kladenje.net

Replies: 10 Views: 37 Started: Feb 24, 2011, 11:11 AM
kladenje.net · Feb 24, 2011, 11:11 AM
Ima dosta stranica o klađenju, al eto, kad je domena već tu šteta da propada.. Sviđa mi se ovaj template za wp, pa ako imate kakvu kritiku na dizajn javite

(trenutno slideshow ne radi al to ću nekako rješit)

Ko želi da link stavim u footer nek se javi.

Isto tako, ovisno o posjećenosti i pretplati na analize (newsletter) mislim neko vrijeme besplatno slati a ako bude veći broj ljudi stavit neku mjesečnu pretplatu tipa 100kn ili slično, jer ako prolaznost parova bude na visokoj razini ljudi bi mogli biti zainteresirani jer u par dana s dobitnim parovima mogu isplatit cijenu pretplate.
Uz to možda još stavim i forum radi okupljanja ljudi al o tom ću još razmislit.

Dux ako imaš koju ideju/strategiju kako privuć ljude i kako ih uvjerit da se pretplate slobodno javi, meni je zasad najjednostavnija opcija besplatnim (i pogođenim) parovima pokazat da su analize dobre i isplative.

http://www.kladenje.net
Re: kladenje.net · Feb 24, 2011, 2:24 PM
Super izgleda svidja mi se template jednostavno i prakticno. Jedino mi je svuise nekako belo al fino izgleda.

Sto se tice pretplate to je odlicna ideja ali prvo moras da ga sreidis complet i da imas puno ljudi da bi posle neki procenat njih pristao da placa i da se procuje d abi novi dosli. Ideja je odlicna, mada jeste vec vidjeno al ako budes davo dobre tipove imace i ljudi.

Reci mi jel ti prognoziras ove rezultate?
Re: kladenje.net · Feb 25, 2011, 11:33 AM
Moram i ja reci da je template stvarno jedan od boljiš što sam vidio.
Re: kladenje.net · Feb 28, 2011, 1:05 PM
Dizajn i općenito izgled stranice je baš dobar. Možda na sredini malo jednostavan.

Slažem se sa Miškecom da je ideja već viđena, al ako je konkurencija slaba, zašto ne probat. Pogotovo ako te to veseli.

Pa vjerojatno najbolji način za privući ljude je kvalitetan sadržaj (dobre prognoze), ali pokušaj još nešto dodati. Npr, zanimljivi proizvodi (navijački rekviziti i slično), wallpaperi, video zapisi i slično.

Ljudi će se pretplatiti ako je besplatno, ako počneš naplačivati počet će odlaziti. Malo razmisli o business modelu, pa pokušaj drugačije prihode naplatiti, a besplatnim newsletterom ih navuci. Primjer Google - zarađuju na Adwordsu, a daju masu toga besplatno (gmail, tražilica, android OS, itd)...
Re: kladenje.net · Mar 1, 2011, 5:00 PM
Da, u pravu si, možda da limitiram recimo 2 besplatne analize a na neki sms broj (ili ako uzmu mjesečnu pretplatu) dobiju recimo 5 (manje-više) ovisno o ponudi :roll:
Re: kladenje.net · Mar 3, 2011, 1:57 AM
U svakom slucaju mislim da moras prvo da privuces veci broj posetilaca pa tek onda da uvedes placanje jer ako odma krenes da naplacujes slabo ce ko dolaziti, bolje prvo da se uvere u kvalitet. Mada ja nisam neki strucnjak za poslovne ideje :)
Re: kladenje.net · Mar 3, 2011, 9:46 AM
U pravu si. Sada, narednih mjesec dana mi je cilj imati što veći postotak prolaznih analiza, ovaj mjesec, tj. ova dva dana iman 6/7 prolazno, a serija od šest zaredom se baš liop zeleni na stranici.

Dosta je prevaranata na netu vezano uz klađenje, pa imate dojave koje su 1000% prolazne i slično, mislin da će ljudi više cijenit kad imaju priliku svaki dan pratit prognoze nego imat posla s muljatorima.

Otvoria san forum, iako ima već podosta foruma vezanih za klađenje većina ih ne raspravlja o bitnim stvarima već samo isključivo topic "listić dana" radi. Osim toga, mislim da je greška admina što odmah natrpaju forum bannerima i reklamama. Znam da veliku posjetu treba iskoristit i unovčit putem reklama ali triba znat di je granica kod postavljanja bannera, jer meni osobno nije lipo kad je cca 30% (kod nekih i više) prostora foruma pokriveno bannerima.
Re: kladenje.net · Mar 6, 2011, 2:28 PM
Jesi gledao film Two for the money? :D
Re: kladenje.net · Mar 6, 2011, 6:49 PM
ne, al sad kad si spomenia sigurno ću pogledat :thumbsup:
Re: kladenje.net · Mar 10, 2011, 2:42 PM
Obavezno! Meni je bio zakon, a tebe ako ovo zanima, ti ćeš ga i dva puta pogledat :D
Re: kladenje.net · Mar 13, 2011, 11:34 AM
Predobar film Dux.. predobar :thumbsup:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in