Vec sam duugo razmisljao o nekom mixu bombermana i pacmana, i sinoc dok sam surfao nekim stranicama sam naisao na jednu novu igricu i uzivio se...sam po imenu i malenom screenshotu sam dobio par super ideja:

User posted image

Ovo je Little Bomber
(Shareware, $14.95) :)

- ja sam mislio napraviti igru max rezolucije 800x i izmedju levela vidite neki toranj od 3D kockica jedna na drugoj i od njih sklopljen dvorac ali vise kao neki visoki stup ili toranj.
- Kreces od vrha, kada predjes level onda gornji kat explodira (kada mu vrijeme istekne - ako se nadjes gore dok istice vrijeme, sve lagano gruva)
- leveli su puni neprijatelja, od onih koji mogu proci kroz kocke na putu; do onih obicnih koji bombama kao i ti razbijaju zidove da te uhvate.
- Vrata za kraj levela ili stepenice na dole otkrijes kada razbijes odredjeni tile ili se stvori kada unistis sve neprijatelje.
- Novcici koji su razbacani po levelu i oni koji vrijede vise sto su u kutijama koje razbijas.
- ...

Meni je ovo suepr ideja koja moze samo dobivati i dobivati jos ideja koje bi usavrsile igrivost!!! :wink:

E, da, lako za nacrtat, lako za napravit!!!