Movies - and the winner is...

Replies: 14 Views: 3,585 Started: Jan 8, 2004, 6:55 PM
Movies - and the winner is... · Jan 8, 2004, 6:55 PM
Hello everyone. In this thread I want to see movies ONLY. Nothing else.
Please, feel free to make your own list with your imaginary categories, but beware, one movie cannot be in 2 categories (example: Matrix being in ?Best SF? and ?Best Story?).
Have fun!

Scariest horror movies:
-The Ring
-Exorcist

Most action pumped SF movies:
-Equilibrium
-Matrix
-Resident Evil
-Terminator (series)

Funniest comedies:
-Naked gun (series)
-Ace Ventura (series)

Best story:
-Lord of the rings

Best cars:
-Gone in 60 sec.
-The fast and the furious
- Taxi (series)
Post #2 · Jan 9, 2004, 12:33 AM
Coolest parody:
- Scary Movie (series)
- Johnny English
Post #3 · Jan 10, 2004, 10:09 PM
Hello,
here's my best movies collection (as I can remember):

Scariest horror movies:
-Poltergeist
-Cube 2 (not seen first one)
-The Ring
-Freddy Kruger (ah, spelling - I pissed my pens off when I was a kid)

Most action pumped SF movies:
-Matrix (and great story trough - one of the best I know)
-Resident Evil
-Terminator 1,2,3 (& 4 one time)

Funniest comedies:
-Ace Ventura (series)
-ahh, all movies with Jim Carrey

Coolest parody:
- Naked Gun (series - hehe, It is a parody!)
- Scary Movie (series)
- Johnny English
- uff, there are lots of other short movies I saw online but who remember the names..

Best story:
-Lord of the rings
-Harry Potter (series - It is kind of childish but I always dreamt of this kind of world until I saw LOTR)
-Final Destination 1 & 2

Best cars:
-Gone in 60 sec.
-The fast and the furious 1 & 2
-Taxi (series)
-Speedman (I loved this one as a kid, now I remember just a fow pictures in my mind)

Ok, I think there are many more movies I like but I cant remember them all at once :roll: my brain is to high on VB programming so all other things are kinda blank to me...
Now let's check the spelling errors in Word...processing...5 errors...verry good.
Post #4 · Apr 21, 2005, 11:09 AM
Only one category...

Best Movie

Andy Star Trek Movie :-)
Post #5 · Apr 21, 2005, 11:22 AM
How's that, why the andy prefix? :doh: :D

I love all of the StarTrek and StarWars stuff...
Post #6 · Apr 21, 2005, 11:27 AM
There is only one movie on my mind.
The Matrix.
Actualy there more.
The Animatrix
Matrix Reloaded, Revolutions.
Have you seen Revisited and Recalibrated?
I know I have :)
Post #7 · Apr 21, 2005, 1:22 PM
edifreak wrote:
How's that, why the andy prefix? :doh: :D

I love all of the StarTrek and StarWars stuff...

ah i was writing my signature in the wrong place.... :-)

so STAR TREK rules :-)

star wars is not so bad... well.. but.. they are no match to star trek ships and tehnology....
Post #8 · Apr 21, 2005, 4:13 PM
no start track, STAR WARSruls
Post #9 · Apr 21, 2005, 5:48 PM
Oh, here we go again :lol:
Post #10 · Apr 21, 2005, 6:44 PM
hmm... ima par argumenata koje nitko nemoze pobiti...

1. manevarske sposobnosti sw brodova u usporedbi s st brodovima je kao da gledas slona koji pokusava biti okretniji od misa...

2. brzina... je da je hyperspace brzi od warpa.. puno brzi.. ali sw brod da skoci u hs treba desetak sekundi, te manevarske sposobnosti u hs-u su jednaki doslovno nuli... tok st brod u warpu normalno manevrira i skrece...

3. jacina oruzja (osim death stara) ... se mjeri u MW u sw ... dok u st-u u TW...

4. ST brodovi imaju stitove koji ko od sale izdrze i od death stara par hitaca.. . a dok ovaj jedan hitac ispali i pripremi se za drugi st brod vise nije na toj poziciji....

5. antimaterija... ... quantum torpedo.. 2 komada u najveci sw brod i nema ga... a sw brod je prespor da bi izbjegao.. eventualno naoruzanje bi ga moglo pogoditi, ali ako najbolji topovi nemogu gadjati x-wing u sw-u.. kako da onda pogode jedan torpedo koji je daleko brzi...

