Post #1625
· Apr 25, 2005, 12:35 PM
Evo upravo sam stigao doma i moran nesto pojesti jer crkavam.
Pa ovako...malo sam zaspao u skolu pa nisam stigao na prvi sat...popio sam kavu i skuzio da drugi sat pisem test za koji nisam imao vremena uciti...produzio sam kavu...! Isao sam na 3. sat i to je bio jedini sat na koji sam isao...
Prezentacija je pocela oko 12:40 i poceo sam im pricati o svojim uspjesima

Prvo sam im pokazao Kvizic Kruzic koji im se cinio fora (pod "IM" mislim na 40ak ucenika iz OS Skurinje)...I kada sam se ustao da im nesto pokazem sam slucajno prdnuo i zasmrdio cijeli razred...bilo mi je FULL BED...(haha kladim se da ste pozutjeli dok ste ovo citali...naravno da je SALA)

Nakon 5 minuta pokazivanja KKKa

sam presao na GSI i rekao sam im da je skolski laptop pre slab i da im moran pokazati animaciju (koju sam snimio jucer navecer). Sve u svemu svi su govorili WOW ili SUPER...sto mi jako puno znaci...jer to je stajaliste igraca tj stajaliste onoga tko gotovo da nema pojma kako se programira...
Rekao sam im da igru mogu skinuti sa nase (GS) web stranice i to je ukratko bilo to...dobio sam jedan NICE aplauz i pozeljeli su mi sve najbolje na drzavnom natjecanju...cak su me pitali neka pitanja kuda planiram poslije srednje i tako...sve u svemu mislim da sam bio zanimljiv i opusten i to zato sto je lakse pricati ljudima koji se ne razumju u nesto nego onima koji to kuze...premda oni koji rade takve stvari znaju vise cijeniti rad jer znaju kako je to programirati. Mislim da sam bio 10 puta bolji nego na gradskom i zupanijskom...a pripreme je bilo 0 (citaj NULA) !!! Sve se mislim da li da se pripremam za govor na drzavnom natjecanju.
Ajde pozdrav ekipo...iden papati i nadati se da ce CTK poslati mail!!!
Fairy nadam se da si medju prvih 4 i da putujes u Englesku !!!