TOP 10 Downloads 2005-05
· Jun 3, 2005, 2:45 AM
· edited Jun 9, 2005, 4:02 AM
01 |
1237 | Speedy Lander
02 |
1213 | Find 5
03 |
0781 | CaveShip
04 |
0699 | Raklem
05 |
0696 | Panic Invaders
06 |
0530 | Yambo Extra
07 |
0426 | Gink in Trouble
08 |
0374 | Quiz-Tac-Toe
09 |
0318 | GS Inspector
10 |
0305 | SnakeyMonthly downloads: (samo top10)
1mj - 4164
2mj - 2912 (-30%)
3mj - 2399 (-18%)
4mj - 4081 (+70%)
5mj - 6419 (+57%)UVOD
- A sto reci nego WOW, drugi mjesec za redom statistike lete, sve do jedna igra je imala rast u broju downloada naspram mjeseca prije; a mjesecni download (dwl) number u rastu i to za 57% veci od prijasnjeg mjeseca.
- Imamo tri nove igre na listi sto znaci da su 3 ispale:
Mars Discovery > za ocekivat jer je prijekt zatvoren
Zombie Driver > isto ocekivano jer nije bilo promjena, no sljede..
Gold Seeker > e ovo je pak prava steta, nije ni cudo sto prodaja sux
- Nema se sta vise reci jer statistike govore sve, ide ko ludo, rast je bio ocekivan jer smo ipak napravili par novih igrica/objava a tu je bio i D-DAY koji je dodatno zakuhao sve mada smo imali dosta propusta vezano za taj dan; i community koji nam raste takodjer uvelike pomaze!
Speedy Lander:
:t10-up:
Dobili smo sto smo i ocekivali, rast broja downloada! Ali ako budemo govorili za buducnost - mislim da ova igra vise nece tako daleko, dwl ce pocet padati i po svemu sudeci igra nece dostici prvu poziciju Top liste svih vremena (ove godine).
Find 5:
:t10-up:
Ovo sto ova igra radi nije normalno, rastura i to gadno, u mjesec dana se popela sa neke slabe pozicije na prvo mjesto top sviih vremena (dok CaveShip nije preuzeo svoju omiljenu poziciju nazad). Dokle ce to ici nitko ne moze znati, vec ovo je dovoljno misticno.
CaveShip:
:t10-down:
U gadnoj borbi za prvo mjesto top liste svih vremena - igra se jos uvjek jedva drzi za vrh. Nece dugo opstati samo radi jedne igre koja cudom prirode rastura, naravno - to je Find5.
Stara ideja jos uvjek stoji - za COMPETITION na stranici (the hidden button) - da ljudi rade mape sto rezultira > novi posjeti, novi useri, jaci community, mozda cak i vise zarade!
Raklem:
What, sto ova igra jos radi na Top10? Nije li vec za muzej.. ocito ljudima fali obecavani nastavak!
Panic Invaders:
Na top10 u padu ali broj downloada u rastu, naravno - radi jace konkurencije.
Yambo Extra:
Igra je nadmasila ocekivanja jer se mislilo da joj je vrijeme da ode u zaborav - no kako je kod nas sve i svasta moguce eto i to; i koliko se moze vidjeti sa trenutnih statistika za tekuci mjesec - igra drzi prvo mjesto. Ali sada stvarno ocekujemo pad sljedeci mjesec, ipak - novi hitovi dolaze i tko ce uopce gledati sve ove nase stare igre.
Gink in Trouble:
Ocekivanja su bila "Rast downloda a mozda i profita.".. download je porasao, top10 pozicija pala, dodatni profit = 0 iz istih razloga koje sam naveo prosli mjesec. Najavljivala se AKCIJA ali od nje nije bilo jos nista, ali OBECAJEM da ce do kraja tekuceg mjeseca doci do drasticnih promjena ove igre! Ja i Dule cemo se potruditi da sredimo i marketing i prodaju! +pare mojih staraca..
Quiz-Tac-Toe:
Po mome, ocekivao se, i mislim da ce stvari dodatno krenuti na bolje jer smo i ime igre promjenili HRV>ENG. Dobili smo jedan review tek sto je objavljena tako da ju mozemo i ocekivati u sljedecem mjesecu na top10 listi.
GS Inspector:
Novitet top10 liste kojemu tu nije bilo mjesto, barem ne jos taj mjesec jer objava tek sljedi i to bas danas. Znaci, ocekujemo velik rast downloada a mozda i poslovnih prilika vezanih uz ovu igru.
Snakey:
Zadnja pojava na top10 listi mu je bila prije dva mjeseca, mislio sam da je to zadnje sto ce se cuti od njega, ali ne - igra se vraca i to na zadnje mjesto sto svakako govori da je njezin maksimum isfuran, dule je pomogao proslo-mjesecnom downloadu ali igre vise nema gdje je nema i to je to. Nema tko ju nije igrao; cak mi je jednom jedan tip negdje iz svijeta poslao email sa slikom svoga grada i rekao mi kako obozava skaney, da ga stalno igra, dao par novih ideja i pisao nesto o sebi i mjestu gdje zivi.. pa da covjek ne ostane sokiran!
ZAKLJUCAK
- Tekuci mjesec nas ceka velika guzva, svasta se ocekivalo i dodatno ocekuje - cisti obecavajuci optimizam, sve samo na bolje, nove igre, novi planovi, sve smo jaci i jaci... 1key igre su stupile na snagu, Zombie Driver i GS Inspector tek jos dolaze ovih dana i mnoge druge novosti...
- Quote iz proslog mjeseca: "ali definitivno mozemo zakljuciti da su brojke koje gledamo proslost i da nas ceka samo bolje!" > mislim da sam bio u pravu i mislim da nas ceka JOS bolje!
- Nemam se sta vise ponavljati iz mjeseca u mjesec, promjene se vide, vidi se da se radi, planovi za buducnost su ogromni, jedini nedostatak nam je manjak vremena (bolje da to kazem nego da 'vrijeme brzo leti' jer svi znamo da postoji samo sada i ovdje - i tu mi NASTUPAMO, ovo je NASE VRIJEME!)
hehe, ajde se zabavite i vidimo se za mjesec dana u novim pobjedama