Gink in Trouble 1.0.8 RC2

Replies: 26 Views: 6,097 Started: Mar 1, 2005, 7:27 AM
Gink in Trouble 1.0.8 RC2 · Mar 1, 2005, 7:27 AM
Javite mi sta mislite i svakako za svaki BUG koji otkrijete mada se nadam da ih necete naci :) a sada na igru!
I svakako dajte prijedloge za nesto sitno sitno dodati i/ili promjeniti! Mislio sam napraviti neki smoke oko explozije.....bo

I cuo sam se sa izdavacem, odgodio sam izdavanje igre kod njih dok ne finishiram update!

Download: gink_in_trouble108rc2.exe [9 MB]

Screenshots:
Linked image Linked image
Post #2 · Mar 1, 2005, 10:41 AM
Nas prvi TRAILER :)

Trailer: gink108_trailer.avi [1.7 MB]
Post #3 · Mar 1, 2005, 11:20 AM
Igra je uzasno napredovala, a particle efekti kad gink seta po ledu ili zemlji su izvanredni! :thumbsup:
Svida mi se i novi GUI, a prica je isto zakon. :yes:
Hvalospjeve vec znas pa evo da ukazem na par sitnih propusta kako bi ova odlicna igra bila jos bolja.
Vidim da i dalje ako nisam u top 10 ne znam koliki mi je score na kraju. Takoder vidim da nisi ubacio Ginku animacije.

Uocen je bug u replay-u: pogledaj replay bit ce ti jasno valjda - neki tileovi su obojani a neki ne (?!), ona ograda od tornja je uvijek obojana u tom replayu.

Od sitnih stvari koje nisu bitne ali da nebi bilo nismo znali evo 3:
- Nekad pri ulazu u igru nema onog blenda u prijelazu nego se igra samo pojavi (to je bilo i u ranijim verzijama)
- Kad krene igra iznad ginka odma skoci broj (bod) kao da je zgazio i obojao tile (ne sjecam se da li se taj broj zaracuna u bodove)
- Kad krene igra nekad se pojavi 'Level 0', a cesce ne.

Jos nesto, mislim da si to namjerno napravio ali mozda se varam: intuition je uvijek ukljucen.

Evo bas skidam TRAILER da vidim :)
Post #4 · Mar 1, 2005, 11:31 AM
Bas je super trajelr igru cu skinuti za 2h idem sad nesto do grada. Na koju foru si uspeo da snimis onaj trailer.
Post #5 · Mar 1, 2005, 11:34 AM
Vidim da i dalje ako nisam u top 10 ne znam koliki mi je score na kraju. Takoder vidim da nisi ubacio Ginku animacije.
Za score mi se nije dalo raditi jer primjetim da je ljudima veci cilj doci sto dalje nego napraviti veci score. Sredit cu nesto veceras!
A animacije za Ginka, lose su jer su samo par frame-a i morao bih programirati 2 dana samo da mu zakacim usi za tjelo i detekcije bi cudno izgledale jer mjenja oblik dok skace i pada...
Particle efekti su dosta ozivili atmosferu u igri...

Uocen je bug u replay-u: pogledaj replay bit ce ti jasno valjda - neki tileovi su obojani a neki ne (?!), ona ograda od tornja je uvijek obojana u tom replayu.
Jebiga, replay nije napravljen da snima sve ovo novo sto sam ubacio, a tako mi se to neda, glavno da Gink tamo skace i nesto radi :)
Probat cu nesto... 'S' prije igre i 'R' poslje igre da vidis -> to mozes vec sada ako ti/vam se probava...

- Nekad pri ulazu u igru nema onog blenda u prijelazu nego se igra samo pojavi (to je bilo i u ranijim verzijama)
Nikad vidio!

- Kad krene igra iznad ginka odma skoci broj (bod) kao da je zgazio i obojao tile (ne sjecam se da li se taj broj zaracuna u bodove)
Znam za to, mislio sam da se nece primjetiti, ne zaracuna nista. Maknut cu to!

- Kad krene igra nekad se pojavi 'Level 0', a cesce ne.
Ni to nikad nisam vidio ali nema beda, maknut cu i to!

