Replies: 7Views: 2,531Started: Nov 9, 2004, 2:15 AM
New team member! · Nov 9, 2004, 2:15 AM
Please welcome the new team member: m4t3 Jos neznam puno ime i prezime od 100 pitanja tog se nisam sjetio .
Kao sto vec neki znaju, bolje zna crtati nego programirati sto je tocno ono sto nama i treba!
Post #2 · Nov 9, 2004, 9:11 AM
Dobro dosao! (sad ti je gotovo nema povratka, muahahaha )
Post #3 · Nov 9, 2004, 12:50 PM
Hvala!
kad si već spomenia crtanje.. skenirat ću svoja 2 zadnja rada i poslat ću ti na mail...
Post #4 · Nov 9, 2004, 5:15 PM
Ej, edi.. evo napravia san primjer za onog vojnika ?to si mi govoria... Na ovom primjeru je sa pi?toljem i torbom... Poku?a san napraviti "3d efekt" sa svijetlijim i tamnijim nijansama... Javi jel valja..
Slika ima crnu pozadinu jer sam mora tako napravit jer blog slike moraju biti veličine 200x150...
Post #5 · Nov 9, 2004, 11:48 PM
Bok, dobro si ga napravio, trebalo bi ga jos malo zaprljati i super ce izgledati! E, i ako nije problem da je sve oko njega crno tj. njegova podloga, jer se lakse ubaci u igru i da te jos usput pitam, znas li raditi alpha maske na slikama? (ono, sve sto ce se nacrtati na ekran da je bijele boje a sve ostalo crne)
Evo primjera iz one igre: (da ovako nekako ispadnu na kraju) Bilo bi fora cak da su nacrtani tako da se bilo koje oruzje moze ubaciti pod ruku kao dodatna slika i da si pasu kad se spoje te slike...ali to sad nije vazno.
btw, sve ono je ionako mali test primjer.
Post #6 · Nov 9, 2004, 11:50 PM
Oho new recruit?.lets see what the man can do?.!
Dobrodosao !
<-------------- Nakon sto sam "mukotrpno" provodio anketu o tome tko najbolje crta unutar GSteam-a, proglasavam pobjednika: m4t3 Svi clanovi team-a (osim m4t3-a) imali su negativne ocjene nakon ankete a jedino m4t3 jos nije predstavio nekakav svoj rad i zato je najbolji Tesko da moze biti gori od nas <--------------
Malo sam skrenuo....no, salu na stranu...ti nam trebas i vjerujem da ces nam dobro doci..!
Post #7 · Nov 11, 2004, 11:00 PM
No da i ja pozdravim covjeka
Co mona ka desi hahahaha ajde pa da vidimo jeli ti se isplatilo doci u ovaj team :p
Post #8 · Feb 15, 2005, 6:00 PM
Sarkasticni Zola. To je dugorocno ulaganje. Pa covjece ako nista po broju clanova mozemo reci da smo tim. Obozavam sarkazam.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