Replies: 7Views: 374Started: Jun 17, 2005, 1:20 PM
Story - Zombie Driver · Jun 17, 2005, 1:20 PM
Sinula mi je ideja za pricu. Sto mislite koliko bi ona bila vazna. Makar malena tek toliko da bi se objasnile neke stvari? Aj dajte komentare, pa da znam dal da nasvrljam nesto...
Post #2 · Jun 18, 2005, 4:48 PM · edited Jun 18, 2005, 11:16 PM
Evo prica. Nisam siguran koliko ce koristit buduci da je i Dino napisao, ali evo neka bude.
Probudila su me vristanja ljudi iz susjedstva. Sto posto opet neki obracun bandi. Pogledam kroz prozor na parking gdje sam sinoc ostavio auto, konacno sam uspio uhvatit slobodno mjesto. Vidim dvije cudne spodobe. Cudno?maskare jos nisu pocele. Vidi idiota razbija mi auto?koji vrag! Jel on normalan? A jucer sam ugradio Nitro. Sjurim se dole poput munje. Vec sam imao susrete bliske vrste sa slicnim banditima, baseball palica mi je jos uvijek prljava od proslog vikenda. Isuse kriste, Zombiji. (fajt sa zombijima, natambura ih palicom I nogon u prsa I uleti u auto I pobjegne) Sta je ovo covjece? Zombiji od svuda dolaze! Gibam ja odavde! Nakon sto sam pobjegao sa parkinga u sitnim nocnim satima, na cesti vidi zgodnu curu koju napadju zombiji. Uspije ih nekako zgazit I ona uleti u auto. Kaze mu kako je ona znanstvenica I da zna kako sprijecit daljnje mnozenje ovih cudovista. Pitam je kako zna to. Kaze da sad nema vremena za to, a I nova gomila zombija dolazi prema nama, pa moram gibat. Kazem joj kako bi bilo bolje da mi prepustimo cijelu stvar policiji. Ma kakva policija. Sve ce biti gotovo za sat vremena ako ne deaktiviramo te uredjaje kaze cura u bijeloj kuti. Kakve uredjaje upitam ju. Kaze kako treba deaktivirat uredjaje koji emitiraju radiovalove koji tjeraju zombije na hostile actions. Onda mi pocne brbljat kako je nedavno bila na mitingu nekakvih znastvenika I kaze kako misli da je ocito doslo do neke greske. Zombiji su u institutu sve poubijali I ona se jedina uspjela izvuci. No vremena nema dovoljno jer je vec skoro pola grada palo u njihove ruke. Trebam sto prije deaktivirat te uredjaje koji se nalaze po cijelom gradu. Stiscem papucicu gasa ko manijak, zombiji dolaze odsvuda. Znanstvenica kaze da je jos jedan ostao. Svi zombiji idu u smjeru upravo tog odasiljaca. Nemoguce, kako cu se probit do tamo, ima ih na tisuce. Stavim posljednje metke u strojnicu koju sam prije pokupio na cesti. Moram pokusat. Ma koje pokusat, moram uspjet. Nabijem gas do daske I drmam iz strojnice poput nekog ludjaka. Nakon sto smo I tog ugasili Zombiji su samo pali na pod I zapoceli zimski san. Hvala bogu.
Ups..pardon, sad sam se sjetio. Zaboravio sam ovo dodati.
I onda sam saznao da je znanstvenica ustvari glavni krivac sto je sve izmaklo kontroli, i zato se jedino ona uspjela spasiti i pobjeci iz instituta.
Post #3 · Jun 18, 2005, 7:11 PM
lici na resident evil
Post #4 · Jun 18, 2005, 8:19 PM
Da? Shvatit cu to kao pohvalu jer mi uopce nije to bilo na pameti dok sam pisao... Sto mislis bi to bio plus ili minus? Ali da, imas pravi da podsjeca na resident evil.
Post #5 · Jun 18, 2005, 9:13 PM
I nogon u prsa
e to mi se sviđa
natambura ih palicom
Dule, ovo je već isfurano... bolje bi bilo ovako "raskomada ih sikiricom"
Post #6 · Jun 19, 2005, 1:51 AM
LOL, prica pocinje strava, ali zavrsava malo nepotpuno i daje cudne razloge ubijanja zombija a i mjesto ubijanja (parking) nije spomenuto...tj. vise parkinga.. to nam je najveci problem cak i za dinovu ideju.
Evo sto bih ja napravio..
mix izmedju dinove i duletove..sa realnijim razlogom ubijanja i zasto parking opkoljen zicom.
roman koji ukratko opisuje spomenute dogadjaje, isto tako i po jedan mini(jedan list romana) izmedju misija koji objasnjava daljnju radnju..
Post #7 · Jun 19, 2005, 12:37 PM
Ubaci da su ga alieni stavili u arenu (u Puli) ka gladijatora i pu?tali na njega zombije
Post #8 · Jun 19, 2005, 12:44 PM
edifreak wrote:
daje cudne razloge ubijanja zombija a i mjesto ubijanja (parking) nije spomenuto...tj. vise parkinga.. to nam je najveci problem cak i za dinovu ideju.
Cudni razlozi ubijanja zombija? Ono na parkiralistu ih je poubijao jer su ga napali, nakon sto su mu poceli razbijat auto. Kao mjesto radnje, na pocetku je to parkiraliste, a kasnije gradske ceste.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