Jos nesto, mislim da si to namjerno napravio ali mozda se varam: intuition je uvijek ukljucen.
Nije uvjek ukljucen, samo ga je puno lakse dobiti - trebas doci do 100px blizu dna...

Evo bas skidam TRAILER da vidim
hehe! :cool:
Post #6 · Mar 1, 2005, 11:54 AM
Vidio sam trailer, steta sta nema zvuka :-)
Zaboravi ono sta san reka za blend problem, samo mi se ucinilo :D
Tj u ovoj verziji ga nema u prijasnjim se nekad znalo dogodit da kad igra pocme i vidis ginka on jos blenda menu a nekad toga nebi bilo, nego bi bilo ovako kao sad menu ode i pojavi se igra - ovako je bolje.
Ma nije bitno - trabunjam gluposti.
Svaka cast :clap:
Post #7 · Mar 1, 2005, 11:59 AM
Thanks!

Da sam ubacio zvuk Trailer bi zauzimao vise i onda vise nebi bio fora s time da je sada skoro 2MB a igra je 9MB, ali ful strava stvar za buduce projekte i nase fanove ;)
Program se zove Fraps, krak postoji samo za verziju 2.1.0 a zadnja je 2.5.2!
Post #8 · Mar 1, 2005, 3:16 PM
He he znam za frpas pomocu tog programa mozes da prikazujes fps u dx igrama imam taj program odavno sam ga skinuo mislim da ima vise od godinu dana mocna alatka za pomocu u radu igara
Post #9 · Mar 1, 2005, 7:03 PM
uocio sam jos jedan sitni bug, tj graficki glitch.
na pocetku nove igre ostanu neki efekti iz prosle.
pogledaj ovaj screenshot gdje su ostali ovi tragovi od padanja.
http://files.generationstars.com/temp/_ ... avanje.jpg

BTW kad izlazi nova irena ? ;)

------EDIT-----
Ne radi ti S za snimanje replaya jer je S za snimanje screenshota. :razz:
Otkrio sam da se 'Level 0' prikazuje na pocetku samo ukoliko u prosloj igri gink pogine dok na ekranu pise npr 'Level 3'
Post #10 · Mar 1, 2005, 8:20 PM
Skinia trailer izgleda super :thumbsup:
Sad skidam ginka.... :wink:
Post #11 · Mar 1, 2005, 9:02 PM
I svakako dajte prijedloge za nesto sitno sitno dodati i/ili promjeniti!

Nije bas nista strasno, al mislim da bi bilo fora da kad ides po blatu cujes lagano *?ljap* *?ljap*.

Inace, i meni se nekad pojavi "level 0."
Post #12 · Mar 1, 2005, 10:13 PM
Znam ja dobro sta bi ti to sitno sitno htio promjeniti :P

-- EDIT --
@igor > 'T' prije igre da kreira/pripremi snimanje replaya!
Post #13 · Mar 1, 2005, 10:40 PM
ne radi mi gink :cry: izbaci mi neki error...

AppName: gink in trouble.exe AppVer: 1.0.0.8 ModName: mmswitch.ax
ModVer: 0.9.4.0 Offset: 00004e86
Post #14 · Mar 1, 2005, 11:02 PM
Evo napravio sam sve sto je spomenuto na ovom Topicu!!!

Igor: BTW kad izlazi nova irena ?
Nemres docekat Particle effects? ;)

M4t3: ne radi mi gink..
Nepoznato :(

Evo PATCH-a na 1.0.9: [150 kb]
http://generationstars.com/files/games/ ... _patch.zip
Post #15 · Mar 2, 2005, 1:31 AM
OK, vidim ispravio si sve ove sitne greskice jos samo ponekad imas gresku u boji tileova u replayu ako ces to popravljat.. i da, nakon replaya, promjeni se LAST GAME u onaj iz replaya, mislim da bi to isto htio popravit.

