Ideja - Combo Kill

Replies: 16 Views: 433 Started: Jun 19, 2005, 10:21 PM
Ideja - Combo Kill · Jun 19, 2005, 10:21 PM
netko je vec pricao o ovome ali eto..

Trebali bi imati neki Combo kod ubijanja koji daje dodatne bodove a mozda i bonuse.... ili mozda cak bonus koji ti kaze ako ubijes 10 zombija u 15sec da dobivas "FULL FIX"...sto kazete, iznesite svoje ideje!
Post #2 · Jun 19, 2005, 10:45 PM
To treba testirati igrajuci jer npr tih 10 killova napravis combo bez beda...sto znaci da bez beda imas full heal....testing makes perfect :)
Post #3 · Jun 19, 2005, 10:47 PM
ideja je sasvim ok !
Post #4 · Jun 19, 2005, 10:51 PM
Mozes i smanjit to. Npr kao u UT kad redas combo killove. ono multi kill itd...mozda da si malo po malo fix-as auto sa vise razina combova...
Post #5 · Jun 19, 2005, 10:55 PM
Ok ali samo da ne napraivmo da combo ovisi o energiji auta....
Post #6 · Jun 20, 2005, 12:46 PM
slazem se za kombo ali ne i da popravlja auto. to je nekako bezveze, razbit auto u sto brzem vremenu da se sam od sebe popravi? bolje bi bilo za kill multyplier a bonuse skupljat na standaran nacin.

But for the grace of the GS conclave, I shall succumb to their will..
(serem.... :) )
Post #7 · Jun 20, 2005, 2:02 PM
Zola...tvoja konstatacija stoji. Ja kad sam spominjao one Combe nisam mislio da se oni odrazavaju samo na popravke auta. Ima tu i neki nitro, nadam se da ce biti i nesto oruzja... ako igra evolvira dovoljno (u smjeru i stilu Crimsonlanda) mozda napravimo i neke perkove i slicno...
U svakom slucaju, bas me zanima kako ce izgledati finalan proizvod!
Post #8 · Jun 20, 2005, 6:38 PM
Vidis, meni je totalno smisleno da se auto skroz popravi nakon sto uspijes poklati odredjenu sumu njih.. jer to i je rizik, zombiji se inace ne ganjau uopce nego checkpointovi. A ako razbijes skroz auto i ne stignes napraviti bonus onda si banana skroz, ako ti se popravi, vratilo ti se ono sto si riskirao... meni je ovo bolje od obicnog fix bonusa koji je pokupis i to je to.
Post #9 · Jun 20, 2005, 11:42 PM
Mislim da ce onda ti combo-i imat protuefekt...jer ce igraci masovno htjeti ubiti sto vise zombija kako bi dostigli combo, i mozda neki cak pomisle da je cilj ubijati zombije, a ne skupljati checkpointove.
Onda bi isli u krivom smjeru. Ako napravimo to s comboima, onda i chekpointovima treba dati neku tezinu vaznosti.
NPR...ako ne stignes do checkpointa u zadano vrijeme....Game Over duuude!
Post #10 · Jun 21, 2005, 12:23 AM
Ima nestu u tvojoj ideju, ako istekne CheckPoint time da se:
- ili resurecta 50 novih zombija
- ili dobijes neki penalty (npr. 10% -HP)
- ili pazite ovo:
Check point se pocinje micati i udaljuje se od tebe, i odmah pocrveni a na crvenom treba stajati 3sec a dok se mice trebas se i ti micat....cool hah? i da, btw, ne dobijes skoro nis bodova na crvenom.
Post #11 · Jun 21, 2005, 12:34 AM
Da to bi bili pravi hendikepi! Moze tako nesto.
Post #12 · Jun 21, 2005, 1:49 AM
mogao bi napravit da taj crveni resurecta mrtve zombije (one koji jos nisu nestali s main fielda..

jos jedna dobra ideja - znam da znas se igrat s svijetlom u dx, jel tako? e, mogao bi napravit da power up (bad) napravi neki fog oko sebe ili darkness tako da ti je teze kuzit di su zombiji, i jos bi mogao da ti efekti utjecu na zombije ili ne...
Post #13 · Jun 21, 2005, 3:31 AM
Mogli bi otvorit novu diskusiju vezanu za checkpoint jer vidim da ima strava ideja..

@Dule
Then it shell be!

@Zola
Bas sa svijetlom se i nemrem igrat jer sam nesto zaznuo u ireni ali mogu i znam napraviti to sto si reko, dark fog around the car ;) budem nesto probao sada!
A da utjece na zombije...bez problema ali nece biti neke velike promjene, oni ionako idu na tebe samo dok te vide blizu...
Umjesto ovog FOG-a sam mislio napraviti da se radije vide sjene oblaka koji prolaze..pa mozemo baciti i koju kisu koja otezava voznju itd...
---EDIT---
Linked image
Post #14 · Jun 21, 2005, 9:12 AM
Imam ideju... mozda nakon kombo kill-a ili neceg drugog (odredenog broja checkpointa ili nesto) da dode neki Frenzy mod di si recimo 10 sekundi neranjiv od zombija (zica te i dalje ozljedi) i puno brzi... popraceno lipin psiho crvenkastim efekton po ekranu.... mozda i slow motionom (ali to iz prakticnih razloga jer ako postanes prebrz neces bas moc kontrolirat dobro), i naravno dok to traje stavis neki ludacki smijeh ono histericni i tako to :)
Post #15 · Jun 21, 2005, 9:24 AM
A recimo da se umjesto tog crvenog ruba pojavi par kapljica krvi po rubovima ekrana ...mislim da bi to bilo totalno super !!!!
Post #16 · Jun 21, 2005, 6:04 PM
Svidja mi se od JBa ideja...mislim da igru treba napraviti totalno na PSYCHO bazi....ti histericni smjehovi bi cak mogli biti nasi....:)
Na kraju bi igra bila samo za starije od 18 / 21 ali samo se ubaci ona slika/text na ulazu i to je to...a igru ce opet kupovati svi...:)
Post #17 · Jun 21, 2005, 7:14 PM
@Wiz
Mozda bude problem jer ce to nekima izgledati kao da po cesti curi nesto prema dole pa ce se zbuniti....

@Igor
LOL, bas da PSYCHO...
A sta nebi bilo bolje da tako nesto prepustimo raznim bonusima (ala bonus koji ti kaze da ih moras poklat 10 pa dobijes to ti to, pa bonus da ih ukokas 20 pa dobijes....lalala) uz naravno bolesne i ljepe psycho efekte :twisted:

Nego da radije osmislimo kakvi ce combo-i postojati i sto se dobiva njima ;) ? ha?

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in