Mene je vise zaintrigiralo ovo na monitor.hr-u... Free VoIP: http://www.skype.com
Post #93 · Jun 21, 2005, 5:43 PM
Za vrijeme orgazma ?enski mozak neaktivan
Pa za vrijeme mog orgazma je moj mozak neaktivan. Ili je aktivan al mu se neda. Kako god.
Post #94 · Jun 21, 2005, 7:29 PM
Boze lol!
Post #95 · Jun 22, 2005, 6:05 PM
Dječak umro nakon 12 sati igranja na kompjuteru Nakon ?to se bez prestanka igrao dvanaest sati, dječak iz Rusije je do?ao kući. Kad je majka vidjela da se čudno pona?a, pozvala je hitnu pomoć i liječnici su ga smjestili na odjel za intenzivnu njegu. Tamo se borio za ?ivot gotovo sedam tjedana i na kraju podlegao od mo?dane kapi. Patolozi su otkrili da mu je mozak bio o?tećen. Ruski liječnici misle da dugi sati sjednja pred kompjuterom bez hrane, vode i odmora mogu biti opasni za mlado tijelo kao i alkohol i droge. ?tetu samo povećavaju psiholo?ki poremećaji i depresija.
This animation shows a conceptualized view of Deep Impact's encounter with comet Tempel 1. Approximately 24 hours before impact, the flyby spacecraft releases the impactor into the comet's path. The impactor uses control software and thrusters to guide itself towards the nucleus of the comet. Using optical measurements, the impactor's AutoNav software will steer itself to the brightest object in its line of sight, the Sun-facing side of Tempel 1's nucleus.
During its final moments, the impactor will take the closet images of comet's surface ever. The kinetic energy that will be released by the collision is estimated to be the equivalent of nearly 5 tons of TNT. However, this will only change the comet's velocity by about 0.0001 millimeters per second (0.014 inches per hour). The collision will not appreciably modify the orbital path of Tempel 1, which poses no threat to Earth now or in the foreseeable future.
The resulting collision between comet and impactor will likely punch a crater, anywhere from the size of a Sport Utility Vehicle to a football stadium, into the comet's nucleus. Before, during and after impact, the flyby spacecraft wil be observing events from a safe distance, imaging the crater formation and resulting ejecta. The flyby will then turn away to protect itself from possible damage from the ejecta.
Post #98 · Jun 23, 2005, 12:24 AM
Znaci Deep Impact ce dozivjet deep impact...BTW citao sam vec
Post #99 · Jun 23, 2005, 4:12 AM
I ja bio sam na nasinoj stranici, vec sve procitao i pogledao filmic. Odbrojavaju se dani do impacta, jos samo 10 dana.
Post #100 · Jun 23, 2005, 11:07 AM
No dobro to sam stavio za one koji nisu vidjeli / procitali.. Inace mogli bi se skupit negdje kod nekog kad dodje taj dan i pogledat to uzivo svi zajedno.. Razmislite, tj. ako vam se do uopce to pratit..
Post #101 · Jun 23, 2005, 11:10 AM
Ja sam mislio to uzivo gledat nekim dalekozorom pa na netu NASA TV, signal (prijenos podataka) od tamo (komet -> zemlja) kasni par minuta pa stignemo na dva Live showa
Post #102 · Jun 24, 2005, 4:15 AM
Nisam znao di cu s ovim pa eto ovdi, za Igora manje vise... igra kao skiffy, fora napravljen svijet, kao mario bros, tocno ono sto sam ja mislio za Gink2!
A Game With a Kitty From my experience, many freeware game developers fall into a vicious cycle where they tackle increasingly larger projects that get scrapped halfway through. "Oh, I could do this so much better and bigger if I started over!" Well, of course you could! And you'll also never finish a damn game that way!
Which is why it's so nice to hear that A Game With a Kitty was made in two weeks and is... well, a complete game. And for a game that was made in two weeks and had no pre-planning, it's pretty damn good - a non-linear platformer that's kind of a mix of Metroid and Super Mario World or something. It's pretty short, but well-designed.
