesto njih mi je ? No ne svaki put. U jednom postu može biti da se neko slovo vidi a drugo je zamjenjeno upitnikom, a ne radi se o samo jednom slovu tipa smo Ž ili samo Š nego je random.

2. ne vidim embed-ane linkove, one tipa sa youtube-a, vidim samo "kod" (adresu) od njih umjesto animacije gdje moram pritisnut play.

3. ne vidim neke smajlije, slična stvar kao i sa hrv. znakovima, u istom topiku se može vijdet jedan a od drugog samo tekst (ono : beer :, : devil : itd...)

To su neke stvari koje mi se nikako ne sviđaju, a ne znam kako ih ispravit.

Osim toga sve je za 5! :thumbsup: :D
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 8, 2007, 10:46 AM
Egone, ona plava boja koju spominješ je bila sličnija sivoj nego ova ili bilo koja druga boja. Meni se ova boja sviđa. Ne sviđa mi se to što više ne postoji popis zadnjih aktivnih topica na naslovnici.
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 8, 2007, 5:51 PM
da da da da da da da da da ovo je puno bolje uglavnom koliko vidim forum treba biti taman u nijansama plave boje jer smo tako navikli , meni osobno ful odgovora

:thumbsup:
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 9, 2007, 10:44 PM
Evo da odgovorim na par "pitanja/zamjerki".

Ovo je nova verzija foruma koja nas je iznenadila mnogim promjenama i na mnoge cemo se morat privikavati.

Sto se tice dizajna, ovaj template je jedan od rijetkih dostupnih ali trenutno najblizi onome sto smo prije imali. Ali autor onog naseg dizajna upravo radi na phpbb3 verziji koja ce btw jos bolje izgledati tako da cim on to napravi do kraja ja to bacam umjesto ovog ovdje pa se ne usplati vec sada raditi na dizajnu ovog ovdje.

Funkcionalnost, osobno i meni se neke stvari ne svidjaju mada ima masu super novina. Ne razumijem zasto nema podrske za HTML koja je nekada full bitna, sada je puno teze prikazati film sa youtuba. Istrazit cu kako to ukljuciti pa to sredim vremenom.
Smajliji i hrvatska slova se lose vide samo na starim postovima, nuspojava konverzije baze podataka "stari forum > novi forum".

Nadam se da sam odgovorio na sva pitanja, ako vas jos nesto zanima samo pucajte!
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 10, 2007, 7:31 AM
Mene zanima da li je Yogsi ostao na starom forumu? :yogsi2:

A nije evo ga...
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 10, 2007, 11:50 AM
Nisam ni znao da imamo novi forum... a ja stalno gledam kako to da na starom forumu nema nikoga... nisam vidio nikakvu obavijest :fight: :lol2:
BTW svida mi se ovaj izgled... meni je ionako bitno da je funkcionalno
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 16, 2007, 6:04 PM
dobar je novi forum... osjećam se kao neki andergraund mačak hehe :)
ne ne, stvarno, dobar je :thumbsup:
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 18, 2007, 11:31 AM
dobar je da
samo nikog nema svi još uvijek idu na stari
ja uopće ne znam zašto je stari još živ , a i kad na google napišeš generationstars baci te na stari ma mislim stvarno šta je ovo edi :naughty: :naughty:
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 19, 2007, 8:04 AM
Ajde ajde nista strasno :D napravio sam redirekciju koja ocito radi samo kako se otvara /forum/ na staroj lokaciji. Samo je Burke nesto bio komentirao za Dina sto je bio njegov mail na RTL-u.

Evo na starom forumu sam napravio da je vidljiva samo tema gdje se moze pronaci link do ovog foruma.
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 20, 2007, 10:20 PM
E meni su boje bas lijepe, kao da sam ih ja odabrao.
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 25, 2007, 6:13 PM
Ova tamno plava boja je totalno sranje, ništa ne vidim. Forum je inače super, jedino jebe to što se osjećam kao daltonist.
Re: NOVI GS FORUM!! · Jun 26, 2007, 12:25 PM
hehe, istina kad udara svijetlo u monitor ova tamna slova se nesto teze citaju, al inace je forum skroz ok. :cool:
Re: NOVI GS FORUM!! · Oct 12, 2008, 10:17 AM
Firedule wrote:
Evo rijec jednog od starosjedioca. Meni je forum totalno zakon! Malo mi je cudna ova plava traka ispod headera, ali to se da srediti. I ove boje desno "font color", koji ce mi to vrag?

Inace zakon. Valjda nece ljude biti sram doci na forum i napisati neku porukicu, malo se druziti...

EDIT> Boze, sada kad sam napisao da sam starosjedioc, sam ugledao lijevo pod avatarom, da sam uclanjen pred vise od 4 godine :shock: :shock: :shock: Majko mila, di prodje to vrijeme, HALO???

ode a da neznas...

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in