Idea: Game: Human Invaders

Replies: 5 Views: 25 Started: Apr 30, 2005, 2:33 AM
Idea: Game: Human Invaders · Apr 30, 2005, 2:33 AM
vodis flotu space letjelica i sa svima napadate onu jednu jaku koju inace u svim igrama vodi player

Ne moras klati jednu letjelicu, imas team squad od 10 letjelica, kada ubijes protivnika (jedva) dolazi sljedeci malo tezi itd.. a igra se igra dok ne izgubis sve letjelice..ti si uvjek samo jedna i dajes osnovne dvije naredbe drugima (evasive action da izbjegava metke i attack da napadaju jedinog neprijatelja) cool
kraj igre je kada pobjedis svih cca 10 neprijatelja i kao fol si napravio invaziju na njihov planet.
Potreban materijal : MINIMAL (10 mini slikica neprijatelja sto nikola nacrta u 2 dana, jedna slika za player jedinice koje su identicne i slika za menu i kraj...to je to)

Super, jer ideja zvuci stvarno zanimljivo za jednu DOBRU mini igricu koju bi trebalo napraviti u par dana cim budemo imali problema sa posjetom na stranici, pa vidi samo SPEEDY LANDER, ljudi zude za novim i orginalnim stvarima koliko god one glupe bile!
Post #2 · Apr 30, 2005, 2:42 AM
pretpostavljam da bi jedinicama upravljao na crimsonland nacin ili?
Post #3 · Apr 30, 2005, 2:45 AM
Crimsonland....
Svejedno je..mislio sam bez rotacije pa ni ne treba mouse za ciljanje...samo LEFT-RIGHT & CTRL za pucanje...ili jos i mozda SHIT za shields.

Kada umres automatski postajes neka druga letjelica iz tvog squad-a...
Post #4 · Apr 30, 2005, 6:38 AM
Sviđa mi se ideja... :clap:
Post #5 · Apr 30, 2005, 10:07 AM
Ovo me u nekim elementima podsjeca na ETAI...
Post #6 · Apr 30, 2005, 10:11 AM
jedan jedini element - switch who you are ;)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in