6. tageting computer... u sw-u su nepouzdani.... dok je vecina ciljanja u st-u s njime radjena.. i 99% hitaca pogodi svoje mjesto... a sto mislis kaj bi bilo s jednim sw brodom... najveci imperial kruzer.. ili kak se vec zove.. zaboravio sam... ... koji se je na skali od 1 - 1000 u okretnosti ... 1.... (u je referenca 1000 .... to je manevarska sposobnost galaxy klase.. drugim rijecima enteprise ncc1701d...... trenutno aktualni enterprise e... heh... ako se dobro sjecam je na 2000 i nesto...

7. teleporting... :-) no coment here....

hmm.. mislim da je dosta....... bilo je dosta postova.. .ali cisto tehnoloski gledajuci... phaser rifle ima veci firepower od nekih brodica u sw-u....

nije da sada pljujem po sw-u fan sam i sw-a... stovise star trek udruga usscroatia, organizira odlazak na premijeru SW-a 3.... i od 18 kostima u zagrebu za SW... 16 ih ima udruga star treka :-)

svi smo mi fanovi i jednog i drugog.. ali st volimo malo vise...

sw i st svijetovi su imali drugaciji razvitak... u sw.u je sve na velicini... ... kao pokazatelju sile.. zastrasivanje... i drukciji je bio tehnoloski razvitak... je da imaju jaaako puno brodova... ali... nebi se probili ni kroz prvu liniju obrane federacija...

a da i ne kazem da se dogadja u razlicitim galaxijama...

mozda se jednog dana i snimi film gdje se sw i st susrecu... ali... nikad se nezna....

uglavnom... jedan st i sw fan su napisali pricu st vs sw .... i mogu reci da su na osnovu tehnologije koja krasi jednu i druge seriju odlicno napisali.. negdje na netu sam procital tu pricu... i naravno zasniva se na gore navedenim cinjenicama.... .... nazalost force nije djelovao na rase iz st-a... osim betazoida.. koji su telepati... oni su osjecali darthwadera.... ali je on ostao zaprepascen s time sto ne djeluje na njih.... (enterprise je upao u nekakav vortheks ili wormhole... nesjecam se detalja i isplivao u sw galaxiji...)

jedino sto se enterprise morao pozuriti vratiti natrag.. jer jedina sansa sw svijetu da pokori st svijet je bio element iznenadjenja... ovi su htjeli .. kada su skuzili od kuda je entp dosao... krenuti pokoriti st svijet... okupljali su brodove.... i skupili kojih 10000 u blizini "vorteksa"... ali na srecu entp se uspio vratiti i zatvoriti prolaz...

federacija bi pala da su ovi uspijeli proci... ali samo ako entp nebi uspio obavijesiti o nadolazecoj invaziji...

eto potrazina netu... pa ces vidjeti o cemu pricam...

uglavnom.... sada se spremamo za sw 3 :-) garant ce biti i u novinama o nama nesto...

p.s. ja sam inace pokretac i osnivac udruge usscroatia... :-) ... i u jako dobrim odnosima smo s starwars udrugom.... cya...
Post #11 · Apr 21, 2005, 6:46 PM
p.s. a sto se tice omiljenih likova... pogledajte moj avatar i znate tko mi je iznad svih stova, swova i itd..... :-)

:twisted: :twisted: :lol: :lol: :dozey:
Post #12 · Apr 21, 2005, 9:03 PM
andy wrote:
hmm... ima par argumenata koje nitko nemoze pobiti...

1. manevarske sposobnosti sw brodova u usporedbi s st brodovima je kao da gledas slona koji pokusava biti okretniji od misa...

2. brzina... je da je hyperspace brzi od warpa.. puno brzi.. ali sw brod da skoci u hs treba desetak sekundi, te manevarske sposobnosti u hs-u su jednaki doslovno nuli... tok st brod u warpu normalno manevrira i skrece...

3. jacina oruzja (osim death stara) ... se mjeri u MW u sw ... dok u st-u u TW...

4. ST brodovi imaju stitove koji ko od sale izdrze i od death stara par hitaca.. . a dok ovaj jedan hitac ispali i pripremi se za drugi st brod vise nije na toj poziciji....

5. antimaterija... ... quantum torpedo.. 2 komada u najveci sw brod i nema ga... a sw brod je prespor da bi izbjegao.. eventualno naoruzanje bi ga moglo pogoditi, ali ako najbolji topovi nemogu gadjati x-wing u sw-u.. kako da onda pogode jedan torpedo koji je daleko brzi...

