Post #20
· Jun 29, 2005, 10:39 PM
· edited Jun 30, 2005, 12:15 AM
Evo GameDeveloper moran ti sad stvarno reći da rije?im ovo ovako javno jer mi se neda sad s tobom svađati, a i da ostali vide kako ti to radi?.
Kao prvo, ja san se timu pridru?ija kad nije nikog bilo, i onda je ?ef bija Josip, a sad vidin da si ti preuzea palicu, tada je moje znanje o modeliranju bilo ravno nuli i radia san u Lightwaveu. Na Generation Stars forumu san u to doba već bija registriran, ako ne i na onom starom forumu (nisam siguran).
I tako san stupia u kontakt s Edijem koji je na svojoj stranici ima vb testove koje san ?elia rije?it i naučit programirati.
Po?to u CroArmyu nije bilo puno posla, jer si reka "nije potrebno modelirat, sad treba naći nekoga tko će to profesionalno texturirati", ja san se priključia GS timu, prvenstveno kao grafičar, ali mi je namjera bila naučit programirat i tako razvijati svoje sposobnosti, ?to očito u CroArmyu nebi moga. Naravno prije ulaska u GS team pita san tebe za dopu?tenje i reka si ovo "mo?e ako to ne utječe ne rad u Croarmyu"...
E sad, ti ka?e? da si me izbacija zato jer ti se nisam 2 ili 3 miseca javia... i zato jer "drugi su za to vrijeme radili" pa da njima nebi bilo krivo...
A i sam dobro zna? da je la? to ?to si reka; izbacija si me zato ?to san ti reka da je GS team puno bolje organiziran i da u njemu iman priliku učit programirat....
I BTW; Za?to si svima laga da san ja "dobrovoljno iza?a iz Croarmy-a da bi po?a u GS?". I to izbacivanje "da drugima nebi bilo krivo" je totalna glupost jer pola ljudi nije radilo skoro ni?ta, pogotovo webmasteri.
Ja nisam ka ti, priznajem svoje gre?ke, a moja gre?ka je ta ?to se nisam javia za?to me nema, nema opravdanja; ali po?to je kompjuter riknia dijelove sam kupova sam i slaga, a ja neman toliko para da uzmen sve odjednom nego sam dio po dio kupova (matična, procesor i modem) nejvi?e me je zeza modem jer sam isprva mislia da je samo matična i proc. ali onda san mora čekat da mi brat dođe i donese modem.
Onda si reka "kako si se Ediju javia?" ali samo da zna? Edijev broj sam ima u mobu, a tvoj nisam; i ako me pamćenje slu?i čini mi se da je Edi meni posla poruku za?to me nema; a nebi ni tebi kruna s glave pala da si se javia, jer ti si ima moj broj a ja tvoj nisam.
Drugo, ?to se tiče ?utog, a bome i ostalih "odjebenih"...
Mislim da te mo?e biti sram ?to si ih potera; jer oni su bili u timu kad niko nije, i oni su temelj tima. Da nije njih ima bi kura* a ne engine... ljudi su slali po 50 kuna za engine a ti ih onda odjebe? sa foron "sve ide u komercijalu". Ne znači ako neko nema 18 da ne mo?e bit u timu... Ko nema 18 isto mo?e radit da ne bude prijavljen, i njegovo se ime stavi u credits pod "Help" ili slično.
Isto tako nije lijepo tvoje pona?anje prema "odjebanima"
Tu si napisa:
mrav nije ionako ni?ta napisa za igru
A dobro znamo da je napravia velik popis oru?ja, i njihove opise. Čak smo ga zvali "weapon bibilija"... i ba? je super misiju za plitvice napravija.
Evo jo? ne?to, da ti doka?em da nisam "pas koji laje a ne grize" i dokaz da je ?uti ipak ne?to radija:DOKAZ OBRISAN, DA SE NEBI DIGLA TU?BA PROTIV MENE ZA KR?ENJE PRAVA... m4t3
reka si da ima? visko koeficijent inteligencije... sad se misli kako san ja do?a do toga....
Arf - Arf