Replies: 8Views: 3,338Started: Jun 2, 2003, 10:44 PM
Za lutalice · Jun 2, 2003, 10:44 PM
Svi vi koji lutate po nasem forumu i nemate pojma sta radite i zasto ste ovdije....ovo je pravo mjesto za vas...Pisite gluposti...Sta vas muci u zivotu (skola, ljubav, posao...)....I mi cemo vam odgovoriti...!!! Odgovor nece biti profesionalni ali biti ce jedinstven...!!! Ja npr. mrzim skolu i jedva cekam da ju zavrsim i odem na FAX po mogucnosti neki informaticki... A sada vi nesto pisite ILI
Post #2 · Jun 4, 2003, 12:18 AM
Vidim da nitko nije pisao pa sam !!! Salim se... Ispravio sam sve komade u skoli i sada napokon mogu nastaviti programirati...!!! Sutra pisem test iz Fizike i samo moram dobiti pozitivno i za mene je skola GOTOVA !!!
Bedara :( · Jun 22, 2003, 3:15 PM
Dino sta da ti kazem, sto je Mare napravila :heartbreaker: stvarno je glupo i uzasno. Javi mi kad nadjes tog Roberta pa da ga zajedno razbijemo Ili hoces da ga trazimo zajedno? :mad:
Post #4 · Jun 23, 2003, 12:10 AM
Ni ja neznam sta da kazem. Ostao sam bez ljubavi svog zivota i sada... Bas neznam sta cu...ali morati cu ju preboliti. Neznam koliko ce mi trebati jer smo zajedno bili godinu i 9 mjeseci...tocnije 649 dana. Lud sam za njom i sada samo zelim ostati prijatelj sa njom i nastaviti svoj zivot. Totalno sam prestao programirati...Prestao sam spavati...Kao da sam prestao zivjeti !!! Svi vi koji koristite bilo koji od mojih programa/igara, ja se ispricavam sto vec neko vrijeme nisam nista napravio...ali treba mi vrijeme da stanem na noge i shvatim da je ZIVOT SJEBAN i da ga treba prihvatiti takvoga kakav je... Treba svaki dan biti spreman na sve i ocekivati i ono najgore !!!
Hvala na razumjevanju !!!
Post #5 · Jun 25, 2003, 3:23 AM
Miskec ako imas sta za pitati ja cu ti sve otvoreno odgovoriti....pitaj tu na forumu....jer vidim da smo mi doma u suprotnim smjenama... Ili ja spavam ili ti...!!!
Post #6 · Jun 25, 2003, 10:36 PM
Cao Dino bas mi je zao zbog tebe i tvoje devojcice.Ako je ono sto ja mislim po prici to je najveci debak na svetu.Reci mi zapravo sta se stvarno desilo mozda mogu da ti pomognem na psihickom planu jer je mene ostavio veliki broj devojaka i puno sam propatio zbog toga.Ako zelis reci mi ako ne nema veze ja necu da se mesam tamo gde netrba.
Opusti se bice sve uredu zivot se nastavlja pa ko zna mozda opet budete bili zajedno.Samo glavu gore to je moj moto u ovakvim situacijama. (a one batine sto ste spominjali to nepomaze nista samo bude jos gore)
POZDRAV Miskec
Odgovor Miskecu · Jul 24, 2003, 2:13 PM
Imas pravo stari moj, batine ne pomazu ali u ovoj situaciji da se nalazim na Dinovom mjestu ni ja sam neznam kako bi reagirao na ovo...mozda sam preburno reagirao prvi put, mozda je zivot previse losih tragova ostavio na meni, ali drzim da ovo ponasanje nije bilo lijepo, ali kako cujem Dino i Mare su se pomirili sad su mozda i vec u vezi, ipak sam siguran da je njihova buducnost neizvjesna:
Dino joj nikad nece posve vjerovati, Marijana ce se mozda gristi zbog toga, ili pak ce joj to ici na zivce te da ce opet se povjest ponoviti... Meni je ona nadam se ostala frendica, nemam protiv nje nista jer vjerujem da ju je tip napio i iskoristio na taj nacin...
Ispricavam se ovim tekstom ako sam pokrenuo opet lose vijesti o proslosti koja se dogodila i o kojoj nemam preveliko pravo govoriti ali jednostavno sam morao to reci da se zna moje misljenje. Naime ovo sam mislio postati puno prije ali jednostavno sam to potiskivo.. Ali jedan nedavni dogadjaj (koji nema nikakve veze u ovoj prici) mi je odvezao jezik...
Zelim Dinu i Marijani nov pocetak i da ovo sto brzo zaborave
Post #8 · Aug 7, 2003, 11:20 PM
...prvo da kazem hvala na brizi... Pomirili smo se... Opet smo zajedno... Moje srce je jos bilo njeno pa sam joj pruzio jos jednu priliku... Sjebana je ljubav...sjeban je zivot...ali...ide...zivot ide dalje...!
NOD sta je to bilo sa onom tipicom ako se smije znati ???
Stare rane... · Oct 14, 2003, 2:56 PM
Cuj nemogu pricat ovako preko foruma, sorry... Vidimo se jednom u Voyageru na kavi pa cu ti ispricati.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