Competition: One Switch

Replies: 258 Views: 39,212 Started: Apr 12, 2005, 10:40 PM Page 9 of 9
Post #241 · Jun 11, 2005, 8:19 PM
Ajoj...pa necemo valjda sad i mi zapocet onu dobru staru balkansku suci su krivi. Igre su nam bile lose i gotovo. Iduci put zasucemo rukave i bit ce bolje. A ne se sad zalit.
Uostalom nismo ni sudjelovali da bi pobijedili. Onaj komp je ionako shit, vrijedi 2K Kn max...samo kuciste se dobiva.
Problem je u tome sto je jedna osoba ocijenjivala i ona je ocijenila tako i tocka. End of story. Cemu sad izmisljanja prica....
Post #242 · Jun 11, 2005, 11:28 PM
:eh: ne pricaj gluposti :fight:
Post #243 · Jun 12, 2005, 12:07 AM
Jao Dule sto si zabrijao, ja sam ljepo rekao da je ok to sto smo izgubili ali nacin ocjenjivanja je sranje... tj. osoba koja je ocjenjivala ocito nema puno iskustva sa time..... A komp nije sranje, komp je nagrada i bilo bi ju ljepo osvojiti a to sto smo igru radili 2-3 tjedna - kao da su ostali radili duze!..

I nema logike da je RocketLauncher pred-predzadnja igra, pa nije taaako losa hebemu :|

Nije vazno, zaboravit cu ovo jadno natjecanje a drugi put pazim tko ga organizira!
Post #244 · Jun 12, 2005, 1:57 AM
edifreak wrote:

I nema logike da je RocketLauncher pred-predzadnja igra, pa nije taaako losa hebemu :|

Tipu koji je ocijenjivao...ocitoje...
Iskreno meni osobno Rocket launcer je bolji od speedya, i minigolfa, ali njemu ocitno nije.
Zato kazem da je problem sto je ocijenjivala jedna osoba.
Post #245 · Jun 12, 2005, 2:03 AM
Firedule wrote:
Zato kazem da je problem sto je ocijenjivala jedna osoba.

E pa to! Sta bi bilo kada bi Bush vladao cijelim svijetom? ista stvar :P
Velike stvari nisu za pojedince!
Post #246 · Jun 12, 2005, 10:50 AM
@Dule
ne izmisljam ja nikakve price vidio sam dosta razlicitit natjecanja gdje ljudi nemaju pojma ocjenivat, npr. kad je zadnji par godina Dino isao na natjecanja "smotre radova ucenickih i srednjih skola" nek ti kaze kako su ljudi u ziriju bili 'briljantni' i 'inteligentni' i cim su stavili ljude koji se nesto barem malo kuze u sklop programiranja osvojio je ono sto je zasluzio..

Edifreak wrote:
E pa to! Sta bi bilo kada bi Bush vladao cijelim svijetom? ista stvar
Velike stvari nisu za pojedince!

Slazem se ! Amen !
Post #247 · Jun 12, 2005, 1:08 PM
Ma to stoji, ali svejedno mislim da su nase igre bile toliko dobre, vjerojatno bi bili bolje plasirani. Uostalom nije smak svijeta ajde.
Post #248 · Jun 12, 2005, 1:17 PM
Firedule wrote:
Strava! A sto ces kad su svi programeri takvi da cekaju posljednji trenutak. Bas me zanima kako ce izgledati igra koja pobjedi. Usudio bih se reci da je unutar prvih 5 veliki uspjeh ako se prijavilo cca 100 igri!

Evo sto sam rekao 12.05.

Firedule wrote:
Jel se to meni cini ili je GS Team poslao 4 igre :D
Decki nema nas svijet! Drzim vam fige, ali kazem jos jednom uspjeh je u prvih 5 doletit. Tako da ne bih volio da se razocarate kasnije...

