Btw. Pričao sam malo sa Miškecom, mogli bi se vratiti na forum pričati o developmentu za iOS. Dino i Miškec uče u tome raditi a planiram i ja nešto površno kako bi izdali par aplikacija za iPhone. Forum je dobro mjesto za feedback dok se to radi a i za pomoč ako zatreba.
Re: Dnevnik - Tip of the day · Jan 29, 2011, 7:46 PM
hell yeah!
Re: Dnevnik - Tip of the day · Jan 31, 2011, 9:34 PM
Ajde kada objavimo novi gemstudio.hr sajt ću dodati novu kategoriju na forumu. (kako neobično)
Novi gemstudio.hr ide sutra, možda prekosutra..
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 12, 2011, 11:38 AM
Vidi nisam zaboravio šifru i user hehe... Kad otvoris stranicu pa pisi da vidimo kakva ja ta applikacija sto pravite i to.
Ja cekam apple licencu valjda ce da pozure
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 13, 2011, 1:00 AM
Ja sam jedno 10 puta vec zaboravio sifru, i opet neznam koja mi je Bitno da je session tu
Eto, napokon sam kreirao novu kategoriju na forumu za iOS i Android development. Mjesto gdje mozemo djeliti iskustvno, znanje ma cak i obicno drustvo .. nemam bas puno prijatelja s kojima mogu brbljati o cijeloj IT tematici. Mozda game development forum nije pravo mjesto za to ali je jedini forum koji nam je vec odavno jako poznat pa zasto ne
Nadam se da cemo privuci jos strucnjaka na temu mobilnog developmenta.
Naceo sam kategoriju sa temom nase prve iPhone aplikacije:
viewtopic.php?f=38&t=3926&p=35274
p.s. forum nema mogucnosti pisanja html koda pa sam morao dodati bbcode naredbu za staviti sliku na desni kraj teksta (kao u postu koji sam linkao gore). BBCode za to je [imgright]slika.jpg[/imgright]
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 13, 2011, 1:15 AM
E da Edi ja nisam autorizovan da pristupim tom delu foruma daj regulisi to da nebih ja palio auto i dolazio tu
Ovo je bese phpBB1 kolko vidim
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 13, 2011, 2:12 AM
Ma uzasna mu je administracija, ni vraga se ne kuzi. Stavio sam stari team da je moderator svega.. forum je 3.0.4 dok je zadnja verzija 3.0.8, ocito ne updejtaju vise toliko.
Ajde stvori novu temu tamo i pisi o tome sto ces raditi
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 13, 2011, 2:16 AM
Pa kazem ti ne mogu jer nemam permisionse i dalje ti si mene izbacio iz tima grupe moderatora pa moras da me vratis
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 13, 2011, 2:32 AM
Mozda sam ja nesto zeznuo, kazem ti da je administracija uzasna. Danas sam maknuo neke ljude za koju uopce neznam tko su Evo dodao sam te, neznam kako sam te izbacio
Edit: ma totalno sam zeznuo, nitko nije mogao nista pisati.. sada sam "valjda" kopirao prava ove kategorije u onu.
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 13, 2011, 6:09 PM
I Miskec, jel radi sada kako treba?
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 18, 2011, 1:06 AM
Sta je ovo svi spavaju, spava se a nista se ne radi ajmo sad svi na noge lagane po jedno pa na posao nema odmora ajde ajde ajde
GOGOGOGO !!!!!
p.s. Edi nisam ni video zadnji post koji si pisao, sve je ok od onda jos
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 18, 2011, 11:33 AM
Odlicno!
Eto uglavnom, spava se 4 sata na dan, sve ostalo se radi
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 18, 2011, 11:44 AM
edifreak wrote:
Odlicno!
Eto uglavnom, spava se 4 sata na dan, sve ostalo se radi
A nije zdravo jebiga, da pitas bilo kog doktora recice ti da je za spavanje neophodno 8 sati, ali brzina zivota danasnjeg to ne dozvoljava. I da nemamo posla za ceo dan tu je milion drugih stvari koje treba postici a vremena je jako malo, i sve to ide na racun spavanja. Al kad dodje vikend ipak treba iskoristiti priliku i odspavati dva puta po 8 sati da se mozak regenerise.
I nikad necu zaboraviti sto je onaj nas premijer ubijeni jednom prilikom rekao,
"Nema spavanja! Ne možete vi da budete svetski prvaci a da spavate. Spavate 4-5 sati sta vise treba da spavate. Spavaćete kad budete u penziji."
"Nema subota nedelja, nema praznici ako ocete da postignete neki veliki cilj nema praznovanja. Slavicete kada pobedite, ne mozete da pobedite a da slavite dok trenirate."
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 18, 2011, 11:55 AM
Istina da, nije lako.. nadam se da necemo jos dugo morati tako. Trenutno treba raditi koliko god posao trazi jer kasnije necu imati ni za kruh ako se sada ne trudim.
Naravno da bi se snasao za kruh, ali nece biti kruha od vlastitog biznisa ako se ne zapne kako treba
@Gorane, daj baci onaj TED film "8 to be great"
Re: Dnevnik - Tip of the day · Feb 21, 2011, 5:57 PM