Post #25
· Dec 12, 2003, 10:43 PM
E svaka cast, bas mi se svidja igra, nije bas igriva jer takvih igrica ima milijon ali svejedno super...a ideja sa obsticle je isto full dobra jer nisam bas puno takvih igrica vidio na netu!
Animacije sa Pod-ovima i lopticom su takodjer fora!
Takodjer sam primjetio da si izvadio slike iz .exe filea.
Drago mi je da ti se svi?a. Sla?em se da takvih ima milijon, ali to je moj prvi poku?aj

. Mo?da u budu?nosti ubacim jo? koju inovaciju.
Ja bi jos ovo ubacio:
-da se cuje zvuk loptice kad udari u obsticle
-da svaki put kad pocnes novu igru da random stvori neki obsticle (razlicitih oblika)
-popraviti bug(ako je to bug) kad sam pobjedio protivnika nisam ni vidio PlayerWins ekran. Valjda zato sto sam slucajno jos stiskao tipku da idem u ljevo...
-neki zvuk dok ides sa selekcijom po glavnom meniju
...to je manje/vise to...
- zvuk - nema problema
- obsticle - malo teze (probat cu ali mislim da nemam za to dovoljno iskustva)
- PlayerWins ekran - da, upravo tako stavio sam da OnKeyDown zatvori taj ekran pa se onda desi taj bug, ispravit cu to.
Samo da te jos nesto pitam:
-jesi li dobio odgovor od mene na onaj mail jer ja sam ga poslao 3 puta a nisam dobio izvjesce da je uspjesno poslano..?
-ako si ovo radio u DirectX-u, dali treba ono oko dvije stranice koda samo da bi aktivirao DX?
-Mail dobio, pro?itao i primio na znanje 8)
-Nije mi trebalo previ?e vremena jer sam koristio copy/paste, ali ima dosta koda - ustvari koristio sam samo podlogu i 2 spritea za Padove + 1 za lopticu (i kasnije +1 za prepreku).
ali sami DX mi nije bio toliko problematican jer sam imao gotove komponente, a po?to nisam extra genije pa da sve skuzim sam - skinio sam par tutorial sourceova, malo proucavao, kopirao dijelove koda (npr. kako stavit sprite na ekran), itd...
Pomogla bi neka dobra knjiga, ali nema se

.