Ideja - The force

Replies: 6 Views: 295 Started: Jun 21, 2005, 3:21 PM
Ideja - The force · Jun 21, 2005, 3:21 PM
Dobro mozda sam je malo glupo nazvao, ali nista pametnije mi nije palo na pamet.
Znas kada pokupis checkpoint i onda svi Zombiji u radiusu padnu na pod.
Da kada napravis combo ili imas viska Nitra (ili nesto trece), da imas tipku koju kada stisnes Zombiji oko tebe popadaju (a da nisi na checkpointu). Dakle kao da baci neku silu.
To se isto moze interpetirati kao da ispusti nitro, koji je otrovan za zombije, ali ne ide onako brzo. (Jel znate da se nitro moze ispustit onako(u prazno)?)
Inace, sto mislite o ideji?
Post #2 · Jun 21, 2005, 5:50 PM
Pa da....ni ja sam ne bi znao kako to nazvati...ja sam mislio da tako bude bomba...ali da...uglavnom nesto u tom principu treba biti, a mislim da ce i biti...koliko se sjecam sam pricao sa edijem o tome...a i lako je za napraviti....!
Post #3 · Jun 21, 2005, 6:02 PM
Ili neki elektricni naboj, pa da su neki lijepi efekti i kad prede na zombije da ide i po njima onako malo. Ali moze biti bilo sta.
Post #4 · Jun 21, 2005, 7:22 PM
Nije bed napraviti neki Force da kad npr. lupimo neku tipku da sve polete i prodje neka nevidljiva sila zrakom :)

Ali..
Moramo racunati na to da ce valjda vec biti dvije dodatne tipke rezervirane za PRIMARY i SECONDARY weapons, to trebamo dobro osmisliti jer nemam pojma kako cemo slagati sto ce to biti PRI a sto SEC...

A ova ideja od duleta je dobra i za bonus ako ne budemo imali sta s njom.. bonus koji pokupimo negdje n a levelu i odjednom dodje do izboja te sile.

@Nikola
Strava, tek sam sad ustvari skuzio, to definitivno moze biti jedno od oruzja ili ako nis drugo isto bonus i onda to ide po svima koji su si blizu i polako slabi snaga te struje ali im dere energiju dok je god prisutno ;)
Post #5 · Jun 21, 2005, 8:00 PM
@ Dule
shockwave impact? naprimjer kao od detonacije bombe?
pa cuj fora bi izgledalo kao lete zombiji i padnu na pod (ali do ce onda Nikolu ubit od posla)

@ Nikola
mislis nesto kao chain lighting?
to bi bilo strava za vidjet po onom mraku :D

Aura of Fear

nesto kao fear da zombiji bjeze od tebe na par sekundi ili barem totalno random ali ne u tvom smjeru
Post #6 · Jun 22, 2005, 1:36 PM
zola wrote:
Aura of Fear

nesto kao fear da zombiji bjeze od tebe na par sekundi ili barem totalno random ali ne u tvom smjeru

To bi meni bio vise kao nekakav Invisibility ili tako nesto...

Inace ove dvije ideje prije su thumbsup :thumbsup:
Post #7 · Jun 22, 2005, 6:36 PM
@Zola
Bas to. Al kolko sam skuzio nece bas bit svjetlosnih efekata u vezi toga :cry:

EDIT: A kad pogledas moze se stavit i vatra. Ovisno o tome sta je lakse za napravit i koja je kome boja draza.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in