Post #19
· Dec 22, 2003, 12:49 AM
ja obozavam particle efekte, oni su mi kao krv i snjeg u Raklemu. Ali me uzasno muci taj DirectX8, nigdje ne mogu naci naredbu da nacrtam jedan pixel zadane boje.. nema te naredbe, mogu to izvesti jedino ako nacrtam neku sliku 1x1 sto je apsurdno i onda stotine takvih slika po ekranu da bih imao neki efekt sto je takodjer apsurdno. a kad tad cu naci negdje na netu kako to napraviti.
Ma tu stranicu nisam smio ni napraviti, rijetko je updeatiram jer neznam ni dali je itko gleda a prije smo stalno znali prelaziti sa jednog projekta na drugi mi je lagano dojadino stalno ubacivati i izbacivati projekte sa te liste. Ova nova stranica na kojoj radim ce biti puno bolja a i organizacija u timu je malo bolje nego prije jer sam rekao nekima iz tima "ako necete raditi, necete ni zaraditi"

nije zvucalo ovako grubo kako se to cini, jednostavno su neki ljeni, ja to volim i nemogu se maknuti od toga.
Projekti:
Gold Seeker: Nasa prva igra koju cemo prodavati samo da vidimo kako funkcionira internet trziste. Igra je gotova, samo treba napraviti Demo a to je cas posla, kopirati cijeli code i limitirati neke mogucnosti. Ako hoces poslat cu ti Readme od igre da vidis kako izgleda jer su tamo screenshot-ovi?
Na ovome rade: Ja, Dino(moj brat), i Dragan(iz tima)
Gink the Fireman: Nasa prva igra u DirectX8, neki lik skace prema dole, kamera ide brze od njega, i on(ti) to treba stici do dna a da ga vrh ekrana ne dostigne... ime igre ce se jos mjenjati
Na ovome rade: Ja i Dino(nacrtao je lika)
Starship War: Veliki projekt, radit ce se 3 mjeseca, poceli smo prije nekih 2 tjedna sa dokumentacijom (mozda i prije). Ideje se jos skupljaju a i Engine za DirecX8 pripremam usput
Na ovome rade: Ja, Dino, Dragan, Vidigoj(jedan frend koji nije u timu), Miskec(iz tima). Puno ljudi a nemamo crtaca i muzicara!
Cursed Island: Za tu igru mozda vec znas, zvala se Anrak:Cursed Island i ono Anrak nam se nije svidjelo pa smo to maknuli. Igra ce biti neki maleni RPG. Kupili smo i domenu za igru
http://ww.cursedisland.comNa ovome rade: Ja(programiranje) i Dragan(sve ostalo)
To su sve bili timski projekti, ali ima tu jos par osobnih projekata. Ja trenutno ne radim na nicemu osobnom, moj brat radi neki program za AD&D, igru Kvizic Kruzic(igra pitalica), i neki mali RPG Gladiator's Path 2.
Puno je toga, e da zaboravih, svi po malo radimo i na novoj stranici za Generation Stars.
Ovaj mjesec planiram da skroz zavrsimo Gold Seeker(demo) i Gink the Fireman tako da mogu mirno raditi na stranici jer ima puno posla i programiranja u PHP-u.
Imas li ti kako zapisane planove?