Par pitanja....

Replies: 10 Views: 2,715 Started: Apr 22, 2005, 1:52 AM
Par pitanja.... · Apr 22, 2005, 1:52 AM
Kao prvo, pozdrav svima koji ovo ?itaju!

Imam par pitanja:

1. U kojem jeziku pi?ete kod?
2. Kako ja mogu participirati u izradi igara?
3. Kada ?ete vi?e reorganizirati forum, mislim sve je nabacani i puno Offtopica (kao ovaj moj post)?
4. Koliko je 2+2 .... (?alim se :lol:)
5. Iz kojeg ste grada (ja sam Dubrovnik)

Ina?e pozdravljam ovakve ideje izrade igara (softwarea).

Pozdrav....and out!
Post #2 · Apr 22, 2005, 3:59 AM
Evo ovako, posto sam trenutno ne bas toliko bistre glave reci cu ti ovo:

1. Kod je vise manje VB6
2. Participitari...to ti je log way...moras se dokazati...moras biti lud kao i mi ostali iz team-a...i moras se pokazati. Bilo je vise nego dosta onih koji dodju u fazu "JA ZELIM BITI PROGRAMER" i to ih JAKO BRZO prodje. Moras shvatiti da je lako moguce da ne dobijes placu par godina jer je drzava malo klimava :) I ako si spreman za raditi bez koristi, i ako znas raditi...onda imas sanse :)
3. Bas smo jucer pricali o tome i lako je moguce da cemo ubrzo cijeli forum reorganizirati...
4. 2+2 bi trebalo biti 4...bar se nadam...ali nisam siguran...neki kazu da je 22...ali jedni je sigurno 2+2 = 2+2 !!!
5. A vecina nas je iz Rijeke, dok nas ima iz Splita, Pakostana, pa cak iz Beograda ..

Ovakve ideje izrade igara (software-a) pozdravljaju i tebe :)
Nadam se da sam ti pomogao...

Pozdrav...and in!
Post #3 · Apr 22, 2005, 9:30 AM
Welcome :thumbsup:
Post #4 · Apr 22, 2005, 10:37 AM
1. Ma svi ti brijemo na VB6, tek pred nedavno neki od nas poceli sa cpp dok nam je u planu skroz i preci na njega.

2. Participacija .. uf, znas u cemu je bed, ako mislis programirati tesko da ces nam pomoci jer nas je negdje cca 5 programera u timu a toliko nas ne treba, za svaki projekt treba MAX 2 programera i vec onda je sama organizacija oko kodiranja jako teska. Ali ako znas nesto drugo, tipa grafika ili jos bolje muzika > WELLCOME HOME!

3. Forum .. znam da to govoris iz razloga jer si vidio nas kako smo ga sjebali u zadnjih par dana, ali to nema veze sa ala podForumima kojih nema a kao fol bi trebali postojati nego to sto covjeku mozak funkcionira na principu string asocijacija, netko neki topic slucajno (dok usput odgovara na njega) komentira sa dodatkom da to i to lici na matrix i mi automatski pocnemo srat po matrixu umjesto da pricamo o tematici/topicu. Po mom misljenju reorganizacija foruma nije potrebnna, generalne diskusije su tu za sve ono sto se nezna DI CE.

4. 2+2 je cetiri, jupaj di, jupaj da ;)

5. QUOTE:"(ja sam Dubrovnik)".... ja sam Edi, drago mi je ;) (RI)

QUOTE:Ina?e pozdravljam ovakve ideje izrade igara (softwarea).
kao sto se u NBA-u kaze "I love this game"... obozavam tj. volim game development!

Beem me out scooty!
Post #5 · Apr 22, 2005, 12:26 PM
Ja sam Miskec (Milos) drago mi je i iz Beograda sam. Welcome. I sory sto je malo forum nepregledan u zadnjih par dana smo poludeli. Ostalo ti je detaljno reko Edi (boss) i Dino
Post #6 · Apr 22, 2005, 1:22 PM
Pozdrav i tebi phoenix229, evo sad kad si dobio odgovore dopusti meni dva pitanja za tebe:
1. Kako ti se svidaju nase igre?
2. Kako si nas nasao?

:D
Post #7 · Apr 22, 2005, 6:52 PM
Beem me out scooty!

Ka?u da ovu rečenicu NIKADA nije Kirk izrekao,da je to urbani mit.
Ali osobno sam čuo da je to rekao Spock ! :thumbsup:
Post #8 · Apr 22, 2005, 7:18 PM
E pa phoenix, dobrodosao! Ja sam takodjer iz Rijeke a sto se tice ostalog decki su bili dovoljno temeljiti. Drago mi je da nas netko posjecuje cak iz Dubrovnika!! :shock:
Post #9 · Apr 22, 2005, 7:41 PM
Za vas sam ?uo na newsgrupi i to hr.comp.games.rpg (mislim da se tako zove).
?ao mi je ali jo? niti jednu igru nisam prbao (..turns red...)

?to se ti?e participiranja nisam mislio na programiranje. Nekako mi vi?e le?i grafika pa mogu poku?ati ne?to ako bude trebalo!

Pozdrav.....

P.S.
Ja sam ina?e Amiga? ali sam trenutno na PC-u. Prije sam se bavio programiranjem u AMOS-u ako znate ?to je to. Napravio sam par jednostavnih igara tipa SlotMachine, Asocijacije a imam i nedovr?eni projekt, managersku igru tipa Ports of Call.

toliko, pozdrav!
Post #10 · Apr 22, 2005, 7:46 PM
Ovo sto se tice njuz grupe, to je moja krivica i zelio bih ti se ispricat sto si morao tako saznat. Ali eto mnogi ljudi ne znaju za nas forum, a volili bi da znaju. Sto se tice grafike....stick around, cut cemo se jos...
Post #11 · May 23, 2005, 3:03 PM
moj brat se trenutno nalazi u dubrovniku probaj ga nac :)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in