Pismo za pamcenje - "Game maheri"

Replies: 4 Views: 1,588 Started: Mar 23, 2005, 1:50 AM
Pismo za pamcenje - "Game maheri" · Mar 23, 2005, 1:50 AM
Drage dame i gospodo, te stovana populacijo :)
Vrijedni arheolozi GS tima uspjeli su negdje pokraj drevne rimske Salone u okaminama, koje su bile zatrpane raznim smecem, pronaci pravi pravcati biser!
Naime, radi se o, do sada, najstarijem ikad pronadenom dokumentu u kojem se spominje Generation Stars tim.
Jos nije potpuno utvrdeno, ali izgleda da dokument datira cak iz davne 2002. godine.
Ekskluzivno vam ovdje otkrivamo i skeniranu sliku ovog vrijednog nalaza.
Ispricavamo se zbog malo losijeg stanja u kojem se isti nalazi.

Linked image
Post #2 · Mar 23, 2005, 3:35 AM
Hvala ti na ovome, majstor si!!!

Davno davno sam cuo od frendovog frenda njegove sestricne brata da je Raklem bio u PcPlay-u, nisam se previse uzivljavao jer sam predpostavio da bi to vec nekako znao da je to bilo istinito.. i sada nakon 3 godine, Igor to nadje, pa jebote Igore, svaka ti dala ili kako to Nikola voli reci - svaki ti dao!

Odusevljen sam! Najradije bi im pisao i zahvalio :) hmm... mozda nam daju usput recenziju Ginka...
Post #3 · Mar 23, 2005, 11:55 AM
He He strava pa ja sam Ediju rekao pre jedno 2 godine da sam video raklem na disko od Pc Chipa ali taj disk posle nisam mogao neci negde sam ga izgubio. Ko zna gde smo mi do sad bili objavljivani :D .

Daj im pusti neki mail mozda i ginka objave to bi bilo dobro :D
Post #4 · Mar 23, 2005, 7:03 PM
Jedva cekam da prode dosta vremana pa da i mene pocne hvatat nostalgija. :smile:
Post #5 · Mar 23, 2005, 7:47 PM
LUDILO!!! :thumbsup: :thumbsup:

Najradije bi im pisao i zahvalio

obavezno to napravi i po?alji im ovu sliku da se prisjete oni toga... :clap: :clap: :clap:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in