Ideja - Feats

Replies: 8 Views: 290 Started: Jun 14, 2005, 10:11 AM
Ideja - Feats · Jun 14, 2005, 10:11 AM
- Feats driving -
-fast turning- Mogucnost brze reakcije kod skretanja (za lakse izbjegavalje {jos bi se mogla dodati grana vjestine tipa kao skretanje u normalnoj voznji, u turbu i u necem trecem..}
-piloting- Mogucnost lakoce pucanja u voznji (kroz prozor i sigurnog upravljanja vozilom; {opet grana vjestine -advanced piloting- s razlicitim vozilima ako tip moze izaci iz auta i pronaci drugo vozilo koje jos i puca, npr tenk?}

- Feats walking -
-melee combat- noz?, palica, katana, mac :), motorka {dodatna grana vjestine -unarmed- gdje ce igrac rukama i nogama se branit, }
-ranged combat- - pistolji, sacmarica, podstrojnice, strojnice i teske strojnice, zolja? {dodatna grana vjestine -throwable like- granate, molotov koktel}

sad mi vi recite kako vam vise pase u igrama: dali bi koristili radje autolevel ili da sami birate pojedine statse..?
Re: Ideja - Feats · Jun 14, 2005, 10:29 AM
zola wrote:
sad mi vi recite kako vam vise pase u igrama: dali bi koristili radje autolevel ili da sami birate pojedine statse..?

Ja bi da mi ponudi da sam povecam statse a da imam na tom ekranu autolevel botun ako ne znam sta bi poveca ili mi se neda mislit o tome.
Post #3 · Jun 14, 2005, 10:55 AM
- Feats walking -
-melee combat- noz?, palica, katana, mac Smile, motorka {dodatna grana vjestine -unarmed- gdje ce igrac rukama i nogama se branit, }
-ranged combat- - pistolji, sacmarica, podstrojnice, strojnice i teske strojnice, zolja? {dodatna grana vjestine -throwable like- granate, molotov koktel}

prekomplicirano....
Dovoljno je da pritiskom na neku tipku čovik istrči iz auta i skoči nogon u prsa najbli?em zombiju i onda zabe?tima i vrati se u auto
Post #4 · Jun 14, 2005, 2:02 PM
Sto se tice programiranja, ja mislim da ako napravimo da tip moze izaci iz auta, to su onda skoro pa dvije igre u jednoj.

Sve te selekciji, mogucnosti, oruzja itd, ajmo ih probat svest na minimum. Dakle izfiltrirat, odabrat najbolje i to ubacit. Imamo 2 mjeseca vremena a ne 2 godine.
Post #5 · Jun 14, 2005, 2:56 PM · edited Jun 14, 2005, 3:35 PM
Gledajte to ovako, ako napravimo da covjem moze izaci iz auta - auto gubi smisao jer je kanta naspram covjeka koji dere na mouse na sve strane pucajuci...masovna koljacina...

Sta nebi bilo bolje izmiksati ovo sto Igor i Zola kazu i da napravimo menu gdje se kupuju bolje izdrzljivije gume, stit za auto, oruzja na autu itd.sl.? Puno manje posla, jednako dobar efekt, hebena igrivost ;)

(P.S. Mate, lol - nogom u prsa.. ne popustas s idejom)
Post #6 · Jun 14, 2005, 3:32 PM
Mate zapeo...ako ga ne derne nogon u prsa, nista od te igre :lol: :lol: :lol:
Post #7 · Jun 14, 2005, 4:32 PM
Al to uopće nije komplicirano za isprogramirati i auto ne gubi smisao :D :lol:
Post #8 · Jun 14, 2005, 7:47 PM
pa nisam ni mislio da mu tip damo neogranicenu municiju za pojedina oruzija.. Jeste li igrali kad Resident Evil..? jedna gana i par metaka napocetku i tu i tamo pokoja sacmarica.. probajte preci igru na hard -- bez dodatne municije.. kad odu meci, noz u ruke pa da vidimo.. btw ja jesam :cool: tako da tip ne bi rasipao municiju tek tako !
Post #9 · Jun 14, 2005, 8:44 PM
Hm ovo moje i nije bas neki feature, ali nisam htio otvarat cijeli topic radi ovakve sitnice.

Ovo ako hocemo malo otezat igru
Kada stanes na plavi checkpoint treba malo duze stajat. Zar nebi bilo logicno da se netko od zomija naprimjer uhvati za auto (npr zaglavi na sajbi), i onda moras malo vozit sa turbom ili naglo lijevo - desno micat auto da bi se zombi otkvacio. 'Ono ko u filmovima'

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in