Post #65
· May 7, 2005, 9:23 PM
Petak, 06. Maj, 2005. ?11th edition
[list]
- 139 page loads (ispod M prosjeka(219)) ?(ispod T prosjeka(175))
- ?97 unique visitors (ispod M prosjeka(128)) ?(ispod T prosjeka(105))
- ?75 first time visitors (ispod M prosjeka(100)) ?(ispod T prosjeka(80))
- ?22 returning visitors (ispod M prosjeka(28)) ?(ispod T prosjeka(25))[/list:u]
Ovako: Prije svega moramo se zapitati nesto. Dali mozemo biti zadovoljni sa dvoznamenkastom posjetom. Jer u zadnjih 5 dana to je bilo. Postoje dvije opcije.
[list=1]
- Pricekamo jednostavno da prosjek padne. I onda ce se cesce dnevni prosjek zelenit
- Ili nesto napravimo da se tesko dobiveni visok prosjek zadrzi[/list:o]
Procjenjujem da upravo do 15.05., a najkasnije do 23.05. imamo vremena za donijeti tu odluku. Jer tada smo (prosli mjesec) imali period kvalitetnih posjeta. To sto sam napisao da su onda bile kvalitetne, ne kazem da sada nisu. Nego jednostavno troznamenkasta posjeta je puno kvalitetnija od dvoznamenkaste. U prijasnjim postovima sam pisao kako se to drzi izmedju 150 - 250, otislo je ispod (mislim na page loadove) kako izgleda i sutra ce. Jedino sto se moze nazvati donekle svijetlom tockom jest to sto se broj returnig visitorsa opet vratio iznad 20. U prije spomenutom periodu taj se broj vrtio iznad 30. To je razlika od 10 ljudi, 10 ljudi!!
Kod posjete stranica stanje je ne promjenjeno te cu vas obavijestiti ako se nesto dogodi.
Zakljucak:
Dali nas ljeto priprema za slabu posjetu??
Posjeta do ~~ 23:20 na dan 07.05.2005. (jos jednom se ispricavam zbog zakasnjenja). Vec otprilike mozete i vidjeti o cemu cu sutra pisati.
[list]
- 119 page loads
- ?74 unique visitors
- ?52 first time visitors
- ?22 returning visitors[/list:u]
Downloads!
Record (6 dana prvi) -
Panic InvadersCaveship 1st (1st day)
WOW! Kakve stvari se ovdje dogadjaju! Imamo novog na prvom mjestu. Novi - stari, prvi je naravno
Caveship 2248 D.
Panic Invaders2243 D jednostavno nije vise izdrzao. Mozda je tu i utjecaj
dziweba gdje se nasao na naslovnoj stranici.Jest da tamo ima samo 15 downloadova, ali mozda je bas tih 15 napravilo taj krucijalni klik. I ne samo to. Pokazalo se tocnim da 2 dana koja sam dao
Ginku 1694 D (prije nego ga
Speedy Lander 1702 D preskoci) bila tocna. Pogledajte, rekao sam 2 dana i 2 dana su mu trebala. Nije to razlog mog kasnjenja, on je to i prije postigao, ne pred 2 sata.
Speedy je dosegao jubilej od 1700 D i ne zaustavlja se ovdje kazem vam
Find 5 1886 D je sljedeci! Ali on je tvrdji orah. Najvece pitanje je do kada ce trajati ta
Speedy mania jer prosjek od 44 downloada po danu je nesto sto bi pozeljeli svim nasim igrama. Otvaraju se neki novi linkovi i mozda to da dodatan boost
Find 5 ili nekim drugim igrama. Vidjet cemo dali je to dovoljno. Ako se mene pita, da nema vecih promjena
Speedy bi doletio na 1 mjesto samo tako. ALI, bit ce promjena, pogotovo u ovom mjesecu
tako da ni njemu nije zagarantiran tron...
Zakljucak:
Bit ce jako, jako zanimljivo nakon 15.05! Jedva cekam!!
Gear up!