Imagine, if people would just stop trying to finish their 200+ hour epics, we could be playing these fun, well-made little games all the time!
treba napravit nesto kao JJRabbit 2.. (igra je bila fora u svoje vrijeme) imala SP, MP, split screen, COOP, Drag i druge modove..
i jos sam malo istrazivo i vidio da neki fanovi rade remake u 3Du
Post #104 · Jun 24, 2005, 1:33 PM
E kad vidim reklamu za firmu koja se bavi kloniranjem...malo me trta hvata. Inace ne preporucam stranicu modem userima (ako nista ne preporucam im da gledaju intro...) The future is today. Ili kako kaze dr.Merrick: Your Most Valuable Comodity is ...You
Post #105 · Jun 24, 2005, 2:35 PM
@Dule Meni ovo izgleda ko stranica od nekog novog filma, neki hororac!!
@Zola JJ2 je malo prevelika igra, ona igra iznad je dobar primjer onog sto JB ide radit jer ce to biti freeware za koji se ne isplati puno mucit.
Post #106 · Jun 24, 2005, 2:35 PM
totalno scary..... kao da pocinje Resident Evil 3 ili tako nesto...umbrela corporation !!!
Post #107 · Jun 24, 2005, 3:14 PM
@ Edi & Dino E totalno...jel tako, bas ono za usrat se, ko iz nekih sci-fy - horor filmova. Inace malo sam citao po stranici..kaze vrijednosti organa od 150 k do milijun dolara. Cekas 1 do 3 godine. U biti ovako funkcionaira...osiguras se na npr srce (sto zanima valjda pola GS teama) i oni ga uzgajaju 1 - 3 godine...ovisi o kompleksnosti organa. I onda kad ti zakaze srce, ne cekas donaciju, nema rizika od odbacivanja organa i presto...imas novo srce.
Post #108 · Jun 24, 2005, 11:17 PM
Firedule wrote:
@ Edi & Dino E totalno...jel tako, bas ono za usrat se, ko iz nekih sci-fy - horor filmova. Inace malo sam citao po stranici..kaze vrijednosti organa od 150 k do milijun dolara. Cekas 1 do 3 godine. U biti ovako funkcionaira...osiguras se na npr srce (sto zanima valjda pola GS teama) i oni ga uzgajaju 1 - 3 godine...ovisi o kompleksnosti organa. I onda kad ti zakaze srce, ne cekas donaciju, nema rizika od odbacivanja organa i presto...imas novo srce.
Firedule, to je samo opravdanje za kloniranje, pravi razlog kloniranja je uzgajanje supervojnika i ostalih stvari koje mo?ete naći u SF filmovima, jer ti filmovi su upravo stvoreni da bi ljudi lak?e prihvatili ono ?ta su iluminati pripremili za čovječanstvo već odavno.
Post #109 · Jun 24, 2005, 11:48 PM
eh jednog dana covjek ce zivjet dosta dugo. recimo prvo oko 250 god. pa 500, onda 1000 sve dok ne budemo zivili skoro besmrtno.. ali sta to vrijedi kad sutra mozemo se sami sebe unistit kompletno.
Human is himself worst enemy...
Post #110 · Jun 25, 2005, 12:00 AM
Hehe..da full ironicno, kao i ostatak ove planete zajedno sa dusama koje ju naseljavaju. Mozemo otici na Mars, ali mozemo prije toga i sami sebe unistit...sta ces to ti je human nature
Post #111 · Jun 25, 2005, 10:13 AM
Ne to nije human nature, to je nature koji nam je ubačen u um. Kada smo stvoreni nismo poznavali zlo upravo kako pi?e u bibliji...bar ne?to istine, no s vremenom su nam mjenjali DNA i evo ?to smo postali....s time da na vrhu velikih zemalja vladaju iluminati koji imaju najmanje ljudske krvi. U početku je čovjek ?ivio 800 g, kao ?to danas ?ive neke druge napredne humanoidne alien rase, no to se smanjilo jer su nam izvadili 10 lanaca DNA i sad imamo samo 2....izmjel?alo se sve i sva?ta....ima? bjele, crne...?ute...itd....dok to u početu nije bilo tako. Nema smisla za produ?ivanjem ?ivota, jer većina du?a nebi izdr?ala u tim tjelima jer nisu toliko napredne...izuzev onih ....prave indigo djece i svih onih koji nisu odavde a do?li su ovdje da promjenu neke stvari. Hehe, sorry ako se sad osjećate malo izgubljeno, al kad bi i?a u detalje.......di bi bio kraj. Ako koga zanima prava povjest čovječanstva i ove galaksije.....nek mi se javi na mejl gamedeveloper@email.htnet.hr , tamo ćemo nastavit pričat jer ovo nije ba? forum za ovakve teme.....a ja toga dosta znam
Post #112 · Jun 25, 2005, 11:04 AM
Uboli smo game developera u tocku he he ...bas mi je drago.