6. tageting computer... u sw-u su nepouzdani.... dok je vecina ciljanja u st-u s njime radjena.. i 99% hitaca pogodi svoje mjesto... a sto mislis kaj bi bilo s jednim sw brodom... najveci imperial kruzer.. ili kak se vec zove.. zaboravio sam... ?... koji se je na skali od 1 - 1000 u okretnosti ... 1.... (u je referenca 1000 .... to je manevarska sposobnost galaxy klase.. drugim rijecima enteprise ncc1701d...... trenutno aktualni enterprise e... heh... ako se dobro sjecam je na 2000 i nesto...

7. teleporting... :-) no coment here....

hmm.. mislim da je dosta....... bilo je dosta postova.. .ali cisto tehnoloski gledajuci... phaser rifle ima veci firepower od nekih brodica u sw-u....

nije da sada pljujem po sw-u fan sam i sw-a... stovise star trek udruga usscroatia, organizira odlazak na premijeru SW-a 3.... i od 18 kostima u zagrebu za SW... 16 ih ima udruga star treka :-)

svi smo mi fanovi i jednog i drugog.. ali st volimo malo vise...

sw i st svijetovi su imali drugaciji razvitak... u sw.u je sve na velicini... ... kao pokazatelju sile.. zastrasivanje... i drukciji je bio tehnoloski razvitak... je da imaju jaaako puno brodova... ali... nebi se probili ni kroz prvu liniju obrane federacija...

a da i ne kazem da se dogadja u razlicitim galaxijama...

mozda se jednog dana i snimi film gdje se sw i st susrecu... ali... nikad se nezna....

uglavnom... jedan st i sw fan su napisali pricu st vs sw .... i mogu reci da su na osnovu tehnologije koja krasi jednu i druge seriju odlicno napisali.. negdje na netu sam procital tu pricu... i naravno zasniva se na gore navedenim cinjenicama.... .... nazalost force nije djelovao na rase iz st-a... osim betazoida.. koji su telepati... oni su osjecali darthwadera.... ali je on ostao zaprepascen s time sto ne djeluje na njih.... (enterprise je upao u nekakav vortheks ili wormhole... nesjecam se detalja i isplivao u sw galaxiji...)

jedino sto se enterprise morao pozuriti vratiti natrag.. jer jedina sansa sw svijetu da pokori st svijet je bio element iznenadjenja... ovi su htjeli .. kada su skuzili od kuda je entp dosao... krenuti pokoriti st svijet... okupljali su brodove.... i skupili kojih 10000 u blizini "vorteksa"... ali na srecu entp se uspio vratiti i zatvoriti prolaz...

federacija bi pala da su ovi uspijeli proci... ali samo ako entp nebi uspio obavijesiti o nadolazecoj invaziji...

eto potrazina netu... pa ces vidjeti o cemu pricam...

uglavnom.... sada se spremamo za sw 3 :-) garant ce biti i u novinama o nama nesto...

p.s. ja sam inace pokretac i osnivac udruge usscroatia... :-) ... i u jako dobrim odnosima smo s starwars udrugom.... cya...

P.S (Prije svega) Zabrijali smo HRV na ENG podforumu ;)

Potpuno se slazem sa svime sto si rekoa, ja isto Malo vise volim ST!
SW ima jedan OGROMAN minus, ne koristi tehnologiju pronalazenja mete jer takve stvari vec danas imamo u igricama koje procesira obican procesor...if u know what I mean..
Post #13 · Apr 21, 2005, 9:41 PM
Sto se tice Star Treka, do jucer je moj avatar bio Jean Luc...tako da ne moram vise nista reci osim mozda ENGAGE.
A sto se tice SW... jedva cekam svibanj iliti maj mjesec!!!
We shall se the full power of the dark side as we try to fight back.
Damn you Anakin Skywalker for your weakness that is going cause many deaths.

:juggle:
You should have seen the force as your ally
Post #14 · Apr 26, 2005, 10:58 AM
Firedule wrote:
Sto se tice Star Treka, do jucer je moj avatar bio Jean Luc...tako da ne moram vise nista reci osim mozda ENGAGE.
A sto se tice SW... jedva cekam svibanj iliti maj mjesec!!!
We shall se the full power of the dark side as we try to fight back.
Damn you Anakin Skywalker for your weakness that is going cause many deaths.

:juggle:
You should have seen the force as your ally

hehe karte vec narucene :-)

nego pogledal sam malo.. i defiant (malecki brodic) ima snagu phasere od 70.000 TW :-) s time raspolovi i najace okloplje SW brod.. kao sto uzareni noz kroz maslac prolazi...

tu se detalji o ST brodovima

http://www.ditl.org/index.htm?daybody=/datship.php?feddefiant
Post #15 · Apr 26, 2005, 11:09 AM
Strava stranica....bas sam se malo rascitao,fora su mi logovi i informacije o likovima iz serije...

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in