Replies: 18Views: 4,878Started: Jan 20, 2005, 7:18 PM
Brisanje igara sa stranice! IMPORTANT ! · Jan 20, 2005, 7:18 PM
Ovako, malo sam se nacitao na netu i naucio to da je sa dobrom stranicom velika razlika u prodaji igara, jedan tip je prije dva mjeseca izdao svoju PRVU igricu i prodao ih je 400 komada (20$) a stranica mu je ne genijalna nego PERFECT! http://www.nurium.com
Iz tog i mnogo drugih razloga cu maknuti sa stranice sve shit igre i one slabije kvalitete, od Medium type (Snakey, Raklem), od small (sve igre)..
Pa sam mislio napraviti neku sekciju pod one linkove gore "MISC" ili "STUFF" ili "OTHER" ili "TEAM".. i tamo sa desne strane sva nase imena sa izlistanim igrama koje smo napravili i mini screenshotom. U sredini stranice ce pisati razni Article-i koje cemo pisati (kome se da), Goran D. ih vec ima par u planu i od prije jedan napisani. Kada se klikne na igru u desnom meniju da se livo umjesto liste articla stvori igra (znaci, ne kao obican prikaz igre)
Sta mislite o tom potezu?
Sljedeci potez ce biti ijenjanje glavne stranice u more atractive design and contents, ali to poslje kada ovo rijesimo!
Post #2 · Jan 20, 2005, 7:21 PM
Sve je to OK ali mislim da ne treba opet mjenjati dizajn stranice, mislim da je ovo sasvim dobro...! :smile:
Post #3 · Jan 20, 2005, 7:21 PM
Bleb, pa sta nije ta selekcija napravljena vec sa Main dijelom stranice?
Post #4 · Jan 20, 2005, 7:32 PM
Ne mislim mjenjati dijan direktno, nego nacin na koji je sadrzaj smijesten.
A GAMES sluzi kao SHOP tak oda tamo mora biti samo najkvalitetnije, a geek-ovi idu u tu novu posebnu sekciju gdje ce naci sve ostalo.... kupce sa parama ne zanimaju shit igrice,... ili stare male igre...
Post #5 · Jan 21, 2005, 10:54 PM
E ja se slazem sa edijem jer sve igre ipak ostaku na sajtu a one najblolje ide u games(shop) tako da oni koji kupuju igre nece morati da se smaraju sa onim small i ostalim igrama koje nisu za shop
Post #6 · Jan 22, 2005, 2:42 PM
Ako mislis da ce to pomoc, napravi tako. Ostale igre mozes stavit pod link SMALL ili OTHER Projects.
Post #7 · Jan 22, 2005, 4:19 PM
Mislio sam stvoriti novu sekciju na stranici, jes nesto za development vezano...samo sto neznam kako to nazvat jer DEV vec postoji!
Tamo bi sadrzaj kao: - Nasi tutoriali - Nasi korisni programcici (tipa GetPixel Color i neki buduci MapEditor) - Nasi Article-i, ono sto je Goran pisao i jos ce pisati,... vec pise ustvari. - Nasi osobne small igrice, sve one koje nisu suvremene igrivosti i/ili grafike - Isto nesto kao news sa ljeve strane kao i na DEV ali sa novostima sto je doslo tamo, i bilo kakvi tip-ovi oko programiranja i igrica..ma sve sto nema veze sa updatiranjem DEV-a i glavnih velikih novosti!
Post #8 · Jan 22, 2005, 4:58 PM
Na edijev zahtjev postam komentar: Ovo je komentar. ?:razz:
EDIT: Ok dosta zezanja, Ok ideja tako nesto bi moga napravit. Nemam trenutno ideju kako bi se zvalo ali sitit cu se ja.
Post #9 · Jan 22, 2005, 5:03 PM
Ma oces! to svi kazu pa se nikad vrate!!!
Post #10 · Jan 22, 2005, 5:28 PM
Pa kad se nikad ne sjete Nek bude Tutorials&Articles ili GS-Zone ili nesto tako... Tips&Tricks...
Post #11 · Jan 23, 2005, 3:48 AM
Nisi mi ti neki clan tima igore, nikakve koristi od tebe, ovaj topic se treba ozvati umjesto: Brisanje igara sa stranice! IMPORTANT ! u > Brisanje igora sa stranice! NOT IMPORTANT !
:wink:
Post #12 · Jan 23, 2005, 10:50 AM
A mislin stvarno ono... e. Kako se mos tako ponasat?! Jedno je kad me vridas privatno ali ovako javno... Vise ti ne odgovaram na nijedan post! :mad:
Post #13 · Jan 23, 2005, 8:39 PM
Evo par prijedloga...
- Utility - Useful - Underground (lol)
Ej edi bilo bi dobro da se napravi (ako mo?e) da svaki član ima svoju podstranicu (čini mi se da je to prije bilo) tipa edifreak.generationstars.com na kojoj je ka u developmentu na lijevoj strani news (koje član pi?e) i na desnoj su predstavljeni projekti koje je radia...
What do you think?
Post #14 · Jan 23, 2005, 11:16 PM
To bi bilo dobro, onako kao neki development blog....to bi dobro doslo...
Post #15 · Jan 23, 2005, 11:52 PM
Ma super ideje!!
Ovako, ono sto je tebi smijesno isplao ce i biti jer je stvarno najbolje, nova sekcija ce se zvati "Underground"!
A ovo da svako moze imati svoju stranicu, to isto bez beda! Samo sto nemamo toliko poddomena koliko nas ima, tko bi sve htio imati svoju stranicu? Neka kaze pa cu to napraviti veceras!
Post #16 · Jan 23, 2005, 11:54 PM
Ja, jer neman nigdi predstavljat svoj 3d modele...
Post #17 · Jan 23, 2005, 11:54 PM
:yes:
Post #18 · Jan 24, 2005, 12:10 AM
Ovako, napravit cu na forumu novi podforum koji ce se zvati "Dev Blog". Tamo ce te svi pisati svoje Postove, ja cu napraviti da vase privatne stranice citaju i pokazuju novosti od tamo ali da pokazuje samo one koje su postane by vas username.
Desno u meniju ce biti: - Prvi menu: na vrhu linkovi drugih u timu privatnih stranica - Drugi menu: na forumu ce biti jedan post koji ce imati subject MyMenu u kojeg sto god stavite ce se pojaviti u desnom meniju! ja cu sve pripremiti!
kako vam se svidja?
Post #19 · Jan 24, 2005, 12:11 AM
jako!
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