Post #113 · Jun 25, 2005, 11:39 AM
sve to s elijenima i nasom kreacijom iliti deformacijom ok, samo trebaju dokazi, znanstveni po mogucnosti.. da me netko krivo ne stvati, hocu reci da nisam Nevjerni Toma, do sto kaze GameDeveloper moze biti tocno, iskrivljeno ali i neistinito, tj. autoru knjiga/teksta koje je recimo GameDevoloper procitao moramo prvo vjerovat na rijec.. ako cemo pravo postoji najpoznatija knjiga koja je jos prevedena na 2000+ jezika pa mi recite jel bio prvi Adam pa onda Eva..
Post #114 · Jun 25, 2005, 11:48 AM
Ovo stvarno nije forum za ovakve teme ... a cini se da je GameDeveloper dobro zabrijao na ovu istu temu na vise foruma !
Ostavljam svakome da reče ?to hoće ali vjerujem da oni postoje ali ono s DNK i ostalim stvarima me si čine nekako neznam ...nestvarno !
Ali vjerujem da oni postoje i uvijek će biti stvari koje mi ne razumijemo !
Post #115 · Jun 25, 2005, 1:14 PM
Wizard wrote:
Ali vjerujem da oni postoje i uvijek će biti stvari koje mi ne razumijemo !
S ovim se definitivno mogu sloziti...i dodati, - ma koliko god se mi trudili.
Post #116 · Jun 25, 2005, 7:42 PM
kako pi?e u bibliji...bar ne?to istine
Već san ti reka na programiranje.net forumu... Nekima su neke stvari SVETE!!! ja virujen u Boga... i to je moja stvar, evo vidi? Miskec je druge vjere, pa zar ja sad da idem njega uvjeravati da je njegova vjera kriva a moja prava... jednostavno ne shvaća?, ne mo?e? ljude uvjeravat u ne?to samo zato ?to ti misli? da je tako... Ovo smatram uvredom i pliz po?tedi nas ovakvih gluposti jer ?to ka?e wizard, ovo nije forum za takve teme
Post #117 · Jun 25, 2005, 8:01 PM
Vjerujem da GDeveloper nije mislio nista lose
Post #118 · Jun 25, 2005, 8:49 PM
Tako je edi, nisam mislio ni?ta lo?e, a mate....istina zna jako boljeti...to mi je vrlo poznato. Eto, da nebih uvrijedio neke ostale, javite mi se na mejl koga zanima.. Koliko dobro ovo poznajem??, pa prvo indigo sam, drugo iman preko 500 knjiga na alien temu...i slične, proučava sam bibliju, kr?ćanstvo, gnostiku, kuran, kri?nu i tako to....pa čak malo i sotonizma da vidim čime se oni pucaju. U konačnici, iman 12 GB informacija na ovu temu, ?ta video, ?ta audio, ?ta knjiga, samo da je 1 % od toga točno....to je dovoljno da se čovjek zamisli.
Mate, ispričavam se ?ta sam uvrijedio tvoja uvjerenja.
Post #119 · Jun 25, 2005, 9:02 PM
Ja sam inace ateist....ali se moze reci da sam very open minded...i ja imam losu naviku uvjeravanja ljudi da posumljaju u postojanje boga i funkciju crkve... Ali nemam nis protiv ljudi koji vjeruju u boga i slicne stvari...! Ovo je tema o kojoj se moze pricati danima !!!
Odo ja van pit...
Post #120 · Jun 25, 2005, 9:48 PM
Dino, moga bi ti sva?ta izgovorit o crkvi ali neću radi mate i jo? nekih. ?ta se tiče boga, tu si donekle u pravu, ali boga ima....ali ne onakvog kakvog ga opisuje kr?ćanstvo, u strukturi ?ivota mora postojati vrhovno biće tj vrhovna svijest, jer sva ?ivotna svijest se stapa u jednu veliku i svako biće je dio nje. Razlog zbog kojeg bog nije mogao posjetiti zemlju jest ?ta je bog čista energija....nema tijela....i obitava izvan prostora i vremena. To ti je isto ko da ti oće? doć i posjetit jednu vlas na glavi.......to ti je donekle tako......
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