Sta se tice particlesa, joj vec vidim kako prsti krv u CI :)

@Mate
ovaj mi je tip greske poznat masu... mislim da sam ga sreo kad mi je winamp crka (tj neki dll) i onda mi je javljao takvu gresku. Probaj reinstalirat nekako taj mmswitch.ax ili nesto slicno
(DirectX mozda?)
Post #16 · Mar 2, 2005, 9:49 AM
Probaj reinstalirat nekako taj mmswitch.ax ili nesto slicno
(DirectX mozda?)

probat ću pa ću javit :thumbsup:
Post #17 · Mar 2, 2005, 10:19 AM
Evo bas sam upisao mmswitch.ax u google i ima dosta problema s njim.
vecina ih je vezano uz WMediaPlayer, a cini se da se radi o nekom codecu koji nije kompatibilan s drugima... ne znam kakve to veze ima s ginkom ali eto imas negdje na netu upute kako maknit iz registry-a taj file.

"vorte[x wrote:
":330b0]Obviously that mmswitch.ax codec is incompatible with your media player. I suggest you unregister the codec and delete it (and seek an alternate working codec)

Steps (assuming you're using a Windows on your C:\ and its folder name is Windows)

1) Start > Run > regsvr32 /u C:\Windows\System32\mmswitch.ax
2) Delete the file at your convienence.

Jee wrote:
it's the DivX multilanguage filter mmswitch.ax that is causing the crash. You can try to unregister this filter. Go to Start, Run, type in the box "regsvr32 mmswitch.ax /u" (without the quotes, including the spaces) and hit return. Then reboot your system.

@EDI
jos jedan prijedlog - prva 2 levela u arcade modu su uzasno kratka, pa mislim da bi ih treba malo produzit :)
Post #18 · Mar 2, 2005, 10:28 AM
Izbrisa san taj file, sad radi tnx Igor :thumbsup:
Post #19 · Mar 2, 2005, 11:11 PM
Igor: prijedlog - prva 2 levela u arcade modu su uzasno kratka, pa mislim da bi ih treba malo produzit
Prva 2 levela u arcade modu su uzasno lagana! ;)
Post #20 · Mar 2, 2005, 11:12 PM
Samo da kazem da je igra fenomenalana nisam primetio nikakve bugove osim gore navedenih a i neznam da li bi ih primetio da nisu napisani. SVaka cast Edi
Post #21 · Mar 3, 2005, 12:06 AM
glup prijedlog, al nema veze...

Za story dio igre, mo?e se ubacit da npr. u pola igre odozgor počne padati onaj negativni lik i ometa ginka u skakanju tj. padanju....
i da ga se na neki način mo?e ubit...

Ne znam oće li me itko sku?it.. al nema veze provajte. :thumbsup:
Post #22 · Mar 3, 2005, 12:31 AM
Skuzia san ali nece moci, nesmije biti ubijen ;) zbog nastavka.
Post #23 · Mar 3, 2005, 9:32 AM
Aha... evo jo? jedan prijedlog... napraviti slova generation stars ili ne?to slično.. razvrstana po mapi i ko sakupi sva slova dobije extra bonus :roll:
Post #24 · Mar 3, 2005, 11:06 AM
He He :D mnogo dobar predlog i kako skuplja slovo po slovo dole u cosku ili ngde drugde se ispisuje slovo po slovo kako igrac skuplja. To je dobra fora i mislim d anije tesko napraviti
Post #25 · Mar 3, 2005, 2:16 PM
Strava ideja, ali jebiga.. sad je kasno :(
prekomplicirano da ubacim tako nesto
Post #26 · Mar 3, 2005, 4:21 PM
A dobro nema veze sledeca verzija ce valjd aimati ovako je mnogo bolje nego sto je bilo sad kad ljudi pogledaju trailer ce videti kakva je igra i mislim da ce biti vise prodatih komada jeee
Post #27 · Mar 5, 2005, 8:17 AM
Novu verziju Ginka nisam jos imao priliku vidjeti jer mi je Edi nije htio dat kada sam ga pitao a sada ga ne mogu skinuti a ne mogu do Edi... :twisted:
Prijedloge i ostalo cu reci direktno Edi pa cete mi oprostiti ako ih ne napisem ovdje... komentare cu napisati cim ga dohvatim,ali po ovome sto ste vi napisali i sto sam vidio na slikama i traileru izgleda sjajno. Ogroman napredak u odnosu na prvotno izdanje :clap: :clap: :clap:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in