A ovo 13.05.
Post #249 · Jun 13, 2005, 10:48 AM
svejedno.. stvar je u tome da tip nema smisla za ocjenivat, neznam da li je bit natjecanja bio code, igrivost ili grafika ali miner bi trebala biti diskvalificirana ili na zadnjem mjestu zbog 2 tipke !! Esc i Space ! to nije 1key igra.. opet se u tome vidi da je tip stavio nju zbog samo njemu znanih razloga.. ako je do codea tip je vjerovatno prepisao code za miner odnekud, ako je do igrivosti, totalna debilana - da je napravio super mario ajde nesto, grafika, kao da je koristio stare texture - ubiti neznam sta je remakeao osim sto je napravio da tip se odbija od spritea i skace - na pritisak space.. sta ta igra onda zasluzuje prvo mjesto ?
Post #250 · Jun 13, 2005, 6:53 PM
Ah, nema veze zola.. bolje se ne zanemarivat vise s time.. uzalud potrosengo vremena, ako nis drugo - miskec je zavrsio nesto napokon ;)
Kao sto sam vec rekao, drugi put pazimo tko sudi :fight: :)
Post #251 · Jun 15, 2005, 9:36 AM
....
....
....
evo jos jedno natjecnje, ali posto vec imamo isplanirano sta cemo i kako cemo pretpostavljam da nista od ovog, al eto isto postam za slucaj da neko misli radit i nagrade budu zanimljive..
http://www.gamedev.net/community/contest/4e4/

---edit---
bas mi je palo napamet... u jednoj igri vec imamo zombije... tako da fali jos onaj jedan element ;) :lol:
Post #252 · Jun 15, 2005, 1:17 PM
A vidjeli smo to danas...i komentirali smo....da smo mi ninja ubojica zombija...:) i eto ti igra...kao da ninje ne voze aute :)
Post #253 · Jun 15, 2005, 2:18 PM
Ne racunam ja to za Nindju osim ako ne izade iz auta, udre zombija nogon u prsa, zabestima i vrati se u auto... jel' da mate? :lol:
Post #254 · Jun 15, 2005, 2:31 PM
Ne racunam ja to za Nindju osim ako ne izade iz auta, udre zombija nogon u prsa, zabestima i vrati se u auto...

:thumbsup:
:clap: :clap: :clap: :clap:
Post #255 · Jun 15, 2005, 2:39 PM
Mislim da je ovo natjecanje puno vece,objektivnije i profesionalnije od onog prosloga.Konkurencija ce biti strasno jaka,jer na GameDev.net forumu se okupljaju mozda i ponajbolji game developeri na svijetu.

Ali,mozete vi to momci!
(P.S.Ko zna,mozda i ja nesto pokusam smuckat :lol: )
Dovoljno je reci da je jedan od sponzora sam veliki ATI!
Post #256 · Jun 15, 2005, 2:45 PM
A tko ce sad jos i to stici. Radimo 4 shareware, tko zna dali cemo i njih stici naravit. Nisam bas siguran za sudjelovanje...
Post #257 · Jun 15, 2005, 3:48 PM
Ma ja sam siguran da necemo sudjelovati u tom natjecanju jer je bas ozbiljno i treba srediti manual i svakakve sitnice....i na kraju kada napravis tu SUPER igru, jos mora biti FREEWARE ali sam 100% siguran da bi sudjelovanje u ovakvom netjecanju (ali sa necim barem dobrim) donijelo popularnost cijelom nasem timu...jer ipak puno ce ljudi usmjeriti svoje oci u razvoj tog dogadjaja...a kada se usmjere oci onda imas tu i tamo nekog sponzoricha...donatora...itd...kad smo vec kod donatora...trebali bi staviti OGLAS na glavnoj stranici da nam treba DONACIJA kako bi prosirili bandwith limit...presli smo 90% za ovaj mjesec....bojim se najgorega...!
Post #258 · Jun 15, 2005, 4:37 PM
Ma sumnjam da bas gledaju di ce nekom dat pare za neki freeware proizvod. Znas kakva to igra treba bit. Ako nista skeptican sam da mozemo puno profitirati sa sudjelovanjem na tom natjecanju.
Post #259 · Sep 19, 2005, 8:46 PM
Firedule wrote:
Ili je to surova stvarnost kojoj se bojite pogledat u oci??
Aj daj sklepali ste te igre u tjedan dana...sta se sad cudite...
3 nagradjeni..onaj minigolf...to je onaj sto smo bili gledali jel tako?

Duboke isprike za ozivljavanje prastarog topica. Ali ja se ne bojim priznati svoje pogreske. Da bilo je lose ocjenjivanje. Ako je Rocket Launcher dobio 34% od 100%...ocito je bila pogreska. I meni se onda cinilo kao greska, ali sam zelio objektivno sagledati tu ocijenu.

BTW...jos uvijek drzim rekord u Rocket Launcheru :lol: :lol: :lol:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in